Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
To takhle jednou chlápek v 10. patře v paneláku zalévá na balkóně kytky, když v tom uvidí v truhlíku šneka. Vezme ho a hodí ho dolů. Za 10 let někdo zvoní u dveří… Chlápek jde otevřít a tam stojí nasupenej šnek a povídá: " TOS POSRAL!!!
Taky znám jeden povedený: po vydařených volbách do parlamentu bude v České republice už jenom dobře.
@Jura007 píše:
Taky znám jeden povedený: po vydařených volbách do parlamentu bude v České republice už jenom dobře.
Rus, Číňan a Čech ztroskotají na ostrově kanibalů. Přijde za nimi šaman a říká: „Jsme kanibalové, ušetřím váš život jen pod jednou podmínkou. Na týden vás zavřu do chýše se dvěmi skleněnými koulemi a když mi s těmi koulemi ukážete něco, co jsem ještě neviděl, tak vás nesežerem.“
Za týden přijde šaman do chýše k Rusovi. Ten sedí v prostřed a nad hlavou se mu ty koule vznášejí.
Šaman řekne: „To jsem už viděl, do kotle!“
Jde do chýše za Číňanem, ten sedí a skleněné koule létají po celé chýši.
Šaman řekne: „To jsem už taky viděl, do kotle!“
Jde do chýše k Čechovi, otevře dveře a říká: „Tak to jsem ještě v životě neviděl, ten debil jednu ztratil a druhou rozbil.“
Jak u blbejch, jenom tak nekomu slozite kompliment ze ma krasnyho knira a najednou s vama uz nechce kamaradit. Zenska jedna blazniva. ![]()
Malá Mařenka budí ve 3 ráno otce: “Tatínku já chci vidět slonečky!” “Teď ne Mařenko, viš, že teď se musí spinkat.” “Ale já chci vidět slonečky!” “Už jsem ti minule říkal, že se to nesmí dělat.” “Ale já moc moc chci! Když mě neukážeš slonečky, tak řeknu mamince, že jseš na mě zlej!” “No tak teda dobře. Ale naposled. Je ti to jasný!?” Otec jde k telefonu, vytočí číslo a povídá: “Dobrý den, tady major Novák. Vyhlaste 3. rotě chemický poplach.”
Jeden mladý muž, dokonalého těla, byl nezaměstnaný a bez peněz. Vymyslel si tedy způsob jak peníze vydělat. Na dveře svého bytu připevnil ceduli: V posteli 2000 Kč, na pohovce 1000 Kč, na zemi 500 Kč. Vzápětí na to projde kolem stařenka a se zájmem si přečte ceduli. Běží domů, rozbije prasátko, spočítá peníze a vyrazí zpět. Vejde k mladíkovi do pokoje a odevzdá mu peníze. Když mladík uvidí seschlou stařenku, zarazí se, ale pak si řekne, že peníze prostě potřebuje. Tak spočítá hotovost – 2000 Kč. Zeptá se stařenky: Tak babičko, chceme do postýlky, že? Stařenka s úsměvem odpoví: „Nebuď naivní chlapče, já chci čtyřikrát na zemi!“
Mala Lucinka si jde vecer do lednice pro mliko. Vedle lednice stoji nahy chlap.
„Ty jsi muj novy babysitter?“
„Ne ja jsem tvuj novy motherfucker… “