Zopa grow up jídelní židlička

479
1.4.21 15:26

Zopa grow up jídelní židlička

Zdravím. Nemáte prosím někdo zkušenost s touto židličkou? Zda-li pultík dobře drží, zda-li se např osmiměsíčnímu dítěti dobře sedí atd. Děkuji za postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
1.4.21 15:48

Máme jí už pro druhé dítě a jsme spokojeni. Pultík drží v pohodě a po sundání pultíku se dá použít jako vysoká židle k normálnímu stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
1.4.21 16:04
@Heivka píše:
Máme jí už pro druhé dítě a jsme spokojeni. Pultík drží v pohodě a po sundání pultíku se dá použít jako vysoká židle k normálnímu stolu.

Děkuji :) vyhlídka jsem si totiž jednu a tam bohužel v recenzích maminky psaly, že pultík se vyklá, že na něm má dítě jídlo, placa do něj a hýbe se, tak jestli tenhle drží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
1.4.21 17:37

@September88 Tenhle pultík je dřevěná deska prišroubovaná k židličce a na ní je plastový nasazovací tác pro snazší údržbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
21.4.21 19:42
@Heivka píše:
@September88 Tenhle pultík je dřevěná deska prišroubovaná k židličce a na ní je plastový nasazovací tác pro snazší údržbu.

Dobrý den. Prosím nevíte v jaké výšce od země je pultík? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
22.4.21 07:39

@September88 Nemám u sebe metr, ale je kousek pod úrovní desky jídelního stolu takže mezi 70-80cm. Mám stůl s převisem (nohy a konstrukce, která je drží nekopíruje obvod desky stolu) a židličku s pultíkem pohodlně zasunu pod stůl až po opěradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
22.4.21 19:29
@Heivka píše:
@September88 Nemám u sebe metr, ale je kousek pod úrovní desky jídelního stolu takže mezi 70-80cm. Mám stůl s převisem (nohy a konstrukce, která je drží nekopíruje obvod desky stolu) a židličku s pultíkem pohodlně zasunu pod stůl až po opěradlo.

Jste zlatá, děkuji! Přesně o výšku pultíku ke stolu mi šlo. Děkuji strašně mooooc :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí