Zubní pohotovost Praha - kam?

Michaelakkk
15.5.11 16:08

Zubní pohotovost PRAHA... KAM?

Prosím o radu, kde je v Praze nějaká zubní pohotovost.Zkoušela jsem hledat přes GOOGLE něco mi vyjelo, ale pak mi na stránkách nemocnice vyskočilo, že už zubní pohotovost na této adrese není a odkaz na jinou tam nebyl. kam chodíte, máte s nějakou dobrou nebo naopak špatnou zkušenost?? Díky moc!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
15.5.11 16:13

Míšo - Karlovo náměstí, respektive Národní třída, když jdeš pěšky z Karláku na Národku tak po pravé straně je poliklinika či co to je, tak tam je zubní pohotovost… :palec:
Nebo pak třeba jestli máš blíž Thomayerku v Krči :palec:

byla jsem v obou a v obou spokojenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21675
15.5.11 16:14

tohle jsi našla? http://www.lekarskapohotovost.cz/…i-pohotovost
zkusila bych to obvolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.5.11 16:15

Tady je ten Karlák/Národní - Spálená ulice http://mapy.cz/#…

Je to tam tuším ve třetím patře :think:

A v tý Thomayerce je to hned první budova vpravo za hlavním vchodem (těma vratama) :palec:
není to tak dávno, co jsem tam sama byla, když jsem ještě bydlela v Praze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
15.5.11 16:26

cau tak ja na zubni pohotovost jen na svou zubni kliniku na Vaclavaku, ale Karlak ma pohotovost, tam bych radsi nejela spis na Vodickovu v palaci Lucerna, nebo na Budejarne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
15.5.11 17:26

Na Karlaku, je to ale stomatochirurgie, vetsinou nechteji nic delat bez rentgenu :nevim: Kdyz jsme tam byla poprve a naposled ja, tak jsem je hooodne obtezovala. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.5.11 17:36
LeaZbrna píše:
Na Karlaku, je to ale stomatochirurgie, vetsinou nechteji nic delat bez rentgenu :nevim: Kdyz jsme tam byla poprve a naposled ja, tak jsem je hooodne obtezovala. :cert:

Ale to je na Karláku v té Nemocnici hlavní, já myslím pohotovost, mezi Karlákem a Národkou, to je něco jiného :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
15.5.11 23:16
Monny89 píše:
LeaZbrna píše:
Na Karlaku, je to ale stomatochirurgie, vetsinou nechteji nic delat bez rentgenu :nevim: Kdyz jsme tam byla poprve a naposled ja, tak jsem je hooodne obtezovala. :cert:
Ale to je na Karláku v té Nemocnici hlavní, já myslím pohotovost, mezi Karlákem a Národkou, to je něco jiného :kytka:

Byla jsem na té pohotovosti mezi národkou a karlákem!! Děkuji!! vytrhli mi moudrák no trpim furt, ale snad to přejde :-/

• Citovat
  • Upravit
36544
15.5.11 23:23

Míšo, nemáš zač :kytka: hlavně že už bude lépe… :hug:

taky jsem na zuby trpěla a trpím.. ale teď v těhu je to fakt šílené… ale taky mě čeká trhání dalších zubů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
16.5.11 00:38
Monny89 píše:
Míšo, nemáš zač :kytka: hlavně že už bude lépe… :hug:taky jsem na zuby trpěla a trpím.. ale teď v těhu je to fakt šílené… ale taky mě čeká trhání dalších zubů…
á v životě neměla kaz, nikdy mi zubař nic nedělal, zuby mám zdravý, pevný bytelný… jen kvůli piercingu v jazyku se mi udělala díra v moudráku jsem ho prostě skousla piercingem a bylo to hned, půl roku jsem to nechala být nebolelo to až ted u ničeho nic… Snad už to bude dobrý… nemám ráda zubaře.....
  • Citovat
  • Upravit
kalelu
21.1.12 11:00

:-)

jo jo je to dobra pohotovost urcite trhani korenu ve 2 rano v sobotu luxus :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
Lutis
10.4.12 22:02

Jakto ??

• Citovat
  • Upravit
Lutis
10.4.12 22:04

Vite ja jsem zapasnik a chrup mam dobrej akorat muj soukromej zubar se vyboural nebo co ma prej neco ze zebrama a ja uz treti den trpim bolesti stolicky jelikoz jsem tam ranu loktem poradte mi prosim kam bych mel jit ? klidne at se vytrhne ale nechci tu bolest :?

• Citovat
  • Upravit
6021
30.1.16 09:35

:mavam: Zubní pohotovost Praha, aktuálně kde je dobrá?
Bolí mě od včera zub :?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
30.1.16 09:43

@Eva 13 ve Spálený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek