Zrušte prdíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3201
5.1.14 15:53
@joaska píše:
Jinak dle naší pediatričky, zabere pouze čas, jelikož bříško prostě musí osídlit správné bakterie ve správném poměru, z čehož prý plyne, že statisticky nejvíc na novorozenecké koliky trpí děti z císařských řezů :)

Tak ségra má dvě děti císařským řezem a ani u jednoho neví co jsou to prdíky :nevim:.Já mám jednu holčičku císařským a taky si užíváme :zed:.A pak, že holky na to netrpěj :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
5.1.14 16:55
@Miša.F píše:
Tak ségra má dvě děti císařským řezem a ani u jednoho neví co jsou to prdíky :nevim:.Já mám jednu holčičku císařským a taky si užíváme :zed:.A pak, že holky na to netrpěj :think: :lol:

prostě kus od kusu :mrgreen: :lol: :mrgreen: asi záleží na sudičkách :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3284
5.1.14 17:30

@facetia http://www.zbozi.cz/…s-baby-50-g/ nám opravdu hodně pomohly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
5.1.14 18:07

@Šalvějka díky :hug:, já vyzkouším všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.1.14 19:00

@kve-tinka určitě zkus :) a hlavně nestojí to majlant :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
5.1.14 20:11
@joaska píše:
prostě kus od kusu :mrgreen: :lol: :mrgreen: asi záleží na sudičkách :mrgreen:

Přesně tak, je to individualni :?.Ségra vůbec měla vyjímečný děti-od šestinedělí ji spali celou noc, koliky neměli, zuby nevěděli co to je-prostě sen všech maminek :andel:.A já jsem si myslela (naivně),že to budu mít stejně :nevim:.Zatím jsme úplný opak, ještě čekáme co zuby, tak ty by se nám mohly vyhnout-myslím potíže s nima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
6.1.14 07:50
@Miša.F píše:
Přesně tak, je to individualni :?.Ségra vůbec měla vyjímečný děti-od šestinedělí ji spali celou noc, koliky neměli, zuby nevěděli co to je-prostě sen všech maminek :andel:.A já jsem si myslela (naivně),že to budu mít stejně :nevim:.Zatím jsme úplný opak, ještě čekáme co zuby, tak ty by se nám mohly vyhnout-myslím potíže s nima :mrgreen:
řeknu Ti tajemství. Oni jí to vrátí v pubertě. :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
3201
6.1.14 08:26
@joaska píše: řeknu Ti tajemství. Oni jí to vrátí v pubertě. :jazyk:
:lol: no to je možný, holka už je puberťačka teď v 9 letech a kluk 3 roky je taky pěkný vykuku :cert:.Ale jako miminka byly zlatý :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí