Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky měla by jsem dotaz. Dcera v úterý večer spadla venku na roh lavičky. Pod okem má modřinu. Včera jí to stále natékalo tak jsme zajeli k Dr. Ten řekl že vypadá že je to ok. Od dnešního rána má dcera teplotu přes 38°C a cokoliv sní tak hned vyzvrací. Dceři je 21 měsíců. Myslíte, že to má něco společného s tím úrazem? Nebo je to jen nějaká viroza? Naše Dr dnes neordinuje až zítra. Jinak bych šla hned k dětský. A na chirurgii je to na dlouho. v Uterý jsme čekali 3 hodiny
Předem děkuji
@Majdulíí Asi takhle - může, my byli v nemocnici týden po úraze hlavičky, ale tím, že pád byl podle modřiny na obličej, tak ta pravděpodobnost není velká. Plus mi k tomu moc nesedí ta teplota ![]()
@Majdulíí Tak vzhledem k té teplotě bych spíš řekla, že to souvislost nemá. Zorničky má ok?
Kdyby to byl otřes mozku, tak by reakce byla plus mínus do několika hodin. Tipla bych možná úžeh, virózu, letní angínu - ale to víš, nejsem doktor, jen „zasloužilá“ matka.
@AliTad Zorničky má ok.
Jinak děkuji za příspěvky, asi to opravdu bude nějaká viroza. Jen jsem se lekla je to první úraz.
@Majdulíí asi ne, ale narovinu, šla bych k doktorce a pro jistotu to nechala na ní..nerada bych si nco vyčítala..
@Malike K dr pujdem zítra určitě ať se na ní mrkne. Dnes tam není a na chirurgii jsme v uterý čekali skoro 3 hodiny. Snad to bude ok ve středu máme odjíždět k moři ![]()
@Majdulíí
zítra se u mudri raději zastavte, když to bude viroza, at to stačíte vyléčit, než pojedete na dovču.
Budu za hysterku, ale já bych minimalne zavolala na pohotovost, popsala jim, co se stalo a co se deje teď a poslechla si jejich názor. Do zítra bych necekala.. ![]()
Ahoj holky, tak teploty a zvracení bylo jen ten čtvrtek v pátek jak když utne a po teplotě ani zvracení ani památka. Ale stejně jsme byli v pátek u Dr a ta nám řekla že je to jen nějaká jednodenní viroza. Dcera se dnes probudila a byla uplně osypaná jemnou krupičkou tak jsem si říkala, že je to asi ta šestá nemoc, nebo jak se to jmenuje. K večeru se dceři začli dělat puchýřky na nohou a na zadečku tak jsme jeli na pohotovost a tam nám Dr oznamila že je to nemoc ÚSTA, NOHY, RUCE. Koukala jsem na ní jak na blázna co to vubec je. Tak dcera má puchyřky v krku, na chodidlech a na zadačku a teď už i na dlaních. Je to infekční nemoc. V pondělí máme nabehnout opět k dětské Dr a ta nám řekne zda mužeme vubec někam jet. Jinak ještě všem jednou děkuji za příspěvky. ![]()
@Majdulíí No, sice to s tou středou bude jen tak tak, ale myslím, že odjet půjde, nám tahle nemoc proběhla teď na táboře a co se infečnosti týká, tak je to jak viroza.