Zrušení T-Mobile paušál

139
8.9.21 10:19

Zrušení T-Mobile paušál

Dobrý den prosím o radu, dřív než Zajdu s Přítelem na pobočku T-Mobile.
Přítel už má cca 4 roky paušál postupně měl nabídky cca na 5 mobilu v ramci splácení k paušálu, jsou to ty telefony na 1 Kč a nabral pro každého z rodiny i s přítelem 6 karet s paušálem platíme cca 7000 tisíc i víc ale poslední dobou to jde s kopce. Tak bych chtěla radu když Zajdu na pobočku a jestli jdou zrušit 3 karty? Přítelovi nevěřím protože ten mi říká že prý to nejde že prý poruší nějakou smluvní dohodu ale když se domluví že by to splacel po nějakých určitých částkách tak by to mělo jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
8.9.21 10:23
@Musinka45 píše:
Přítel už má cca 4 roky paušál postupně měl nabídky cca na 5 mobilu v ramci splácení k paušálu, jsou to ty telefony na 1 Kč a nabral pro každého z rodiny i s přítelem 6 karet s paušálem platíme cca 7000 tisíc i víc ale poslední dobou to jde s kopce. Tak bych chtěla radu když Zajdu na pobočku a jestli jdou zrušit 3 karty? Přítelovi nevěřím protože ten mi říká že prý to nejde že prý poruší nějakou smluvní dohodu ale když se domluví že by to splacel po nějakých určitých částkách tak by to mělo jít?

Tak to přece záleží, jaké jsou ty smluvní podmínky :nevim: Pokud se uvázal, že bude platit nějaký paušál třeba po dobu dvou let, tak skutečně nelze jednoduše tu smlouvu vypovědět. A nějak nechápu, co že jde z kopce? Jinak přítel mi přijde těžký finanční negramota a pokud máte společné finance, byla bych velmi opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.9.21 10:26

@unuděná z kopce? Neplatí se tak jak má. Přítel není negramota mi dva platíme ale ostatní s rodiny moc ne. A Mám dojem že podobu dalších dvou let to má. Takže proto to chci zrušit ale asi to nepůjde když si dal dohodu že to bude po dobu dvou let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37290
8.9.21 10:28

No záleží, jestli ty mobily nejsou podmíněné těmi kartami. Já měla mobil za 1kc ale musela jsem k němu platit ten paušál, jinak bych musela telefon zaplatit celý za hotové. Fakt jako nejde nabrat několik mobilu za korunu a pak zrušit ten paušál, budete je muset zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.9.21 10:30
@Musinka45 píše:
@unuděná z kopce? Neplatí se tak jak má. Přítel není negramota mi dva platíme ale ostatní s rodiny moc ne. A Mám dojem že podobu dalších dvou let to má. Takže proto to chci zrušit ale asi to nepůjde když si dal dohodu že to bude po dobu dvou let.

No je finančně negramotný, když si vůbec takhle „výhodně“ pořídí paušální telefony s kartama a pod svým jménem je rozdá v rodině :nevim: To je opravdu chytré… I mé děti na prvním stupni vědí, že když je v telce reklama na něco „zdarma“ nebo „za korunu“, tak je to mnohem méně výhodné, než si to normálně koupit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.9.21 10:31

@Kriss Tina toho jsem si vědoma že se to zaplatit musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069

@Musinka45 musíš dojít na pobočku a fakt se zvlášť zeptat na každý číslo zvlášť. Je možný, že chtěli uvázání třeba na rok nebo dva a to mohlo už uběhnout a pak to jde zrušit. A pokud to je menší. Tak ti určitě řeknou, kolik bude muset doplatit. Třeba dorovnat cenu toho telefonu. Určitě to nepůjde jen tak zadarmo zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
@Musinka45 píše:
Přítel už má cca 4 roky paušál postupně měl nabídky cca na 5 mobilu v ramci splácení k paušálu, jsou to ty telefony na 1 Kč a nabral pro každého z rodiny i s přítelem 6 karet s paušálem platíme cca 7000 tisíc i víc ale poslední dobou to jde s kopce. Tak bych chtěla radu když Zajdu na pobočku a jestli jdou zrušit 3 karty? Přítelovi nevěřím protože ten mi říká že prý to nejde že prý poruší nějakou smluvní dohodu ale když se domluví že by to splacel po nějakých určitých částkách tak by to mělo jít?

Za co platíte 7000Kč?? za 6 čísel? Tak to asi těžko… my máme u nich taky paušal. Mám na jedné faktuře jedno číslo s neomezeným voláním a neomezenými daty, další tří čísla s neomezeným voláním a asi 5giga dat pro každé číslo. A pak televizi internetovou a internet. A k tomu splátky za mobily, ty se splácejí dokupy asi 1400Kč, jsou tam čtyři mobily.
A za tohle vše platíme 3600Kč.
On těch 5 mobilu asi neměl jen za 1Kč bych tak tipla, nebo za korunu na začátku a pak na splátky. Co jsou to za mobily? Ty za korunu a bez doplatku jsou jen uplně obyč telefony.
A když si vzal mobily tak prodloužil vždy nějaké to číslo na dva roky… tak nemůže jen tak zadarmo odejit.
Zkontrolovala bych tu fakturu. za jedno číslo se vesměs platí cca 350-450Kč plus mínus dle dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.9.21 10:32

@unuděná tak v tomhle máte pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37290
8.9.21 10:33
@Musinka45 píše:
@Kriss Tina toho jsem si vědoma že se to zaplatit musí

No tak těch 6 mobilu zaplatíte plnou cenu a pak můžete karty zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
8.9.21 10:34
@Kriss Tina píše:
No tak těch 6 mobilu zaplatíte plnou cenu a pak můžete karty zrušit.

To asi nee.. uvázal se na dva roky tím mobilem… oni dají ještě pokutu za dřivější zrušení smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.9.21 10:34

@Veru1987 mám dojem že 2× vzal Huawei y6 2020 a pak 2× Samsung a12 a dál nevím smlouvu nemůžu najít a myslím že ty data atd si zvyšoval pro každého jak chtěli tak proto se tolik platí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.9.21 10:35

@Veru1987 a na kolik může vyjít ta pokuta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37290
8.9.21 10:35
@Veru1987 píše:
To asi nee.. uvázal se na dva roky tím mobilem… oni dají ještě pokutu za dřivější zrušení smlouvy.

To už je tuším zrušené, to bylo dřív, že se za ukončení smlouvy dala pokuta, teď už by měl jít paušál zrušit kdykoliv, ale problém tam budou ty telefony no, ty budou chtít proplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.9.21 10:37

@Kriss Tina dobré děkuji ja to zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie