Zubař Zlín

2597
28.6.12 19:19

Zubař Zlín

Ahojte holky, prosím vás nevíte o nějakém zubaři ve Zlíně či Otrokovicích, co přijímá nové pacienty a hlavně, který je bezbolestný? :D V Napajedlích mám bohužel zubařku, od které i po injekci vše bolí a hlavně než injekce zabere to je 15 minut a po chvilce už neučinkuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
28.6.12 19:20

V Otrokovicích je na poliklinice soukromá společnost Moravia Dent a ti berou určitě. http://www.moraviadent.cz/

• Citovat
  • Upravit
6956
28.6.12 19:26

Dr. Mollova. Je na breznicke v tech novych baracich nad kinem. Je mlada a sikovna:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5270
28.6.12 20:22

V Moraviadentu berou určitě, ale já jsem odsud nedávno odešla, protože mi tam jeden doktor rozvrtal zub a PAK mi řekl, že mu dám dát 2500, a přijít ještě dvakrát, že mi na zub dá radši korunku, tak at si nachystám ještě 5000 :poblion:

Ve Zlíně jsem našla doktora, který se na zub podíval, řekl, že je ho škoda a ZADARMO HO DOKÁZAL OPRAVIT. :dance:…pak mi trhal dva moudráky a i dával plomby a u všeho se ptal, jestli chci injekci proti bolesti, takže i po této stránce je super :palec:

Je ve Zlíně na Lékařském domě, a jmenuje se Michal Hečko ml. (dělá tam i jeho otec, ale ten asi nebere) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
28.6.12 21:22

@janisi
Tak ten Hečko je fakt výborný!!! Já u něj byla trhat dva moudráky a právě jsem od něj necítila ani tu unjekci :-) Jenže, v maturitním ročníku jsem dvakrát nedošla na objednaný den a vyřadil mě z evidence :-/ k němu už se bohužel nedostanu, a právě po zkušenosti s takovouhle ordinací a doktorem jsem sakra vybíravá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Alichi
29.6.12 08:13

Myslím, že nové pacienty přibírá i MUDr. Kudlová - velmi milá a šikovná lékařka. Akorát ta péče dost stojí. :lol: Chodila jsem k ní ještě do původní ordinace, nyní má ordinaci nad Beskyd sportem. Přešla jsem ale k manželovu zubaři (bere pouze rodinné příslušníky) víceméně z finančních důvodů. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Dukáti
2.7.12 23:23

Teda ty jsi dílo, že se nestydíš, sakra vybíravá?? pokutu bys měla platit, že jsi Hečka podvedla. :poblion: :poblion: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
823
30.1.13 22:41

Už jsi někoho našla? Super je i doktor Čapka, je taky v lékařském domě. A nic si z toho nedělej, já bych byla vybíravá úplně stejně a to se mi taky párkrát nepodařilo přijít na objednaný termín. :oops: jen nevím, či přibírá. Mně teda dělal zub v zánětu, u kterého mi jiná „skvělá“ zubařka nezaplnila dobře kanálky, injekci mi nedal, protože by mi už nezabrala, a tak jak jsem se bála a byla zpocená, tak nebyl důvod. Necítila jsem ani píchnutí!!! Na to, že vrtal a čistil bolavý zub, tak klobouk dolů, je skvělý! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.15 20:09

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte kontakt do ordinace pana doktora Hečka ml.? Přestěhovala jsem se čerstvě do Zlína a ještě nemám zubaře. Bohužel se mi podařilo ulomit kus zubu.
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5270
28.7.15 15:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.9.15 20:43

A nevíte zhruba jak je to cenově u pana doktora Hečka ml.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
17.5.16 08:29

Levný zubař

Pěkný den, nemáte někdo zkušenost s dobrým a levným zubařem ve Zlíně, který přijímá nové pacienty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.1.17 11:48

Ahoj holky, též sháním příjemného zubaře ve Zlíně. Přistěhovala jsem se z Liberce, tudíž nemám žádné recenze, doporučení ani typy na dobrého zubaře pro mě, partnera a budoucí mimi :) Předem děkuji za ochotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.1.17 14:00

@ZuziZlin Chodime vsichni na kliniku MoravecDent a spokojenost. Vse se plati, ale zuby mame jen jedny. Predtim jsem chodila k jinemu, nic jsem neplatila a taly tak dopadla. Mezizubni kazy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.1.17 14:08

@paandatko děkuji za tip. koukla jsem na webovky, ale ceník tam nemají. Zkusím zavolat a zeptat se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.