Zubní pohotovost Pardubice

1633
29.6.10 21:05

Zubní pohotovost Pardubice

Jaká je vaše skušenost se zubní pohotovostí v Pardubicich?jaký je přístup lékařu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
29.6.10 21:21

já naštěstí osobní zkušenost nemám, ale mám kamaráda zubaře co někdy slouží a říká že na první pohled pozná zanedbané zuby a pak to těm lidem moc neusnadní. Prý se často stane že jde někdo nad ránem z hospody a bolího zub tak se tam staví. Takže z toho nadšený nebývá. Ale asi záleží na koho narazíš. já tam za ním byla jednou na „prvenci“ večer a už jen to prostředí mi naprosto stačilo :poblion: :poblion:

Takže za sebe asi jako u jiných pohotovostí pokud se to dá vydržet do rána tak vydržet. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
29.6.10 21:23

Byla jsem tam dvakrát a pokaždé jsem byla spokojenější než u obvodní zubařky. Poprvé jsem byla po deváté, takže normálně na stomatochirurgii a tam byl doktor, který se se mnou sice nepáral, ale aspoň jsem to měla rychle za sebou. Podruhé jsem byla navečer, takže klasicky na pohotovosti co je přímo na vrátnici a paní doktorka toho poznala z jednoho RTG víc, než moje zubařka za 2 měsíce návštěv 2× do týdne. Takže za mě: doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.13 12:02

Nechodit :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat