Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tak to je dobře
ja mam vždy zachvat že je to neco važneho:-( první mimčo tak jsem ze všeho hrozně vyplašena, byla bych rada kdyby už zoubky měla
jo jsou to zlatíčka ty naše dítka:-)
Vždycky když je protivná tak si říkám „Aaaa zoubky rostou“.. A ono stejně nic. Taky jsem ze začátku byla víc vyplašená.. ale jak šel čas dál, tak už ty její nálady beru s nadhledem
Taky se to budu muset naučit, jak se řika u druheho to bude lepši ikdyž každe mimi to ma jinak:-D ted mažem dasně gelem a ok:-D diky:-D
@anet007 píše:
Máme 7 měsíců a venku 8 zubů
Malému bylo půl roku a máme holý dásně!
![]()
@anet007 píše:
Máme 7 měsíců a venku 8 zubů
my 6 měsíců a 16 dní a taky už jsme na 8 zubech ![]()
Tak malýmu je přes rok a jsme na 12 zubech
zubařka tomu ani nechtěla věřit
máme stoličky, jedničky a dvojky jak dole tak nahoře, ale chybí všechny špičáky ![]()
@mejdylko Týýýý jo 8 zubů
Mé dceři je 11 měsíců a leze jí 3.zub ![]()
@Brooucinda Asi nebudu
Čekala jsem na 3.zub skoro od půlky srpna a už jsem si začínala myslet, že je to konečný stav ![]()
@Křížek1
Doooobře:D
Ono ale malého dycky začnou bolet, otečou dásně, je protivnej. Pak se to zklidní a to už vím, že až se uklidní a bude jako dřív, tak do týdne se mohu těšit na další přírůstek…
@Brooucinda Dcera zatím zvláštˇ mrzutá není, ale uvidíme jak to bude pokračovat ![]()
To nevim. Malá to měla furt všelijak. Jednou vše v pohodě, hrála si. Jindy zase protivná.. Vlastně jí to i zůstalo, ale naštěstí převládají dny kdy je spíš v pohodě