Znova těhotná po zamlklém těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
4.5.04 13:46

Re: Zamlklé těhotenství

Šárko, taky jsem prodělala revizi a stejně jako ty jsem ani moc nešpinila. V nemocnici mi řekli, že si mám za 14 dní dojít ke svému doktorovi na kontrolu a to jsem taky udělala.
Mimochodem - řekl mi, že mám nechat proběhnout dva cykly a vrhnout se zvesela na to…

Takže ještě tak necelý měsíc a doufám, že se brzy zadaří. Mě i vám všem.

Pavla

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.5.04 15:33

Holky zdravím vas z deníčku matysků.Přišla jsem o mimi na dovči v loni v červenci otěhotněla jsem divným způsobem ale přece po 6 letech no a prask a bylo to pryč.Bylo to v 7 t no po zakroku jsem krvacela tyden no pak za 28 tak jak vždy po ms jsem šla na gyndu vše v pohodě a řekl mi že to mame skoušet hned no ale ja blbá jsem se bála no a už je to zase skoro rok a nic tak holky zaleží na situaci tak do toho plnou parou.pááááá havlička

• Citovat
  • Upravit
980
4.5.04 21:44

Ahojky,
já po revizi dělohy sice byla docela OK. Nicméně na kontrole u mého doktora ( asi 3 neděle po výkonu) my zjistili asi 4 cm veliký myom.
DOstala jsem vitamíny řady B - teď už se vstřebal ( dle posledního vyšetření). A čekat nemáme na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
8.5.04 17:54

spineni po kyretazi

Ahoj Zrzko - asi pisu hlavne kvuli tvemu dotazu. Ja po kyretazi taky asi za 4 dny zacala spinit a byla to znamka zanetu/infekce (muj gynekolog mi nechat udelat kultivaci, kde se to naslo). Takze mazej k lekari, at jsi co nejdriv v poradku! Je to na antibiotika!
Jinak pro ostatni - my jsme meli po kyretazi cekat min. 3 mesice a „jako na potvoru“ jsem otehotnela hned po prvni MS (ktera byla taky velmi silna a dlouha). Nastesti je snad vse na dobre ceste, jsme ted v 24tt a tak snad i pres nedodrzeni doporucene lhuty budeme v poradku.
Drzim vsem palce!

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.5.04 07:40

Spineni po kyretazi

Ahoj Hromix! Díky moc za odpověď. Antibiotika jsme dostala hned po zákroku. Brala jsem Dioxymikoin po dobu 10 dní. Byl právě naordinován proti zánětu a infekci. Přesto jsem zavolala k doktorovi. Bylo mi řečeno, že je to normální. Dochází k čištění a stahování dělohy. Pouze v případě, že bych silněji krvácela s kusy nějaké hmoty a měla silné bolesti v podbříšku, měla bych zajít do nemocnice, kde mi zákrok dělali. Příští týden v pondělí jdu na kontrolu do nemocnice, tak snad nebude pozdě a bude vše v pořádku. Ještě jednou díky. Přeji pěkný den. Šárka M.

• Citovat
  • Upravit
22
25.5.04 22:39

Ahojky,tak jsem si projizdela zpravy a vsem Vam to preju,ze to napodruhe vyslo.Ja si vloni v cervnu prodelala totez,tak jsme si dali pul roku pauzu a vyslo to napodruhe.Hned jsem dostala neschopenku a nejake hormony.Snazila jsem se vse dodrzovat a hlavne jsem si rikala,ze na podruhe to musi vyjit.Ale pri dalsi kontrole pan doktor zjistil,ze miminku nebije srdicko a tak jsem znovu musela podstoupit zakrok.Musim rict,ze to nebylo nic prijemneho a nikomu bych to neprala zazit to znovu.Ted si vybehavam vsechny mozna vysetreni,s manzelem jsme podstoupili zakladni genetické vyšetření,ale tam je to vše v pořádku.Tak uvidíme,dnes mi vzali krev na brucelózu,listeriózu,boreliózu a toxoplazmózu.Všem Vám držím palce,ať to vše dobře dopadne a prosím o radu.Díky.
 Panda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.15 21:12

Ahoj, v roce 2013 jsem prodělala zamlklý potrat v 8 týdnu, teď jsem v 6 týdnu včerejší hcg 1200 a dnes na ult. Naznak..chci se zeptat je tu někdo komu už druhé těhu dopadlo? Pořád mám o mimíska strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
3.5.18 22:35

Ahoj holky, obnovuji tema, jak probihala vase tehotenstvi po zamlklem potratu? Opakovalo se to, nebo to napodruhe vyslo? A sledoval vas doktor nejak vic? Jsem skoro 5 mesicu po revizi a zrejme jsem cerstve tehotna. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.5.18 22:48

@Sandii ahoj, jeden potrat nic neznamená, většinou je to jen blbá náhoda a podruhé to vyjde. Hrozně moc držím palce.
Potratila jsem 4× a dr mě víc sledovala po 2 potratu. Drž se a přeji ať to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.5.18 22:51

Rok po zamlklém se zadařilo, ale bylo z toho biochemické, skončilo tedy dříve, než mohlo pořádně začít. S tím jsem u doktora nebyla vůbec. Druhý měsíc poté jsem zase otěhotněla a to už drží. Žádné sledování se nekoná, není proč, těhotenství se buď udrží, nebo ne. Jsem ve 14. týdnu a u doktora jsem byla dvakrát a další návštěva je naplánovaná na screening ve 20. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.18 23:37
@Sandii píše:
Ahoj holky, obnovuji tema, jak probihala vase tehotenstvi po zamlklem potratu? Opakovalo se to, nebo to napodruhe vyslo? A sledoval vas doktor nejak vic? Jsem skoro 5 mesicu po revizi a zrejme jsem cerstve tehotna. Diky

1. zamlkle tehotenstvi.
2. krasny kluk
3. zamlkle tehotenstvi
4. krasny kluk ;-)

Pravdepodobnost potratu mas po ZT uplne stejnou, jako normalni populace, tj. cca neco pres 20 procent.

Anonym, osobni info.

• Citovat
  • Upravit
7712
4.5.18 11:00

@Sandii ja mela nejdrive biochemicke, pak jsem prodelala ZT v 17tt, kdy jsem otehotnela hned po tom biochemickem (pravdepodobne to ale spolu nesouviselo, nevim)…pak 3 mesice pauza (doporuceni dr, aby se telo dalo dokupy) a ted jsem v 35tt :srdce: drzim moc palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.18 12:41
@Sandii píše:
Ahoj holky, obnovuji tema, jak probihala vase tehotenstvi po zamlklem potratu? Opakovalo se to, nebo to napodruhe vyslo? A sledoval vas doktor nejak vic? Jsem skoro 5 mesicu po revizi a zrejme jsem cerstve tehotna. Diky

Vyšlo to 6 měsíců po revizi, doktor mě hned šoupnul na riziko, jinak kontroly běžný, nic extra…
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.5.18 19:25

Nám se po zt zadařilo druhý měsíc a doktorka je úplně v klidu. Chodím do práce, na riziku nejsem, dělám vše jako dřív, prohlídky taky normální. Aktuálně jsem v 17tt. Na první kontrole mi nabídla neschopenku, ale odmítla jsem, není k ní důvod. Hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí