Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@aiwwa píše:
manžel dá klidně celou vaničku u televize…kouká na něco a je zabraný a najedou „jejda“Ale nanukáč s polévkovou lžící jsem ještě venku neviděla, jen soused venčí psa s hrnečkem kafe.
To jsou dotazy
![]()
Nekteri jedinci by si asi ani neumeli bez internetu utrit prd. l
![]()
Diskuzi jsem nečetla - ja prijdu domu a dělám co je potreba, vsliknu sebe a dite, vybalim nakup a pak si teprve myji ruce.
@admin Proboha, když už mi měníte název diskuze, tak prosím tak, aby to dávalo smysl. Proč by někdo umýval zmrzlinu před tím, než ji dá do mrazáku? Název má být „Zmrzlina nebo ruce“, protože to odpovídá mému autentickému slovnímu projevu.
@mijala píše:
To jsou dotazy![]()
![]()
Nekteri jedinci by si asi ani neumeli bez internetu utrit prd. l![]()
Nahodou me to prijde jako dobra diskuze
aspon se tu chvili neresi ovulace menstruace // porod uplakany miminko nespokojenej manzel nevera…
ale co vim urcite ze az se mi vzbudi deti jdeme pro zmrzlinu
![]()
@Markéta80 píše:![]()
tady chodí chlap s malým psem a ten v hubě mu nosí krabičku cigaret
![]()
Tady u nas da pan pred vytahem klice psovi do huby a ten je nese az k bytu
Mam je oba rada, jsou roztomili.
K veci - nekupuju zmrzlinu a myti rukou po nakupu me nejak zasadne netankuje.
Ruce si umyvám po wc automaticky a jinak jak kdy, když mám pocit, že jsou špinavé, tak si je umyju, jinak ne. když přijdu z venku tak si ruce automaticky neumývám. takže já asi nejdřív vyklidím nákup.
No asi první naskočí ruce, ale podle mě je to už jedno.. protože za tu dobu co se válela taška někde v autě a ruce braly zmrzlinu do ruk v obchodě tak ten přenes rukou do mrazáku asi už nějak neřeším.. a kdyby tak pak vezmu hadru a otřu místo, kde jsem šáhla ![]()
Ale přepokládám, že se myslí, když jdu a mám tašku a zmrzlinu jakože nahoře.. Kdybych se měla prohrabávat nákupem, tak jdu umyju si ruce a prohrabu se a dám zmrzlinu do mražáku
@pikola píše:
Umyjeme ruce. Zmrzlina to těch 20s vydrží.
Někdy vydrží i 30 s. ![]()
Jsem dost hygiebik, takze si myji ruce furt..ale v tomto zmrzlina..prave ze obal sterilni taky neni a proslo to uz kohosi rukama stejne..
@Ssasanka píše:
Jsem dost hygiebik, takze si myji ruce furt..ale v tomto zmrzlina..prave ze obal sterilni taky neni a proslo to uz kohosi rukama stejne..
Takže co?
![]()
Ja si třeba umeju ruce až ne to napadne. Někdy hned a někdy az později…
![]()
@Janasas píše:
@inkakřivák a nákup počká v tašce
No však. Nohy nemá, neuteče.