Zmrzlina, nebo čisté ruce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59409
15.9.17 14:38
@aiwwa píše:
manžel dá klidně celou vaničku u televize…kouká na něco a je zabraný a najedou „jejda“Ale nanukáč s polévkovou lžící jsem ještě venku neviděla, jen soused venčí psa s hrnečkem kafe.
:mrgreen: :mrgreen: tady chodí chlap s malým psem a ten v hubě mu nosí krabičku cigaret :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
15.9.17 14:40

To jsou dotazy :mrgreen: :mrgreen: :zed:
Nekteri jedinci by si asi ani neumeli bez internetu utrit prd. l :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
15.9.17 14:43

Diskuzi jsem nečetla - ja prijdu domu a dělám co je potreba, vsliknu sebe a dite, vybalim nakup a pak si teprve myji ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2117
15.9.17 14:45

@admin Proboha, když už mi měníte název diskuze, tak prosím tak, aby to dávalo smysl. Proč by někdo umýval zmrzlinu před tím, než ji dá do mrazáku? Název má být „Zmrzlina nebo ruce“, protože to odpovídá mému autentickému slovnímu projevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
15.9.17 14:47
@mijala píše:
To jsou dotazy :mrgreen: :mrgreen: :zed:
Nekteri jedinci by si asi ani neumeli bez internetu utrit prd. l :mrgreen: :mrgreen:

Nahodou me to prijde jako dobra diskuze :mrgreen: aspon se tu chvili neresi ovulace menstruace // porod uplakany miminko nespokojenej manzel nevera… :potlesk: ale co vim urcite ze az se mi vzbudi deti jdeme pro zmrzlinu :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.9.17 14:48
@Markéta80 píše: :mrgreen: :mrgreen: tady chodí chlap s malým psem a ten v hubě mu nosí krabičku cigaret :jazyk: :mrgreen:

Tady u nas da pan pred vytahem klice psovi do huby a ten je nese az k bytu :mrgreen: Mam je oba rada, jsou roztomili.

K veci - nekupuju zmrzlinu a myti rukou po nakupu me nejak zasadne netankuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
15.9.17 14:49

Ruce si umyvám po wc automaticky a jinak jak kdy, když mám pocit, že jsou špinavé, tak si je umyju, jinak ne. když přijdu z venku tak si ruce automaticky neumývám. takže já asi nejdřív vyklidím nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
15.9.17 14:56

No asi první naskočí ruce, ale podle mě je to už jedno.. protože za tu dobu co se válela taška někde v autě a ruce braly zmrzlinu do ruk v obchodě tak ten přenes rukou do mrazáku asi už nějak neřeším.. a kdyby tak pak vezmu hadru a otřu místo, kde jsem šáhla :mrgreen:
Ale přepokládám, že se myslí, když jdu a mám tašku a zmrzlinu jakože nahoře.. Kdybych se měla prohrabávat nákupem, tak jdu umyju si ruce a prohrabu se a dám zmrzlinu do mražáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80241
15.9.17 14:58

Vybalim zmrzlinu a pulku ji sezeru - a pak se uvidi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
15.9.17 14:59

@inkakřivák a nákup počká v tašce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
15.9.17 15:00
@pikola píše:
Umyjeme ruce. Zmrzlina to těch 20s vydrží.

Někdy vydrží i 30 s. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
230
15.9.17 15:15

Jsem dost hygiebik, takze si myji ruce furt..ale v tomto zmrzlina..prave ze obal sterilni taky neni a proslo to uz kohosi rukama stejne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
15.9.17 15:17
@Ssasanka píše:
Jsem dost hygiebik, takze si myji ruce furt..ale v tomto zmrzlina..prave ze obal sterilni taky neni a proslo to uz kohosi rukama stejne..

Takže co? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
15.9.17 15:25

Ja si třeba umeju ruce až ne to napadne. Někdy hned a někdy az později… 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80241
15.9.17 15:40
@Janasas píše:
@inkakřivák a nákup počká v tašce :mrgreen:

No však. Nohy nemá, neuteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek