Zrušte prdíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
5.1.14 09:02

U nás zabraly jen třešňové pecky, nahřát a na bříško. Usínal takhle denně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
5.1.14 09:05

Dobrý den, pochopila jsem, že asi krmíte UM, já mám doma téměř 3měsíční holčičku, měli jsme také problémy s prdíky, když jsem změnila savičky na rychlejší, prý od 2 měsíců. Malá se chudák kroutila 2 dny, než mi došlo, že to asi bude tím, vrátila jsem se k savičkám pro novorozence a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.1.14 09:25

Mám tři kluky a všichni na to také trpěli. Používala jsem SAB SIMPLEX + trubičku a při procvičování kyčliček si také dokázali ulevit. Taky nahřátý polštářek s třešňovýma peckama. S druhým jsem nemohla být první půl rok a tak se mi o něj starala moje mamča. Tenkrát jsem jí psala papír co a jak dávám za léky a ona z toho pochopila že ten sab simplex jednu kapičku denně jako se dává vigantol. Když mi vždy podávala info co doma tak říkala že prdíky má hodně ale kapky že pomáhají. Sice jsem nevěděla jak mu je dává ale asi to pomáhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147
5.1.14 09:25

Já mám doma zatím jen 3 týdenního prďocha, ale při představě, že to bude trvat tak dlouho, než to přejde, mně jímá hrůza…Začala jsem dávat Espumisan, ale mám pocit, že to nějak nepomáhá…Bio gaiu jsem si objednala, tak uvidím, zda to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
5.1.14 09:34

@CokeLady první byl taky akční a na bolebruch trpěl hodně
druhej byl pecka, ležel a zíral, otáčení, kopání mu bylo šumák a nebolelo ho nic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5315
5.1.14 09:39

Mladšímu se ulevilo po půl roce…do té doby to bylo dennodenní peklo, nic nepomáhalo(kapky, lactobacílky, pytlík s pecikama, cvičení..)…držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
5.1.14 09:40

Taky jsme si zažili s druhou dcerou očistec v podobě bolení bříška :,( a žádné kapičky, polštářky, odvary a cvičeni moc nepomáhalo, vždycky jen na chvilku. Nakonec jsem začala řešit co jím (plně kojím) a s největší pravděpodobností jí vždycky trápilo to bříško když jsem měla mléčné výrobky :think: takže jsem je vysadila bylo po řevu. Teď zase pomalu přidávám a je to lepší. Tak držím všem palečky aby bylo brzo lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
5.1.14 09:40

@Levandulina Neboj,ono to fakt strašně rychle uteče, já počítala taky každý den-už aby jí byl měsíc, už aby jí byly dva, aby už vnímala, aby už pozorovala :lol:.Budou jí 3 měsíce a už zase chci, aby seděla, lezla, chodila, řekla co jí bolí atd. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
5.1.14 10:07

Nám piomohl jen infacol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
5.1.14 11:41
@CokeLady píše:
No tak to mi vysvětli, to nemůžou bejt aspoň do roka ty děti stejný všecky, aby se vědělo jak na ně? Fakt na hlavu tyhle originální kousky :mrgreen: :cert:

nebo aspon sourozenci, pri prvním tápeš, pri druhým už vynalezneš fígly a pak už můžeš jen rodíš a rodíš a rodíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne, že nakonec přijdeš na něco co zabírá, myslíš si, jak to máš v malíku a další dítě se ti vytlemí do obličeje :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
joaska
5.1.14 11:44

Jinak dle naší pediatričky, zabere pouze čas, jelikož bříško prostě musí osídlit správné bakterie ve správném poměru, z čehož prý plyne, že statisticky nejvíc na novorozenecké koliky trpí děti z císařských řezů :)

• Citovat
  • Upravit
7164
5.1.14 11:53

Ahoj :kytka: tak můj 3 měsíční syn má to samé :zed: jsou dny, kdy si nevzpomněl ani na prd, a jsou dny, kdy ho bolí bříško a řve a řve. zkoušla jsem bio gaia nezabral, a to jsem dávala 2 měsíce, infacol nám zabíral 1. měsíc, pak zase nic, a to samé espumisan. Také jsem naivně myslela, že se to po 3 měsící bude jen lepšit, na naopak, dokonce si i zvykl, že když má bolesti, tak ho maminka utěšuje a ted si na to začal zvykat, ikdyž ho nic nebolí :zed:

Příspěvek upraven 05.01.14 v 11:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
5.1.14 11:54

@CokeLady máme stejný názor na vstávání tatínku, neberu řeči typu „že se chce vyspat“ to já přece taky. Vykopnu ho z postele jak ve filmu „v cizí kůži“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
5.1.14 12:22

@CokeLady vstávat muže nenutím, mě by to stejnak rvalo srdce, že dítě pláče a já u něho nejsem :nevim:…ale pohlídal ho dopo a já si dala dvacet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
5.1.14 12:24
@roniii píše:
Mladšímu se ulevilo po půl roce…do té doby to bylo dennodenní peklo, nic nepomáhalo(kapky, lactobacílky, pytlík s pecikama, cvičení..)…držím pěsti

za 17 dní bude synovi půl roku, čekám vééélkou změnu k lepšímu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky