"Ztlumení" pohybů v 28tt?

19.10.20 20:47

"Ztlumení" pohybů v 28tt?

Zdravim, prichazim s trochu zvlastnim dotazem. Jsem 28tt a doposud jsem pohyby citila uz tak ojedinele a malo, bez vyboulenin na brisku a zkrátka tak nejak min intenzivne :roll:
Od zacatku 28tt ale pohyby citim jeste min a tzv „ztlumene“. Jeste min intenzivne nez predtim a tak se ptam jestli je to normalni? Vždyť je to uz kilový mimino, placentu mam vzadu. Jsem vazne bezradna, uz tak byl kazdy pohyb defacto vymodlený a ted toto. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
19.10.20 21:02

Není nic jednoduššího než se pro vlastní klid vydat na kontrolu. Od 27tt se sleduje pravidelnost pohybu.

• Citovat
  • Upravit
3032
19.10.20 21:11

Pokud si nejistá utíkej na kontrolu. Ale jinak za mě, já měla to samé, malá byla asi líná. Nejvíc pohybů jsem si užila snad jen když škytala.. Já nikdy nezažila takové pohyby, že by mě budily nebo bych natočila video jak se mi boulí břicho. Vůbec, malá byla lenivá. Placentu jsem měla taky vzadu. Až v 36tt se rozhodla, že mi to vynahradí, to byly pecky do močového měchýře hlavičkou. Ale jinak pokud si nejsi jistá, vždy můžeš jet na pohotovost. Nebo k dr. zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.10.20 02:53

Mě se toto stalo, když se malý otočil hlavou nahoru.. Prostě jsem věděla, že tam je, pac hlava na zebrech je fakt super, ale pohyby skoro žádné :think: každopádně pokud vahas, vždy je lepší ko v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí