Zvládneme do školky nemít nehody? Za tři měsíce nástup!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
27.10.13 21:45

@AniNevim Ale to máš všude…mě to s lidma baví…spíš teda s těma pidi lidičkama… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16986
27.10.13 21:49

@Jitka1976 to je jasne, to jsou ciste duse, mlade nepochroumane osobnosti (hned vidim pred ocima zadumcivy zkoumavy vyraz syna)… ale myslela jsem rodice, treba konkretne s navratem pujcenych veci, ten zbytek uz nekomentuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
27.10.13 21:54

@Jitka1976 díky za tip, budu mít v záloze vždy nějaké to komplet oblečení, aj 2×, člověk nikdy neví. :andel: Děti jsou fakt krásná stvoření, musí být super s nimi pracovat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
27.10.13 21:56

@AniNevim Oni zapomínaj…což chápu, taky mám v hlavě milion věcí, neudržím myšlenku ( i tu moč občas :mrgreen: )…akorát nechápu, proč do té tašky nedají třeba 3-5 x spoďárky a ponožky…prostě zásobu, když vím, že se mi dítě pravidelně počůrává…to mi rozum nebere…nezabere to místo, ta taška je velká…dostali to jako informaci na tř. schůzkách…kdo ví, že se dítě počůrává, ať dá zásobu náhr. oblečení…a stejně to u pár rodičů nefunguje…
Mě osobně by jako matce asi vadilo, že moje dítě, zvlášť pokud by se jednalo o holčičku, má místo svého prádla, cizí…sice čisté, ale cizí…půjčené… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16986
27.10.13 21:59

@Jitka1976 mne by to vadilo i u kluka… ne, ze bych se na ucitelku zlobila, ze situaci poresila, ale sobe bych nadavala hodne dlouho, ze jsem tomu nepredesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
27.10.13 22:00

@klárka14 Je to čupr práce…a když vidíš výsledky…když tě prcek obejme a řekne: „Já tě miluju“…Mám teď jednoho milovníka… :srdce: :srdce: :mrgreen: Pořád chce ke mě domů na návštěvu…kouknout se na naše kocourky…bydlí ob jeden panelák, tak se asi domluvím s mamkou, že si ho „půjčím“ domů…a ona si ho pak u mě vyzvedne…

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
27.10.13 22:01

@Jitka1976
no já jsem takhle jednou zapomněla v týdnu, že už došel komínek se spoďárkama, všechno ostatní bylo. Pančelka nic neřekla, tak jsem malou odpoledne vyzvedla, šly jsme na tanečky, no a zrovna vyfasovaly nové taneční kostýmy, tak malou převlíkám. Se svlíkla a měla na sobě slipy :oops: :mrgreen:, tak mě došlo až na místě, no trapas :oops: :mrgreen:. U nás ve školce mají jednu takovou komodu s erárem asi pro takový experty jak já jsem. Od těch slípek to hlídám respektive si dělám poznámky do telefonu 8)

• Citovat
  • Upravit
16986
27.10.13 22:03

@stazinka09 dobry napad na vyleceni takovych rodicu pro @Jitka1976
Super pribeh :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
27.10.13 22:07

@stazinka09 Taky jsme párkrát dávali slipy holčičkám…naštěstí to holky vzaly sportovně…neprotestovaly…u kluků bych s růžovou Kittinkou asi neprošla… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
27.10.13 22:11

@AniNevim
no a někdy si přineseme ze školky počuraný pyžamko se spidermanem, ale to se stane jen když je nějaká kalamita a paní hospodářka zmateně roznese balíčky po značkách v šatně a rodiče zjistí až doma. Poctivě vracejí. Pyžamka jsou vůbec kapitola sama o sobě, musí být podepsaná, protože blízko školky je Tesco, kde rodiče ve slevě hromadně nakoupí stejná pyžamka. Chudáci učitelky, děcka se pak hádají, jestli zrovna tohle myšičkový je Aničky nebo Janičky 8)

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
27.10.13 22:13

@Jitka1976
no jenže ta kočka je prostě na všem :cert: sehnat jednobarevný triko bez kittyny není jen tak :mrgreen:. Malá byla se slipama spokojená, já míň, ale pochopila jsem, že to byla nutná improvizace.

• Citovat
  • Upravit
16986
27.10.13 22:50

@stazinka09 mi povidej o kocickach. Zrovna ted hledam malemu slipy, ale Spiderman vazne ne!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
28.10.13 09:52

@valkil Ahoj :mrgreen:
No, někdy mají…já to řeším tak, že dám dítěti dvoje ponožky (pokud má), ve třídě je to ok…horší je, když musí v ponožkách na wc a někdy je v umývárce na zemi nacákáno jak si děti myjí ruce. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin