Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím. Nemáte prosím někdo zkušenost s touto židličkou? Zda-li pultík dobře drží, zda-li se např osmiměsíčnímu dítěti dobře sedí atd. Děkuji za postřehy
Máme jí už pro druhé dítě a jsme spokojeni. Pultík drží v pohodě a po sundání pultíku se dá použít jako vysoká židle k normálnímu stolu.
@Heivka píše:
Máme jí už pro druhé dítě a jsme spokojeni. Pultík drží v pohodě a po sundání pultíku se dá použít jako vysoká židle k normálnímu stolu.
Děkuji
vyhlídka jsem si totiž jednu a tam bohužel v recenzích maminky psaly, že pultík se vyklá, že na něm má dítě jídlo, placa do něj a hýbe se, tak jestli tenhle drží ![]()
@September88 Tenhle pultík je dřevěná deska prišroubovaná k židličce a na ní je plastový nasazovací tác pro snazší údržbu.
@Heivka píše:
@September88 Tenhle pultík je dřevěná deska prišroubovaná k židličce a na ní je plastový nasazovací tác pro snazší údržbu.
Dobrý den. Prosím nevíte v jaké výšce od země je pultík? ![]()
@September88 Nemám u sebe metr, ale je kousek pod úrovní desky jídelního stolu takže mezi 70-80cm. Mám stůl s převisem (nohy a konstrukce, která je drží nekopíruje obvod desky stolu) a židličku s pultíkem pohodlně zasunu pod stůl až po opěradlo.
@Heivka píše:
@September88 Nemám u sebe metr, ale je kousek pod úrovní desky jídelního stolu takže mezi 70-80cm. Mám stůl s převisem (nohy a konstrukce, která je drží nekopíruje obvod desky stolu) a židličku s pultíkem pohodlně zasunu pod stůl až po opěradlo.
Jste zlatá, děkuji! Přesně o výšku pultíku ke stolu mi šlo. Děkuji strašně mooooc
![]()