Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, včera v noci se mi malej poblinkal a teď ráno docela pokadil, už asi 2 mesice čekáme na vykouknuti spicaku. Nejsem si úplně jistá jestli to s tím může souviset anebo má střevní chřipku. Ještě tedy dodám že včera jsem snědla co jsem neměla a mám behavku, ale jsem bez žlučníku a občas tyhle behavky mám když něco sním, jinak je mi dobře a na chřipku se necítím ale hloda to ve mě krz malyho, že blinkal.. Máte někdo zkušenost, jestli to fakt můžou být ty zoubky to blinkani? Dětská mi toho moc neřekla do telefonu. ![]()
Ono je to ve výsledku úplně jedno, i když spíš bych tipla, že jste něco chytili. „Léčba“ je stejná - hodně tekutin, klid, na teplotu případně nurofen/panadol. Nepíšeš, jak je starý, ale vzhledem k zubům asi do roka, takže bych ani nedávala žádné jiné léky.
@unuděná pardon je mu rok a půl.. Teplotu právě nemá a chová se normálně.. A ve výsledku to není úplně jedno, jsem hysterka přes zvratky
ale to jen taková vsuvka, takže pokud je to chřipka tak se musím někde zabarikadovat než to chytí všichni a chlap se o to postará
![]()
@Ravy píše:
@unuděná pardon je mu rok a půl.. Teplotu právě nemá a chová se normálně.. A ve výsledku to není úplně jedno, jsem hysterka přes zvratkyale to jen taková vsuvka, takže pokud je to chřipka tak se musím někde zabarikadovat než to chytí všichni a chlap se o to postará
![]()
Ale vždyť píšeš, že blbě je i tobě
Navíc, pokud to máš chytit, už jsi to chytila, a ani separace dítěte ti nepomůže. Takže jo, je to jedno, prostě dítě ať hodně pije a je v klidu.
My sme teď blili a sra.li všichni. Kromě 4 měsíčního miminka naštěstí. U segry doma taky, tyden pred nami švagrová. Něco řádí.
@unuděná ale mě je blbě díky tomu, že jsem bez žlučníku dost často.. Stačí abych snědla něco s houbama, kukuřicí nebo mákem a je to jasný a lítám
jen mě prostě zajímalo, že jestli má někdo zkušenost že z růstu zubů děcka blinkají.. Pokud je to střevní chřipka, jasně nedá se nic dělat mám to taky..
@JancaS84 no na podzim jsme taky měli všichni, hrozný..a jestli něco opět řádí tak „super“ no.. ![]()
Průjem od zubů být může, ale zvracení spíš ne. Buď snědlo včera něco, co mu nesedlo, nebo má virózu. Ale jestli dnes už nezvrací, tak tipuju spíš na dietní chybu.
@unuděná už nezvrací.. Jen včera v noci.. A kouká všude co by snědl, asi spíš jen nějaká ta chyba a je v pohodě, starší syn a chlap jsou v pohodě úplně a nic jim není.