Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý večer, zajímalo by mě, jestli někdo nemá nějakou čerstvou zkušenost se ZŠ Brána jazyků - první stupeň (Vojtěšská). Předem díky!
Dobrý den, dcerka chodí do Brány jazyků již 3. rokem a je velmi spokojena, já jako rodič též. Nemohu vynachválit paní učitelku Ilonu Dufkovou (učí 1. a 2. ročník), nyní má třídního pana učitele Jana Krčmáře, což je také výhra. Studium jde velmi rychle, je intenzivní a podle mého názoru kvalitní. Dcerka je velmi bystrá, takže jsme poznali, kolik toho ve škole stihnou, hlavně když byla nemocná a učila se doma. 1. a 2. třída má velké penzum češtiny, aby děti zvládly intenzitu cizího jazyka od 3. třídy, v 5. pak přichází další jazyk. Jmenovaní učitelé dbají na atmosféru ve třídy, ve škole běží program proti šikaně. Určitě bych neměnila. Hezké dny.
Díky za zprávu. Dcera má paní učitelku, co přišla z Uhelňáku, tak snad to bude taky fajn. Je teda pravda, že jdou napřed rychle: dcera dostala úkoly na domů, když jsme věděli, že bude marodit středa - pátek (v úterý šla domů s vysokou teplotou), a nakonec toho ve škole zvládli dvakrát tolik. Zítra bude první pořádná třídní schůzka, tak jsem zvědavá ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.