Zumba vs. spinnig

Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
1.2.11 09:12

Jackie, chodím do R5 v Růžové.
Ta včerejší hodina zumby byla zábavná, ale mě osobně vadilo, že mi to nejde, a to jsem se tak v polovině kroků celkem spolehlivě chytala. Být tím instruktorem, tak jsem na mrtvici z toho, že ty cvičenky po dvou měsících pořád šlapou zelí a nijak zvlášť to neumí. Protože co jsem je tak pozorovala v zrcadle, tak kolem mě to uměly asi tři holky a zbytek tam fakt dost tápal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Osobnitrener
1.2.11 10:45

Tuk se zacne spalovat az po 20 minutach cviceni, na spinningu se muze spalit hodne, ale opravdu zalezi na tom jak jedes! zavazi hodne pomaha, a neboj svaly na nahou jak si vsichni mysli ti nenarostou! to bys musela jezdit se zavazim kazdy den, jen se ty krasne vytvaruji a zpevni. Pri Zumbe zabiras skoro kazdy sval na tele takze na hubnuti a na tvarovani urcite lepsi, a spinning bych treba pridala 1-2× tydne. Cinky jsou k hubnuti dulezity a taky potom ten jidelnicek. tak hodne stesti :palec:

• Citovat
  • Upravit
9094
1.2.11 13:01

B.T. Tam jsem párkrát taky byla když jsem byla ještě v Praze :wink:
Tak ono se spaluje ještě nějakou dobu po cvičení, takže to je celkem jedno, že na záčátku čerpáš z krevních cukrů a pak teprve tuky… . Samo že to jde doplnit výživou na podporu spalování :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.2.11 13:10

Jackie,já to popletla,nemyslela jsem kolena,ale nohy-celkově.Ale to je asi tím,že nejsem zvyklá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
1.2.11 13:24

Jo tak nohy ty mě občas bolej taky :wink: Ale je to tím, že jezdím víc hodin po sobě.
Klienti na spin chodí rádi, páč je po hodině a další dny nic nebolí, jako třeba bo BOSU nebo bodyformu :wink: Ale samo podmínka je dobrý protažení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rosali
30.8.11 16:32

Dobry den. Ja rozhodne zumbu. Byla jsem na ni parkkra, libilo se mi to moc., jenze muj problem je v tom, ze se stydim jak vypadam. Kdyz tancuju vse na skace a pohupuje se. Merim 151 a vazim 67 kh. To je muj obrovsk mindrak :( :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková