Zvětšení prsou - breastextra

5
27.4.16 12:08

Zvětšení prsou - breastextra

Prosím o radu :) trápí mě malá prsa. :oops: Pod nůž se mi moc nechce a našla jsem přírodní tablety breastextra. Chci se zeptat jestli máte některá zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.4.16 12:25

@Diidi.. co máš z toho mě taky trápí malá prsa nic si z toho nedělej mě taky poradili jen ten chir zákrok

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.16 13:00

Žádné tablety nefungují, nedávej peníze podvodníkům! Když nechceš silikon, zkus zvětšení vlastním tukem, který ti můžou odebrat liposukcí ze zadku, stehen, břicha. Je to přirozenější, sice jen o 1-2 velikosti, ale není to operace. Blbé je, že se částečně ten tuk zase vstřebá, někomu i polovina, tak by se to mělo za 2-5 let zopakovat. Drahé je to jako silikony, bohužel. A není moc klinik, kde to dělají, protože není moc zájem, tolik peněz na pár let. Třeba já bych do operace nešla, volila bych radši toto, když už by to muselo být :) Viděla jsem fotky a vypadalo to pěkně, vrátilo se do horní části prsou to mladistvé zakulacení, ktré kojením zmizelo.

• Citovat
  • Upravit
4164
27.4.16 15:46

Tak u Stimulenu v recenzích některé ženy psaly, že se jim prsa skutečně zvětšila. Jedna byla nespokojená, že „jen“ o 2 cm no u nás zvětšit se prsa po obvodu o 2 cm, pořád to bude skok snad na trojnásobek… ale asi je rozdíl jestli má holka 4 a nebo půlky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.4.16 16:30

@gabrriel tak tohle by bylo výrazně levnější :lol: Šlo mi spíš o to jestli to někdo už zkusil a opravdu to pomohlo a nemělo třeba vedlejší účinky.. :roll: právě nevím jestli do toho jít ať nenaletim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.4.16 20:40

@Diidi.. Tak ten stimulen stojí jen pár desítek korun a je tam 60 tablet, což je i při intenzivním braní na 20 dní a tak i 2 měsíční pokus tě vyjde jen na asi 200 Kč, to není moc. A je pravda, že to nemá být primárně na zvětšení prsou, ale spíš na vyrovnání hormonů a dodání energie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.3.17 12:48

breastextra je podvod

Breast-extra mají velmi promyšlenou a marketingovou propagaci, ale tablety rozhodně nepomáhají. Objektivní recenze nenajdete, všechny jsou jen jejich marketingem. Tady jsem čekala zkušenosti, ale škoda, nikdo nepíše. Nechala jsem se nalákat (zaujalo mě, že píší, že jsou tabletky i prevencí rakvoviny) a zkusila balení na 2 týdny, ptz píší, že po dvou týdnech již jsou na růstu prsou vidět výsledky, tak jsem to za těch sedm stovek zkusila. A co myslíte? Nic! Brala jsem přesně podle návodu od poloviny cyklu. Chtěla jsem doobjednat, ale kašlu na to. Okýnko na kód slevy nefunguje, nikdo na moje dotazy proč nereaguje. Navíc na stránkách mají banner „VYPRODÁNO! Vážení zákazníci, prosím omluvte dočasnou nedostupnost BreastExtra + který je pro velký zájem vyprodán. Všechny objednávky přijaté v tomto období budou odeslány do…“, datum vždy po týdnu obnovují. Takže žádný vyprodáno, jen to je další psychologický marketingový tah. Nenechte sem, dámy, napálit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.18 21:48

Breast Extra Fail

Dnes jsem si ho zrovna vyzvedla z pošty za 1800 na 2 měsíce.. chtěla jsem se ještě jednou vrátit na stránky a už jsou kaput. prostě se tam znovu nedostanu. Jen jsem si chtěla znovu přečíst co a jak s těmi prášky. Tak nevim nevim. Už teď to vidim jako vyhozený peníze. Nepřijdu si sice že bych měla malá prsa ale četla jsem ty ostatní účinky a využití. Tak jsem se nechala oblbnout. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.3.19 09:13

Nevyhazujte penize

Tak se radim do skupiny „idiotek“, ktere podlehly iluzi, ze by to mohlo fungovat. Jestli nekdo chce vyhodit z okna par tisic (coz jsem uspesne udelala ja)… prosim…
Nenechte se nachytat, nefunguje to… Jedine, co se mi stalo - zrejme jsem se z toho tak akorat zavodnila, nemuzu dopnout kalhoty a zvetsil se mi obvod stehen… jenze samozrejme, ze jsem chtela dobrat vsechny tabletky… ne, koncim ve tretim baleni… NIC NIC NIC se nezvetsi, teda pokud nepocitam ty nohy, coz nebyl ucel, pro ktery jsem si tabletky kupovala… To si radsi udelejte radost nejakyma botickama nebo cimkoliv jinym, ale tento pripravek vubec nedoporucuji. Napsala jsem recenzi, no samozrejme, ze se nikde neobjevila. Doufam, ze to aspon nekomu pomuze v rozhodovani, zda si tento pripravek koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.19 15:03

nefunguje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.21 11:59

Dobrý den, mě tenhle produkt pomohl zvětšit prsa o dvě čísla. :D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.21 10:35

To jako vazne?

@Veranovakova57
Vazne ti ten produkt funguje? Zvazuji uzivani. Mam po 2 detech a jsem uplne plocha 😕 je to ale dost penez na plat z materske :?

• Citovat
  • Upravit
21.1.24 09:29

Dobrý den chtěla sem si objednat produkt breast extra ale po těchto recenzích se mi do toho už opravdu nechce☹️ proto sem se chtěla zeptat má někdo nějakou radu jak ty prsa zvětšit byla bych za to neskutečně moc ráda 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.26 18:55

Dobra hovadina. Cudujem sa, ze tomu moze niekto verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze