Známkování testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5625
20.11.24 22:24
@Cedrica píše: Více

No to je fakt, neviděla jsem opravu, tak jsem si to už nečetla. Pak ale nechápu, proč to není opravené a co si z toho odnese to dítě. Kde je práce s chybou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.24 22:27
@Havlova píše: Více

Nene, to netuším.
Ale ok, jen jsem chtěla znát názor ostatních, ale jestli to je na 4,tak ok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.24 22:29
@Veveří píše: Více

No ono to taky vypadá blbě i pro to dítě.. Ze vlastně na oko vše správně „jen“ nedodelane cvičení a 4. Když vidí hodně červený, tak uz sám vidí, že se mu to opravdu nepovedlo a tu známku si zasloužil.

• Citovat
  • Upravit
42000
20.11.24 22:34
@Anonymní píše: Více

Můžeš se zkusit učitelky zeptat. Né proč dostal čtyřku, ale co zlepšit. A přitom se zeptat na ty chyby atd. Jestli je nepočítala, tak za celou stránku by to na tu trojku i mohlo být (nevím ale, jak klasifikovala ostatní a jak dlouho to berou). Jestli je počítala, proč nejsou označené - že si takhle dítě tu chybu, zcela samozřejmě, neuvědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.24 22:36
@Havlova píše: Více

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
10960
22.11.24 14:04

Asi skrz motivaci bych dala 3, ale co je na čtvrtou třídu hodně nic moc je to psaní, ta úprava je otřesená.
To by chtělo na tom zapracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 14:36
@Trojlístek píše: Více

To uz nikdo neřeší v tomhle věku. Prostě cmara, to neřeším.

• Citovat
  • Upravit
10960
22.11.24 16:11

Neměj mi to prosím, za zlé… možná není dobře, že to neřešíte.
I tomu dítěti by se v tom možná lépe orientovalo a případně opravila chyba. Číst tohle po sobě musí být docela obtížné a ztrácí drahocenný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 16:52
@Trojlístek píše: Více

No uz neni v první třídě, cmara od první třídy, kde se to ještě řešilo, on se v tom orientuje a písmo uz nikdo neřeší, bude hůř, když jsme dostali léky v lékárně a lékárnice tam napsala poznámku a doma jsme to nemohli rozluštit, tak řekl vidíš a pak že já cmaram.. K přečtení to je, on to přečte, já to přečtu, učitelé to přečtou.. Za chvíli půjde na druhej stupeň a co si pamatuju ja ze školy, tak tam uz se od kluků absolutně nedal půjčit od sešit na opsani látky. Z rodiny mám srovnání, že může být hůř.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.24 16:57

Ještě dodám, ze ho stále napominam, že „k“ nemůže mit stejně velke jako „e“ apod.
No ale jak rekl pan učitel, je to třída budoucich psychologů - všichni jsou flegmatici, tsk to sice opraví, ale druhý den si jede to svoje.. To jsem ještě ráda, že ten test píše psacím, některý zapisky si psal tiskacím a to jsem teda zakazala, protože to se nedá číst, ma celej zápis jak jednu větu. Takže tohle je zlatý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi