Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@ZuziZlin Tak pro predstavu plomba 800-1500, kanalky vypln - jeden 800, dentalni hygiena 600 - 1200. Amalgamove plomby nedelaji vubec. Zatim moje zkusenost a implantat 20 000.
Zdravím, sháním zubaře, je tu ale jeden problém celkem se bojím.. asi před půl rokem jsem přišel o přední zub.. prostě tam mám teď díru, ale ostatní zuby už se taky začínají kazit a je už potřeba to řešit.. jenže se bojím že přijdu k nějakému zubaři.. a ten bude hned nepříjemný a začne mi nadávat že proč jdu až teď.. a že je to hrůza atd atd.. jednou už mi ale došla trpělivost a začal jsem různé Zlínské zubaře obvolávat.. a k velkému překvapení.. volal jsem asi 10ti zubařům.. nikdo nenabírá.. Mé dotazy teda jsou, nevíte někdo o dobrém, trpělívém, chápajícím zubaři, který zrovna nabírá? Děkuji.
Ahoj, naproti náměstí, mezi potrefenou husou a cukrarnou Dino, je paní zubarka Blanka Smejdovcova. Pracuje sice jen jednou rukou, druhou má nemocnou, ale je to skvělá lidská zubarka, která přijímá nové pacienty a je snad nejlevnější ve Zline, jelikož je za své pacienty vděčná. Spousta lidi se lekne toho, ze je nemocná a už k ni nepřijdou, ale je to opravdu PANÍ zubarka
Doporučuji dentální kliniku Moravec. Taky jsem strašpytel, ale u nich vše bez problémů
![]()
Ahoj pana Moravce nedoporucuji, je predrazeny, zaměstnává i zubaře kteri nejsou zkušení. podle rentgenu by nejradši vyvrtali všechny zuby i s pídí mezizubní kazy a to tak že jen 1 zub při jedné návštěvě a při příští návštěvě zas jen jeden takze se to pěkně tahne atd…hodně lidí od něj raději odeslo
@Anonymní píše:
Ahoj pana Moravce nedoporucuji, je predrazeny, zaměstnává i zubaře kteri nejsou zkušení. podle rentgenu by nejradši vyvrtali všechny zuby i s pídí mezizubní kazy a to tak že jen 1 zub při jedné návštěvě a při příští návštěvě zas jen jeden takze se to pěkně tahne atd…hodně lidí od něj raději odeslo
Nevim proc pisete anonymne, se asi za svuj nazor stydite. Ale ja za sebe mohu p. Moravce doporucit. To, ze za jednu navstevu opravi jeden zub je logicke, kdyz vrtani a vypln trva i hodinu. Me to teda na kresle staci. Drive jsem chodila k zubari, ktery za 15 minut stihl i tri kazy a podle toho tak moje zuby vypadaly. A dekuji p. Moravcovi a ostatnim jeho zubarkam, ze mi je daly do poradku a vrtaji i pidi mezizubni kazy. A ceny mi prijdou srovnatelne s ostatnimi klinikami ve Zline.