Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
U obou porodu jsem dostala zpravu pro svou gyn pri propusteni z porodnice
Mě nic nedali,.možná mu to poslali elektronicky, ale ráda bych ji pro sebe abych věděla co bylo a jak, po porodu mi nikdo nic neřekl a ani mě popravdě nenapadlo se ptát, ale teď by mě to zajímalo
Ty jsi nedostala zpravu pro obvodniho gynekologa??
ale asi by to nemel byt problem, ne? ![]()
Ne, dali mi jen zprávu zalepenou v obálce pro dětskou lékařku, nemohli se třeba splést a bylo to pro gynekologa? dostávali jste zprávu i pro dětskou?
Jj, pro detskou i pro gynekologa
a zalepenou teda rozhodne ne, navic jsem dostala od obou po dvou kusech abych si nohla nechat
Já jsem dostala jenom zalepenou obálku pro dětskou, takže nevím vůbec nic
@Anonymní píše:
Ahoj, myslíte, že by bylo možné zažádat si v porodnici aby mi poslali zprávu z mého porodu který se konal přes 4 měsíci? nebo mi porodnice zprávu nevydá?
Když propouští z nemocnice dávají přece propouštěcí zprávu, kterou jim podepíšeš, jeden kus jim zůstává, jeden je pro pacienta.
Ne, opravdu nic nemám a mám dojem že jsem ani nic nepodepisovala
Nechtěl a ani se mě neptal na porod nic, takže si myslím jesli mu to neposlali elektronicky
Zeptala bych se prvne sveho gynekologa, aby ti ji eventuelne preposlal, nebo potom zavolala do porodnice. Najit ji v pc a vytisknout, pripadne poslat na mail nezabere vic jak 5 minut
Taky jsem zprávu nedostala
Dětské doktorce ji dali rovnou ( má tam prý u nich schránku) a na gynekologii ji poslali poštou ![]()
Môžeš si vyžiadať kompletne celý porodopis, ale je treba uhradiť náklady, ktoré s tým nemocnici vzniknú.
Už jsem napsala do porodnice, snad si nebudou myslet, že jsem se zbláznila, že se po tom pídím 4 měsíce po porodu
Ahoj, myslíte, že by bylo možné zažádat si v porodnici aby mi poslali zprávu z mého porodu který se konal přes 4 měsíci? nebo mi porodnice zprávu nevydá?