Zvláštní znamení nebo náhoda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
11.8.18 19:45

@LadySi Mne se plni skoro vsechno,akorat v oblasti vztahu mi to trochu pokulhava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
11.8.18 19:48

@mončatka A jéje, tak tam to mám zrovna úplně super a co jsem si přála, to jsem získala a moc si toho vážím. Nejhorší jsou vzorce z minulosti. Ty si musíš přenastavit a pak to půjde samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
11.8.18 19:54

@LadySi Je mi to jasny :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.18 08:53

No já jsem dost nešťastná po rozchodu a dala bych vsechno za to abychom to ještě dali dohromady, takže ty znamení co vidím si vysvetluju pozitivně a pořad myslím na to jak jsme zase spolu a neustále vysílám praní do vesmíru, ale asi je to k ničemu :(

• Citovat
  • Upravit
14637
12.8.18 08:59
@Anonymní píše:
No já jsem dost nešťastná po rozchodu a dala bych vsechno za to abychom to ještě dali dohromady, takže ty znamení co vidím si vysvetluju pozitivně a pořad myslím na to jak jsme zase spolu a neustále vysílám praní do vesmíru, ale asi je to k ničemu :(

Jaký byl důvod rozchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.18 09:29

Ja si taky prala zpet partnera. Vizualizovala jsem si a prala. Splnilo se. Nicmene jsme se rozesli znovu a uz v tom bylo dite. Prat nestaci. Clovek by na sobe mel hlavne pracovat a nechat vecem volny prubeh :srdce:
Pak se uvidi. Kdo se k sobe ma vratit, tak se vrati.
 P.

• Citovat
  • Upravit
20888
12.8.18 10:07
@Anonymní píše:
No, jistá si úplně nejsem, ale je zvláštní, že jsou na emiminu ve vláknech 2 anonymní se stejnou profilovou fotkou/obrázkem :think: . V jednom se píše o rozchodu a znamení s přítelem, druhé vlákno se týká IVF - není to náhoda? Třeba jo… ;)

Dovolím si technickou poznámku:

Stejný anonymní obrázek ve dvou vláknech je zcela náhodný. Anonymní obrázky se v každém diskusním vlákně přiřazují podle pořadí, ve kterém se anonymy do diskuse zapojily. První anonym, často zakladatel je například vždy tulipán :)

Přeji krásnou neděli,

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.18 11:44
@Anonymní píše:
Ja si taky prala zpet partnera. Vizualizovala jsem si a prala. Splnilo se. Nicmene jsme se rozesli znovu a uz v tom bylo dite. Prat nestaci. Clovek by na sobe mel hlavne pracovat a nechat vecem volny prubeh :srdce:
Pak se uvidi. Kdo se k sobe ma vratit, tak se vrati.
P.

Já na sobě pracuju teď hodně, vlastně ještě jako nikdy predtim. Kez bych věděla, ze to bude trvat třeba x měsíců, ale ze se dáme dohromady. Ta nevědomost je ubijejici. Ale vím ze si nic nepreju víc, než dostat ještě jednu šanci.

• Citovat
  • Upravit
7989
12.8.18 19:31
@Anonymní píše:
Já na sobě pracuju teď hodně, vlastně ještě jako nikdy predtim. Kez bych věděla, ze to bude trvat třeba x měsíců, ale ze se dáme dohromady. Ta nevědomost je ubijejici. Ale vím ze si nic nepreju víc, než dostat ještě jednu šanci.

Partner se se mnou rozešel ale důvod nebyl nijak zásadní, jen prostě nebylo tolik času při studiu. Věděla jsem, že s tímto člověkem zestárnu a řekla jsem mu, že na mě stejně nezapomene 8) . Dva roky to trvalo a vrátili jsme se k sobě, láska s plnou intenzitou a ještě krásnější než poprvé. Jsme spolu stále, máme krásnou rodinu. Věřila jsem svému pocitu, že k sobě patříme. Nedoufala jsem v druhou šanci, ale byla jsem skálopevně přesvědčená, že budeme spolu a splnilo se to, ale neskočila jsem mu hned do náručí, půl roku se musel snažit :-D:-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.18 22:09
@LadySi píše:
Partner se se mnou rozešel ale důvod nebyl nijak zásadní, jen prostě nebylo tolik času při studiu. Věděla jsem, že s tímto člověkem zestárnu a řekla jsem mu, že na mě stejně nezapomene 8) . Dva roky to trvalo a vrátili jsme se k sobě, láska s plnou intenzitou a ještě krásnější než poprvé. Jsme spolu stále, máme krásnou rodinu. Věřila jsem svému pocitu, že k sobě patříme. Nedoufala jsem v druhou šanci, ale byla jsem skálopevně přesvědčená, že budeme spolu a splnilo se to, ale neskočila jsem mu hned do náručí, půl roku se musel snažit :-D:-D :mrgreen:

To je krásný, kez by se to splnilo i mne. Jen asi neumím “byt přesvědčena” a zároveň na to přestat myslet a nechat to byt.

• Citovat
  • Upravit
17.9.18 10:16

Přesně jak tu někdo psal, soustřediš se na to,hledaš to - a proto to vnimas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat