Zvracení a teploty dva dny po úrazu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
177
24.7.14 10:34

zvracení a teploty dva dny po úrazu

Ahoj holky měla by jsem dotaz. Dcera v úterý večer spadla venku na roh lavičky. Pod okem má modřinu. Včera jí to stále natékalo tak jsme zajeli k Dr. Ten řekl že vypadá že je to ok. Od dnešního rána má dcera teplotu přes 38°C a cokoliv sní tak hned vyzvrací. Dceři je 21 měsíců. Myslíte, že to má něco společného s tím úrazem? Nebo je to jen nějaká viroza? Naše Dr dnes neordinuje až zítra. Jinak bych šla hned k dětský. A na chirurgii je to na dlouho. v Uterý jsme čekali 3 hodiny :-( Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101534
24.7.14 10:37

@Majdulíí Asi takhle - může, my byli v nemocnici týden po úraze hlavičky, ale tím, že pád byl podle modřiny na obličej, tak ta pravděpodobnost není velká. Plus mi k tomu moc nesedí ta teplota :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.7.14 10:40

@Majdulíí Tak vzhledem k té teplotě bych spíš řekla, že to souvislost nemá. Zorničky má ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
24.7.14 10:49

Taky bych řekla, že to nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.7.14 10:51

Kdyby to byl otřes mozku, tak by reakce byla plus mínus do několika hodin. Tipla bych možná úžeh, virózu, letní angínu - ale to víš, nejsem doktor, jen „zasloužilá“ matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
24.7.14 10:57

@AliTad Zorničky má ok.
Jinak děkuji za příspěvky, asi to opravdu bude nějaká viroza. Jen jsem se lekla je to první úraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.7.14 11:18

@Majdulíí asi ne, ale narovinu, šla bych k doktorce a pro jistotu to nechala na ní..nerada bych si nco vyčítala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
24.7.14 11:34

@Malike K dr pujdem zítra určitě ať se na ní mrkne. Dnes tam není a na chirurgii jsme v uterý čekali skoro 3 hodiny. Snad to bude ok ve středu máme odjíždět k moři :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
24.7.14 11:40

@Majdulíí
zítra se u mudri raději zastavte, když to bude viroza, at to stačíte vyléčit, než pojedete na dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
24.7.14 12:05

Budu za hysterku, ale já bych minimalne zavolala na pohotovost, popsala jim, co se stalo a co se deje teď a poslechla si jejich názor. Do zítra bych necekala.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
26.7.14 20:53

Ahoj holky, tak teploty a zvracení bylo jen ten čtvrtek v pátek jak když utne a po teplotě ani zvracení ani památka. Ale stejně jsme byli v pátek u Dr a ta nám řekla že je to jen nějaká jednodenní viroza. Dcera se dnes probudila a byla uplně osypaná jemnou krupičkou tak jsem si říkala, že je to asi ta šestá nemoc, nebo jak se to jmenuje. K večeru se dceři začli dělat puchýřky na nohou a na zadečku tak jsme jeli na pohotovost a tam nám Dr oznamila že je to nemoc ÚSTA, NOHY, RUCE. Koukala jsem na ní jak na blázna co to vubec je. Tak dcera má puchyřky v krku, na chodidlech a na zadačku a teď už i na dlaních. Je to infekční nemoc. V pondělí máme nabehnout opět k dětské Dr a ta nám řekne zda mužeme vubec někam jet. Jinak ještě všem jednou děkuji za příspěvky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
27.7.14 09:22

@Majdulíí No, sice to s tou středou bude jen tak tak, ale myslím, že odjet půjde, nám tahle nemoc proběhla teď na táboře a co se infečnosti týká, tak je to jak viroza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák