Předávkování Nimesilem

40
12.4.22 22:11

Předávkování Nimesilem

Zdravim, byl mi vytržen zub asi 3dny zpet ale od vcera zacalo strasna bolest vystřelovaci az. Jsem se synem v nemocnici takze nemuzu nic delat. Jsme daleko od domova. Vzala jsem si rano v 10Nimesil pomohlo na 5h dalsi jsem mohla az po 12ti hod. Ale sestra v nemocnici poradila at si vezmu Valetol a potom ten Nimesil. Vzala jsem si ho. Jenze se bojim abych se nepredávkovala, co myslite? Kdyz ubehlo cca 3h od toho co jsem vzala ten Valetol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2651
12.4.22 22:35

Nevím jak je to s kombinací Valetolu a Nimesilu. Nimesil se může po 12 hodinách. Kamarádka, která trpí na migrény má od doktorky povoleno si vzít jeden Nimesil a když do dvaceti minut nezabere, tak na to hned druhý. Co se zkusit zeptat sestry, když jsi v nemocnici? Jinak dle popisu to docela zavání suchým lůžkem a to se bojím, že léky na bolest nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
13.4.22 06:54

Když mi umíral zub, byla jsem v práci - zdrav. sestra. Během 12h jsem vyjedla snad celou lékárnu :mrgreen: nic nezabralo mimochodem, možná by mi játra nepoděkovala, předávkovaná jsem určo byla, ale bez obtíží, max jsem večer, po otevření zubu, dobře spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
13.4.22 11:10

Jsi v nemocnici.. Určitě tam mají zubní.. Odběhni na pár minut, zaklepej na dveře a popros zubaře ať ti to zkontroluje.. Mě se tohle stalo, když mi tam zůstal drobek zubu. Jak se začala dáseň stahovat, strašně to řezalo a bolelo a nic nezabíralo.. Určitě ti pomůžou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
13.4.22 12:59

Přesně tak, také bych došla na zubní, pokud tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.