Zvlhčovač vzduchu

135
14.3.06 13:50

Zvlhčovač vzduchu

Chtěla bych pořídit zvlhčovač vzduchu, hlavně kvůli synovi (11 měsíců). Ale jsem bezradná, je jich hodně typů a já nevím, podle čeho se řídit. Cena by měla být tak kolem 3000,–. Poradíte nějaký dobrý?
Dívala jsem se na Tefal BH4391A0 ( http://www.obchodni-dum.cz/…391a0/39437/ )
Děkuji za rady :D

Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
326
15.3.06 21:55

Ahoj Ivano,
my jsme koupili zvlhčovač od Bionare v Datartu v Brně. Stál neceých 2000,–Kč. Je docela dobrý. Jsou zvlhčovače 1. na studenou páru, 2. na teplou páru a ultrazvukové. Raději jsme zvolili ten klasický na teplou páru. Ultrazvukovému jsme moc nevěřili. Tak hodně štěstí při koupi.

Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.3.06 22:34

Taky máme zvlhčovače Bionaire. Máme dva, pro každé dítko. Máme verzi teplé páry - to je jistota, že veškeré mikroby jsou zničeny. Nás stály kolem 4 tis. Nejlevnější je mají na www.pahorek.cz.

Zvlhčovač je úžasná věc, děti jsou minimálně nemocné a v noci se jim dobře dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.4.06 13:04
mysula píše:
Taky máme zvlhčovače Bionaire. Máme dva, pro každé dítko. Máme verzi teplé páry - to je jistota, že veškeré mikroby jsou zničeny. Nás stály kolem 4 tis. Nejlevnější je mají na www.pahorek.cz.Zvlhčovač je úžasná věc, děti jsou minimálně nemocné a v noci se jim dobře dýchá.

:) jj … musí se dá pozor na čištění a údržbu … aby pak nebyl přístroj co má pomáhat spíš na škodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.5.06 23:00

my mame zkusenost se zvlhcovacem TEFAL
je ultrazvukovy,ma i misku na vonne oleje..
cena neni tak vysoka,ale kvalita svetova!a hezky design
stal kolem 2 000kc

http://www.e-detskysvet.cz/…hcovac_0.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
27.12.17 09:32

Dobre dopoledne, poradite nekdo se zvhcovacem vzduchu? Hlavne neco jednoducheho, bez vymenych filtru atd - jednoducha obsluha a udrzba. POtrebuji to pro mistnost do 30 m2. Momentalne mam takovy velky pazmek s nutnosti kupovat nove uhlikove filtry a uz me ta obrovska bedna nebavi. Byt suchy nemame, jen to potrebuji vyuzivat kdyz ma dite kasel. dekuji a preji hezky posvatecni den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.12.17 09:37

lucika.k

My máme Airbi Twin a supr, dají se tam dát vonné olejíčky:) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
27.12.17 12:50

Nobilis difuzér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
30.12.17 16:38

@lucika.k ahoj byt jsem zamyslela pořídit neco levnějšího dala jsem na tvou radu a jsem rada. Masinka je to skvělá. Dekuji za reakci a hezky novy rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
30.12.17 19:28

lucika.k

@mumisek79 to jsem moc ráda, my s tímto zvhčovačem máme opravdu výborné zkušenosti:) nemáš zač i tobě přejí krásný nový rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný