Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo znáte kapičky Ideál Slim a zda ste někdo je používal?
Předem děkuji za odpověď
U čehokoliv, kde máš napsaný, že ti to bude spalovat tukové buňky v klidovém režimu, je naprostý nesmysl. Prostě šíleně předražené bylinné kapky s mraky fake recenzí.
Jediny, co asi funguje, jsou leky tusim jmenem Alli? Ale pise to doktor. A dava se to jenom hodne obeznim. Blokuje to vstrebavani asi tretiny tuku ve strevech. Ovsem jedinci se slabsimi sveraci by to uplne jist nemeli, ona ta tretina tuku jaksi odejde se stolici, ktera je tim padem mastna.
Osobne bych doporucila spis se hybat. Ja vim, je to opruz, ale urcite je to pro telo lepsi.
Já se hýbu mám dvě děti ale po dvou porodech my zůstali kila nahoře. Nejde mi to nějak sundat dolů…
Tento lék jsem našel na Heurece. Myslíte si, že Heureka může prodávat padělek?
https://www.heureka.cz/?…
@MichaelaSvobodova píše:
Tento lék jsem našel na Heurece. Myslíte si, že Heureka může prodávat padělek?
https://www.heureka.cz/?… ideal+slim kapky
Viděl jsem také tuto stránku, ale nejsem si jistý, zda se tam prodává originál. Na mnoha stránkách se píše, že je to padělek a že pravý se dá koupit jen na oficiálních stránkách. Nevím, co mám dělat…
Dobrý den, když jsem si četla o ABSlim vypadalo to dobře i cena byla na to akorát. Ale když jsem si kapky chtěla objednat tak to nešlo jen přes operátora. No a tak jsem čekala. Ozvala se operátorka s tím, že mi jedny kapky prodat nemůže jen dvoje najednou. Tak jsem řekla, že to není nikde uvedeno a je to lživá informace. Tak jsem objednávku zrušila. Za 10 minut mi volal jiný operátor, že mám nedořešenou objednávku 🙈. Tak jsem mu vysvětlila, že jsem ji zrušila, že mi nechtěli poslat jedny kapky. A on, že to musím vzít celou kůru a já na to kde je to napsané? No že je to schváleno lékařskou komorou…mluvil o něčem jiném. Že mi nemůžou prodat jeden přípravek. Tak se ho ptám a kolik tedy musím říci, že chci zhodit, abych si mohla koupit jedem dráhy přípravek?
No to by jste musela chtít zhodit 1-2kg 😂 🙈 nakonec z něj vylezlo, že si musím koupit 4 produkty abych zhodila 10kg. To je nějakých 3200kč…nikde se to nedočtete. Když jsem mu řekla, že je to těžký nesmysl, položil tel. 😂Opět hezký podvod jak z vás někdo vytáhne peníze. Raději budu zhazovat 10kg další 3 měsíce s cvičením než se nechat oškubat.
Jako mazec! Mluva operátorů nebyla vůbec profesionální.