Zoranžovělé flašky z myčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zoranžovělé flašky z myčky
Dala jsem flašky avent do myčky a všechno včetně dudlíků mi zoranžovělo. Asi jsem tam měla něco od omáčky na špagety. Jde to nějak odstranit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě se to stal také určitě to není po omáčce. Já to měla po Somat Deo duo perls. Fakt super. Nejde to vůbec dolů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po omáčce to být může, mě takhle zoranžověly lahvičky MAM, po několika dalších umytí mi to bez problému pustilo. Nejhorší je omáčka na špagety, mrkev a dýně. Tablety používám buď obyčejné Finish nebo z Lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stává se mi to běžně po jakékoli rajčatové omáčce. Vždycky to zase časem pustí. S dudlíky zkušenost nemám. Myjeme v tabletách z Lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stalo se mi to po omáčce, používám kapsle Jar, bylo to u MAM, casem se vymylo, ja to vzala ještě citronem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mapu píše:
Stalo se mi to po omáčce, používám kapsle Jar, bylo to u MAM, casem se vymylo, ja to vzala ještě citronem.
Taky mam kapsle Jar. No je to teda neesteticke…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se mi to stalo s lahvičkami od Aventu a už to nikdy úplně nepustilo. A vím, že to bylo od rajské ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se mi to stalo, bylo to tabletama. Znicila se dcerina zdrava lahev. Musela jsem ji vyhodit, bylo to nechutny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím nemáte problém s tím, že jakmile umyjete něco plastového (misky, lahvičky) pro dítě, že to jde cítit těma tabletama? Já mám misky plastové z Ikei a když to umyju v myčce nemůžu tam dát jídlo pro dítě, ani sobě třeba jogurt, je to načuchlé a chutná to po těch tabletách
Vyzkušela jsem všlijaké tablety, nejradši teda mám kapsle Jar, ale ted mám Sunlight a je to to samé
I když to pořádně opláchnu horkou vodou, to jídlo chutná po těch tabletách. Lahvičky myju v ruce dětským jarem a kartáčem, kvůli tomu je do myčky nedávám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyvařte v kyselině citronové, odstraní i vodní kámen a lahvičky jsou jak nové-vařím 5 min. a opláchnu čistou vodou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A myju v gelových kapslích z DM za 107 Kč-modré polštářky-neopískují nápisy…lépe se opláchne chemie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rajčata, dýni, mrkev a meloun vždy opláchnu ve dřezu před myčkou-barví to plast
- načítám...
- Citovat
- Zmínit