Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych pořídit zvlhčovač vzduchu, hlavně kvůli synovi (11 měsíců). Ale jsem bezradná, je jich hodně typů a já nevím, podle čeho se řídit. Cena by měla být tak kolem 3000,–. Poradíte nějaký dobrý?
Dívala jsem se na Tefal BH4391A0 ( http://www.obchodni-dum.cz/…391a0/39437/ )
Děkuji za rady ![]()
Ivana
Ahoj Ivano,
my jsme koupili zvlhčovač od Bionare v Datartu v Brně. Stál neceých 2000,–Kč. Je docela dobrý. Jsou zvlhčovače 1. na studenou páru, 2. na teplou páru a ultrazvukové. Raději jsme zvolili ten klasický na teplou páru. Ultrazvukovému jsme moc nevěřili. Tak hodně štěstí při koupi.
Evča
Taky máme zvlhčovače Bionaire. Máme dva, pro každé dítko. Máme verzi teplé páry - to je jistota, že veškeré mikroby jsou zničeny. Nás stály kolem 4 tis. Nejlevnější je mají na www.pahorek.cz.
Zvlhčovač je úžasná věc, děti jsou minimálně nemocné a v noci se jim dobře dýchá.
mysula píše:
Taky máme zvlhčovače Bionaire. Máme dva, pro každé dítko. Máme verzi teplé páry - to je jistota, že veškeré mikroby jsou zničeny. Nás stály kolem 4 tis. Nejlevnější je mají na www.pahorek.cz.Zvlhčovač je úžasná věc, děti jsou minimálně nemocné a v noci se jim dobře dýchá.
jj … musí se dá pozor na čištění a údržbu … aby pak nebyl přístroj co má pomáhat spíš na škodu ![]()
my mame zkusenost se zvlhcovacem TEFAL
je ultrazvukovy,ma i misku na vonne oleje..
cena neni tak vysoka,ale kvalita svetova!a hezky design
stal kolem 2 000kc
Dobre dopoledne, poradite nekdo se zvhcovacem vzduchu? Hlavne neco jednoducheho, bez vymenych filtru atd - jednoducha obsluha a udrzba. POtrebuji to pro mistnost do 30 m2. Momentalne mam takovy velky pazmek s nutnosti kupovat nove uhlikove filtry a uz me ta obrovska bedna nebavi. Byt suchy nemame, jen to potrebuji vyuzivat kdyz ma dite kasel. dekuji a preji hezky posvatecni den
My máme Airbi Twin a supr, dají se tam dát vonné olejíčky:) ![]()
@lucika.k ahoj byt jsem zamyslela pořídit neco levnějšího dala jsem na tvou radu a jsem rada. Masinka je to skvělá. Dekuji za reakci a hezky novy rok
@mumisek79 to jsem moc ráda, my s tímto zvhčovačem máme opravdu výborné zkušenosti:) nemáš zač i tobě přejí krásný nový rok ![]()