Zničení lidé z práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
12.6.23 08:48

@Kvestorka ono je rozdíl mezi nemakačenky a lidmi, co opravdu ten problém mají. Nemakačenka se nesnaží si práci najít ale tyhle lidi jo. Takže to je rozdíl. Proč by si lidi jinak tu práci hledali, když pracovat nechtěli. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
12.6.23 08:49
@Zumpa píše:
Ukrajinci mohou za to, že máš v 52 letech zdevastované tělo? Nespletla ses? Není to spíš chyba Fyjaly?
Člověk, který neumí napsat jméno premiéra, mi ani nestojí za reakci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
@Anonymní píše:
Já sama jsem to vyřešila tak že jsem začala pracovat sama na sebe dle svých představ, zezacatku to bylo docela skromné hospodaření, no ale měla jsem práce tolik kolik jsem zvládla a to mi vyhovovalo. Dnes mám firmu s 15 lidmi, skoro všechno jsou to nějak pracovně „hendikepovani“ - mámy na návratu z mateřské, HO z lokalit kde práce není jezdící jednou týdně, zdravotní omezení apod. Mají zkrácene úvazky, pracovní doby dle dohody, prostě takové individuální plány. Já sama jsem se léčiva s depresemi a uzkostmi, mám adhd a PAS, vrozenou vadu páteře. Chce to hledat vstricneho zaměstnavatele který ocení pracovitost a spolehlivost v dohodnutém, i když třeba menším rozsahu.

Konečně někdo normální se tu objevil. Děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
@MightyZett píše:
@Kvestorka ono je rozdíl mezi nemakačenky a lidmi, co opravdu ten problém mají. Nemakačenka se nesnaží si práci najít ale tyhle lidi jo. Takže to je rozdíl. Proč by si lidi jinak tu práci hledali, když pracovat nechtěli. :roll:

Je ti už 50? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15925
@MightyZett píše:
@Zumpa a to je právě ono, lidi nemají a neznají slovo soucit a pochopení. Každej dneska myslí jenom na sebe a na ostatní se vykašle. Ještě se lidi diví, že čím dál tím víc lidí je u psychiatrů a psychologů.
Protože dneska jsou lidi arogantní hlupáci a to jste zrovna přímo jeden z nich, všechno jen zlehčovat a ze všeho si dělat srandu. :roll:

Nebýt nás, arogantních hlupáků, na koho byste se pak vymlouvali? Dneska se lidi hroutí z kdejakého nesmyslu, přitom k tomu není žádný reálný důvod. Jak to dělali třeba lidé po válce, kdy nebylo nic, pak přišel bolševik, represe, měnová reforma, zase nebylo nic. Žijeme ve zlaté době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.6.23 08:51

@shadowbabe proto píšu o práci která by člověku byla stanovena podle jeho zdravotního stavu, podmínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.23 08:53
@inkakřivák píše:
@Zumpa A ty ses nechal nachytat na úplně blbou diskuzi :D. Zakladatel chce jen rozpoutat bitvu. Vidím to na typického diskutéra pod články na seznamu. Všechno blbě, bída, svrab, neštovice, kapitalisté tyjici z mozolu chudiny. Chybí tam jen,,U krajíci nám berou práci".Příspěvek upraven 12.06.23 v 08:31

A mě to přijde jako výmluva někoho kdo prostě nechce.
Znám člověka co by mohl, není mu nic není a přitom se víc jak 7 let válí doma a vymyslí choroby. Každá poté racionální práce, je: těžká, daleko, málo platí, špatný kolektiv, hrozně podmínky, nezvládnu víc než sedět na přepážkou. Zvedat telefon je náročné stejně jako odpovědět na dobrý den :nevim:.
Takže, jsem nemocný a nikdo to nechápe. Nemůžu protože záda, hlava, alergie, ruka noha…

• Citovat
  • Upravit
75
12.6.23 08:54

@Božislava proč zrovna tahle otázka, proč zrovna 50?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75974
12.6.23 08:54
@Zumpa píše:
Já skočím na každý lep :)
Btw dnes vyšel článek , který do určité míry popisuje dnešní stav.

Přesně tak, taky jsem četla. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
12.6.23 08:55
@Zumpa píše:
Nebýt nás, arogantních hlupáků, na koho byste se pak vymlouvali? Dneska se lidi hroutí z kdejakého nesmyslu, přitom k tomu není žádný reálný důvod. Jak to dělali třeba lidé po válce, kdy nebylo nic, pak přišel bolševik, represe, měnová reforma, zase nebylo nic. Žijeme ve zlaté době.

Zlatá doba. To jo, ale pro koho? Když si srovnáme ceny energií, vody a najmů a srovnáme to se situácí před 35lety a s dneškem vyjde nám, že dnes platíme víc. Ale zase máme banány, že jo. To zas jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.6.23 08:56

@Zumpa vy patříte mezi lidi, kteří všechno jenom překrucujou a nehodláte pochopit, že se to opravdu někomu děje. Určitě ani nevěříte na duševní nemoce jako deprese apod.. a říkáte že je to jenom výmysl. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
12.6.23 08:57
@MightyZett píše:
@Božislava proč zrovna tahle otázka, proč zrovna 50?

Protože nejhorší to na trhu práce mají lidé po padesátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.6.23 08:59
@Anonymní píše:
A mě to přijde jako výmluva někoho kdo prostě nechce.
Znám člověka co by mohl, není mu nic není a přitom se víc jak 7 let válí doma a vymyslí choroby. Každá poté racionální práce, je: těžká, daleko, málo platí, špatný kolektiv, hrozně podmínky, nezvládnu víc než sedět na přepážkou. Zvedat telefon je náročné stejně jako odpovědět na dobrý den :nevim:.
Takže, jsem nemocný a nikdo to nechápe. Nemůžu protože záda, hlava, alergie, ruka noha…

Ano, takový lidé skutečně jsou ale ne všichni, někdo to opravdu jen zneužívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
12.6.23 09:01
@MightyZett píše:
Vysvětlete mi dnešní dobu a lidi jak žijou a jak to řeší? Práce se dneska dává jednomu člověku tolik, kolik by to měli třeba normálně vykonávat dva nebo více personálu.
Jak to dělají lidi, kteří mají psychické problémy, kvůli kterým jsou více unavení, protože je ta psychika vyčerpává a tím pádem jsou v práci pomalejší a nestíhají to v práci nebo už nemůžou a musí přesto makat až do kolapsu natož, když k tomu mají ještě problémy se zády, kvůli kterým také tu práci nezvládnou tak dobře vykonávat.
Id vám nedají, práci která by pro toho člověka splňovala podmínky, na jeho míru aby nechodil tak zničenej, taky ne.
Takže jako co, jenom vyhazování a vyřízení lidi, kteří zoufale kvůli zdravotním problémům nemůžou sehnat práci nebo jí seženou ale jsou úplně na omdlení denně z ní, kvůli vysokým nárokům, pak ho stejně vyhodí???!! :think:
PS: a nepište, že ať jde sehnat jinou práci, která mu bude vyhovovat, když v dnešní době práce skoro žádná není, člověk si nemůže moc vybírat a je rád, že vůbec něco sežene. :zed:

Stačí se podívat na tvoje založené diskuse a člověk si udělá dost přesný obrázek :roll:

Psychické problémy jsou vážná věc, ale musejí se svědomitě léčit (tj. nevynechávat antidepresiva kvůli pařbě s kamarády)… jinak řečeno, svádět na ně všechno, co se ti v životě nedaří, fakt nemá smysl. V dnešní době je práce dost a dost - pokud zrovna v Jihlavě a okolí nemůžeš nic sehnat, tak se holt budeš muset přestěhovat, jako bezdětné ti v tom nic nebrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
12.6.23 09:02
@MightyZett píše:
@Zumpa a to je právě ono, lidi nemají a neznají slovo soucit a pochopení. Každej dneska myslí jenom na sebe a na ostatní se vykašle. Ještě se lidi diví, že čím dál tím víc lidí je u psychiatrů a psychologů.
Protože dneska jsou lidi arogantní hlupáci a to jste zrovna přímo jeden z nich, všechno jen zlehčovat a ze všeho si dělat srandu. :roll:

Jojo, kdezto za minuleho rezimu vsichni mysleli hlavne na ostatni, sebe kazdy upozadil, hlavne, at se ma dobre ten druhy, byt to je na muj ukor, vid? ;)
Neplacej nesmysly, jaka je hrozna doba. My tady u nas se mame krasne. A kazdy se ma tak, jak si to zaridi. Hrozna doba je ted pro jine lidi. Pro ty, kteri momentalne zazivaji na vlastni kuzi valku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat