Zůstat v práci nebo odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.12.23 16:14

@Aries6 Bohužel jak už jsem psala, vyhlídku na novou práci nemám. Během školního roku nabídky jsou max ve velkých městech. Já už tuto práci nějaký ten rok dělám, ale tohle jsem nezažila. Hlavně mě zaráží, že vedení skáče, jak ona píská.

• Citovat
  • Upravit
8823
7.12.23 16:21

Taky nejsem ve třídě, když tam není můj sverenec. Buď sedím v kabinetu a dělám si svoje, supluju, když je třeba anebo jdu domu /vůbec ten den nejdu do školy. To je běžná praxe, to bych neřešila. A její přístup nezměnis, zbytečný nervy pro tebe. Já bych se na to vy… a odešla. Během roku je těžký najít práci, ale co třeba dětské skupiny, miniskolky, lesní kluby… ty nehrají na školní rok.. anebo bez dělat něco mimo obor a vrat se do nějaké jiné školy zase od září. To, co popisuješ, by mi za ty peníze fakt nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
7.12.23 16:33

Taky pracuji jako AP. Chápu tě a musí to být peklo. za těchto okolností bych odešla. Ředitelka tě měla prohodit s jinou AP. Bohužel učitelů je nedostatek, takže i když je učitel špatný, ředitel si ho nechá. Lepší špatný než žádný. U prvňáčků je práce až až, u nás u nich AP zůstává i když její svěřence chybí. Ostatní jdou většinou do jiné třídy, kde jiná AP marodí. Je nás na škole 13, takže se vždycky nějak vystřídame. Zkus rozeslat životopisy do všech škol a školek a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.23 17:01

@Blue2 Rozešlu, ale co když mě nebudou chtít pustit? Už jsem odchod navrhovala, ale ředitelka řekla, že bych je nechala ve štychu, že by to bylo neloajální a následný zaměstnavatel by se dozvěděl, jaká jsem. Prostě hrůza přístup.

• Citovat
  • Upravit
2692
8.12.23 09:12
@Anonymní píše:
@Blue2 Rozešlu, ale co když mě nebudou chtít pustit? Už jsem odchod navrhovala, ale ředitelka řekla, že bych je nechala ve štychu, že by to bylo neloajální a následný zaměstnavatel by se dozvěděl, jaká jsem. Prostě hrůza přístup.

Tak to je teda šílený přístup. Ty jo, to fakt nevim, co bych dělala. Jedině zkusit vydržet do konce školního roku, dát včas výpověď. Koncem května bych rozeslala životopisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze