Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravim, byl mi vytržen zub asi 3dny zpet ale od vcera zacalo strasna bolest vystřelovaci az. Jsem se synem v nemocnici takze nemuzu nic delat. Jsme daleko od domova. Vzala jsem si rano v 10Nimesil pomohlo na 5h dalsi jsem mohla az po 12ti hod. Ale sestra v nemocnici poradila at si vezmu Valetol a potom ten Nimesil. Vzala jsem si ho. Jenze se bojim abych se nepredávkovala, co myslite? Kdyz ubehlo cca 3h od toho co jsem vzala ten Valetol.
Nevím jak je to s kombinací Valetolu a Nimesilu. Nimesil se může po 12 hodinách. Kamarádka, která trpí na migrény má od doktorky povoleno si vzít jeden Nimesil a když do dvaceti minut nezabere, tak na to hned druhý. Co se zkusit zeptat sestry, když jsi v nemocnici? Jinak dle popisu to docela zavání suchým lůžkem a to se bojím, že léky na bolest nevyřeší.
Když mi umíral zub, byla jsem v práci - zdrav. sestra. Během 12h jsem vyjedla snad celou lékárnu
nic nezabralo mimochodem, možná by mi játra nepoděkovala, předávkovaná jsem určo byla, ale bez obtíží, max jsem večer, po otevření zubu, dobře spala.
Jsi v nemocnici.. Určitě tam mají zubní.. Odběhni na pár minut, zaklepej na dveře a popros zubaře ať ti to zkontroluje.. Mě se tohle stalo, když mi tam zůstal drobek zubu. Jak se začala dáseň stahovat, strašně to řezalo a bolelo a nic nezabíralo.. Určitě ti pomůžou ![]()