Známkování testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
18.1.23 21:20
@Trojlístek píše: :,( smutné

Ano, to je. :nevim: Výsledek dehonestace kantořiny jako profese ze strany novinářů i veřejnosti.

Taky bych už do toho znovu nešla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35887
18.1.23 21:25
@Havlova píše:
Já proti samostudiu nic nemám. Ale stylem naučte se to a to, probereme, co jste nepochopili, připravte si dotazy a procvičíme to. Další hodinu bude test. Ale ne, do příště se naučte novou látku, bude z ní test. Kdyby to byli něco šprtacího, co se dá naučit nazpaměť, tak to kousnu. Ale to asi fyzikální výpočty nejsou.

A nestraší je jenom? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.1.23 21:27
@SAJ píše:
Ano, to je. :nevim: Výsledek dehonestace kantořiny jako profese ze strany novinářů i veřejnosti.Taky bych už do toho znovu nešla. :nevim:

ja jsem asi nepoucitelna, nasla jsem se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
18.1.23 21:28
@Perníček22 píše:
I tak si myslím, že žák SŠ by měl zvládnout si látku nastudovat sám.

Tak v tom případě zrušme školy a nevydržujme si učitele :roll: Ale k dotazu zakladatelky - samozřejmě, že je to špatně psát test z neprobraného učiva. ALE… děcka nám někdy nakecají ledacos, aby nás obměkčily, známe to, taky jsme to zkoušeli. Asi bych si s dcerou promluvila, co je „neprobrané učivo“ a pokud je to tak a známka dceři zhorší známku na vysvědčení, žádala bych od učitele nějaké vysvětlení. Pokud jí to známku neovlivní, vybodla bych se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
18.1.23 21:29
@jege píše:
A nestraší je jenom? :think:

Ne. Bohužel. Ale našla jsem to ve školním řádu a poslala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
18.1.23 21:31
@Havlova píše:
Ne. Bohužel. Ale našla jsem to ve školním řádu a poslala dál.

Hele, strašně moc držím palce. :think: Dej vědět, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10958
18.1.23 21:32
@Veveří píše:
Tak v tom případě zrušme školy a nevydržujme si učitele :roll: Ale k dotazu zakladatelky - samozřejmě, že je to špatně psát test z neprobraného učiva. ALE… děcka nám někdy nakecají ledacos, aby nás obměkčily, známe to, taky jsme to zkoušeli. Asi bych si s dcerou promluvila, co je „neprobrané učivo“ a pokud je to tak a známka dceři zhorší známku na vysvědčení, žádala bych od učitele nějaké vysvětlení. Pokud jí to známku neovlivní, vybodla bych se na to.

Kdyby to bylo jak popisuješ, tak by nemohlo dojít k hromadnému zhoršení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
18.1.23 21:55

@Trojlístek pokud se zhoršili všichni, je třeba to řešit i přes třídní - teď byly pololetní třídní schůzky. Jenže na druhé straně tohle už je všechno příprava na normální život, který není vždycky spravedlivý. Teď podobnou věc řeším se synem. Těžko se jim v tomhle radí. Něco překousnout jde, něco ne, někdy se vyplatí bojovat, někdy je nad tím lepší mávnout rukou a jít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15808
19.1.23 08:04
@Havlova píše:
Ona u něj pravidlem je. A ne, když většina třídy látku nechápe, neučí dobře. Operatér, kterému většina lidí zemře, taky nedělá svou práci dobře a kupodivu to nikdo netvrdí. Já nezaložila vztekací diskusi, já jen hledala, jak se bránit a to jsem našla.

Mno, to je ale strašně špatně, takový člověk nemá vůbec učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10958
19.1.23 09:19
@Zumpa píše:
Mno, to je ale strašně špatně, takový člověk nemá vůbec učit.

Tak já v taky věřím, že je to díky jisté dehonestaci, ale taky ne u všech.

Až na zatím jedinou učitelku, jsem zatím neměla s něčím podobným tu čest.
Až tedy možná současný učitel Informatiky. To je taky typan z praxe se SŠ vzděláním, bohužel nikdo jiný nebyl k mání.
Jeho metody jsou rovněž podivné.
Co učí v 6. třídě učí i v 8. třídě.
Neuznává nějaké ročníkové limity.
On se tedy snaží vysvětlit, jenže on se rozhodl, že budou programovat, což je s ohledem na logické myšlení problém, když k některým úkonům šesťák logicky nedospěl tam, kam osmák.
Myslím, že to taky bude problém. Na škole je nový a valí se na nej jedna stížnost za druhou. Učitel před ním zvládal bez stížností jak informatiku, tak tu vlastivědu nekolik let. Bohužel odešel na nějakému výzkumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
19.1.23 09:23
@Zumpa píše:
Mno, to je ale strašně špatně, takový člověk nemá vůbec učit.

Neměl no, jen je otázkou jak to vyřešit :think: pokud ředitel žádného jiného fyzikáře nemá, může si dovolit ho vyhodit? :think: nebo mu tím alespoň pohrozit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15808
19.1.23 11:46
@Trojlístek píše:
Tak já v taky věřím, že je to díky jisté dehonestaci, ale taky ne u všech.Až na zatím jedinou učitelku, jsem zatím neměla s něčím podobným tu čest.
Až tedy možná současný učitel Informatiky. To je taky typan z praxe se SŠ vzděláním, bohužel nikdo jiný nebyl k mání.
Jeho metody jsou rovněž podivné.
Co učí v 6. třídě učí i v 8. třídě.
Neuznává nějaké ročníkové limity.
On se tedy snaží vysvětlit, jenže on se rozhodl, že budou programovat, což je s ohledem na logické myšlení problém, když k některým úkonům šesťák logicky nedospěl tam, kam osmák.
Myslím, že to taky bude problém. Na škole je nový a valí se na nej jedna stížnost za druhou. Učitel před ním zvládal bez stížností jak informatiku, tak tu vlastivědu nekolik let. Bohužel odešel na nějakému výzkumu.

Ano, chápu. Sem tam dostanu nabídku, abych učil informatiku a něco k tomu - obvykle matematiku či fyziku. To musí být něco hodně špatně, když snaží do škol natáhnout takové prototypy jako jsem já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15808
19.1.23 11:51
@Keyllah píše:
Neměl no, jen je otázkou jak to vyřešit :think: pokud ředitel žádného jiného fyzikáře nemá, může si dovolit ho vyhodit? :think: nebo mu tím alespoň pohrozit? :think:

Mám takový pocit, že naše civilizace je tak trošku na rozcestí - podobné problémy nemá jen školství, ale snad všechny obory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10958
19.1.23 11:58
@Zumpa píše:
Mám takový pocit, že naše civilizace je tak trošku na rozcestí - podobné problémy nemá jen školství, ale snad všechny obory.

To souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
19.1.23 11:59
@Zumpa píše:
Mám takový pocit, že naše civilizace je tak trošku na rozcestí - podobné problémy nemá jen školství, ale snad všechny obory.

asi tak, školství, zdravotnictví, tak to jde vidět nejvíc a asi to nejvíc hoří, ale nedělám si iluze ani o ostatních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí