Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Míšo - Karlovo náměstí, respektive Národní třída, když jdeš pěšky z Karláku na Národku tak po pravé straně je poliklinika či co to je, tak tam je zubní pohotovost… ![]()
Nebo pak třeba jestli máš blíž Thomayerku v Krči ![]()
byla jsem v obou a v obou spokojenost ![]()
tohle jsi našla? http://www.lekarskapohotovost.cz/…i-pohotovost
zkusila bych to obvolat…
Tady je ten Karlák/Národní - Spálená ulice http://mapy.cz/#…
Je to tam tuším ve třetím patře ![]()
A v tý Thomayerce je to hned první budova vpravo za hlavním vchodem (těma vratama) ![]()
není to tak dávno, co jsem tam sama byla, když jsem ještě bydlela v Praze ![]()
cau tak ja na zubni pohotovost jen na svou zubni kliniku na Vaclavaku, ale Karlak ma pohotovost, tam bych radsi nejela spis na Vodickovu v palaci Lucerna, nebo na Budejarne
Na Karlaku, je to ale stomatochirurgie, vetsinou nechteji nic delat bez rentgenu
Kdyz jsme tam byla poprve a naposled ja, tak jsem je hooodne obtezovala. ![]()
LeaZbrna píše:
Na Karlaku, je to ale stomatochirurgie, vetsinou nechteji nic delat bez rentgenuKdyz jsme tam byla poprve a naposled ja, tak jsem je hooodne obtezovala.
Ale to je na Karláku v té Nemocnici hlavní, já myslím pohotovost, mezi Karlákem a Národkou, to je něco jiného ![]()
Monny89 píše:LeaZbrna píše:Ale to je na Karláku v té Nemocnici hlavní, já myslím pohotovost, mezi Karlákem a Národkou, to je něco jiného
Na Karlaku, je to ale stomatochirurgie, vetsinou nechteji nic delat bez rentgenuKdyz jsme tam byla poprve a naposled ja, tak jsem je hooodne obtezovala.
Byla jsem na té pohotovosti mezi národkou a karlákem!! Děkuji!! vytrhli mi moudrák no trpim furt, ale snad to přejde :-/
Míšo, nemáš zač
hlavně že už bude lépe… ![]()
taky jsem na zuby trpěla a trpím.. ale teď v těhu je to fakt šílené… ale taky mě čeká trhání dalších zubů…
Monny89 píše:á v životě neměla kaz, nikdy mi zubař nic nedělal, zuby mám zdravý, pevný bytelný… jen kvůli piercingu v jazyku se mi udělala díra v moudráku jsem ho prostě skousla piercingem a bylo to hned, půl roku jsem to nechala být nebolelo to až ted u ničeho nic… Snad už to bude dobrý… nemám ráda zubaře.....
Míšo, nemáš začhlavně že už bude lépe…
taky jsem na zuby trpěla a trpím.. ale teď v těhu je to fakt šílené… ale taky mě čeká trhání dalších zubů…
jo jo je to dobra pohotovost urcite trhani korenu ve 2 rano v sobotu luxus
![]()
Vite ja jsem zapasnik a chrup mam dobrej akorat muj soukromej zubar se vyboural nebo co ma prej neco ze zebrama a ja uz treti den trpim bolesti stolicky jelikoz jsem tam ranu loktem poradte mi prosim kam bych mel jit ? klidne at se vytrhne ale nechci tu bolest ![]()
Zubní pohotovost Praha, aktuálně kde je dobrá?
Bolí mě od včera zub ![]()
Díky
Prosím o radu, kde je v Praze nějaká zubní pohotovost.Zkoušela jsem hledat přes GOOGLE něco mi vyjelo, ale pak mi na stránkách nemocnice vyskočilo, že už zubní pohotovost na této adrese není a odkaz na jinou tam nebyl. kam chodíte, máte s nějakou dobrou nebo naopak špatnou zkušenost?? Díky moc!!!