Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj potřebuji radu jiných v srpnu jsem vysadila antikoncepci 13.12 jsem dostala ms 23 jsem začala brát kys. listovou od 26 do 29 jsem špinila nebo jemně krvácela a potom opět týden před ms. A ta se pak nedostavila teď mám 9 dní zpoždění test negativní bolí mě v podbřišku a dole záda špinění už teď žádné mohu být těhu měla jste některá něco podobného děkuji
@Kačka888 Ahoj Kači,
já měla dostat MS 12.01.2018 a dostala jsem to až včera 20.01.2018. Test negativní. Ale je možné, že jsi měla ovulaci později a zatím to na TT není vidět, zkus počkat a uvidíš.
Přeji hodně štěstí ![]()
Dobry vecer
.. chtela.bych se zeptat asi jako každá jiná tady
.. 4dny meskam MS, boli me asi 14dni v podbrisku, 3 večery po sobe me bolela. hlava a cítila jsem trochu teplotu.. začala jsem často chodit curat, jsem nafoukla a mám průhledný výtok, spíš mokrý
minimálně se objeví i čistě bílý. Dva dny mám hlad jako blázen. Testy jsou negativni a ja mám pocit, ze jsem.tehu.. nevim, kde beru tu jistotu, ale. mám ji
.. asi bych potrebovala slyšet i další názory, dekuji ![]()
Ahoj holky,
jsem teď v 20tt a moje začátky byly asi takové… vím, který den jsem měla dostat ms, ale nedostavila se. Moc jsem to neřešila, protože se to občas stává. Těhotenství jsem vůbec neplánovala, tak jsem to neřešila. Jako obvykle mě bolela prsa a podbříšek, nic víc jsem nevnímala. Každým okamžikem jsem si myslela je to tady a ono pořád nic. Po rozhovoru s mojí sestrou, jsem si udělala test o ony // týden po meškání. Doufám, že i Vám se objeví // ![]()
Může to byt tehu a nemusí..měla jsme několikrát příznaky všechny a tehu jsem nebyla a nesnazili jsme se…nekolikrat jsme měla cystu a ta mi oddalila ms i o mesic…pak jsem byla tehu a nevěřila jsem tomu nic mi nebylo jen jsem měla zacpu a pichalo mě ve spod (myslla jsem že mám zánět nějakej..)
Jina TT jsem si dělala 14 dni zpoždění a byly tam.// ale rozhodně ne stejně silné kdybych dělala o par dní dřív ani bych neviděla druhou čárku
Ahoj, bohužel u mě špatný konec. Poslední ms 12.12. Příznaky těhu byly a test negat. 6 dní po termínu ms byl slabý duch, který nesílil. Nakonec po 9 dnech jsem začala špinit a teď velmi silná ms. Nejspíš SP, nevím.
Přeju ti, aby to u tebe tak nebylo.
Ahoj Holky,
moc Vás prosím o radu. Mám 9 dní zpožděnou menstruaci. Bolesti v podbříšku, v kříži a velmi se mi tvoří akné (to jsem nikdy nemívala). Mám k tomu ještě takový divný pocit tlaku v prsech. Dneska ráno jsem si dělal již druh test. Posílám Vám ho na obrázku. Vidíte na něm něco? Nemám s tím žádné zkušenosti. Menstruaci mám nepravidelnou a většinou trvá celý můj cyklus 43 dní a teď už jsem 52 dní bez menstruace. S přítelem jsme měli poslední sex 04-11-2018. Nevím, co si o tom myslet. Je možné, že by to mohl být třeba začínající zánět močových cest?
moc bych si přála miminko
děkuji moc všem za rady
Ahoj, chtěla bych se zeptat měsíčky dostávám pravidelně po 32 dnech od prvního dne předchozí… Mívám tyden před tím bolest v prsou to nemám jen pocit jako bych je měla natekle ale ne bolavé ještě trochu bolest v podbřišku to jsem měla také ale úplně jinou než teď jinak mi není nic.. momentálně mám zpoždění 6 den dělala jsem si test a nic dnes znovu a také nic
mám ještě počkat a udělat za 2 dny další? A nebo raději jít k dr? Vůbec nevím co mám dělat abych něco nezanedbala… Děkuji za rady ![]()
@ZanRom zkus test případně za další 2 dny, k dr nejlíp 14 dní od vynechání… Záleží ale pokud víš kdy jsi měla ovulaci