Zvracení mléka i příkrmů

10
29.9.10 16:02

Zvracení mléka i příkrmů

Ahojky, mám skoro 6ti měsíčního chlapečka a již od narození blinká. 2 měsíce jsem kojila (to zvracel také) a nyní podáváme mléko Beba HA1 a k tomu už masozeleninové příkrmy a ovocné příkrmy. Do mléka dávám Nutriton a přesto stále zvrací. Začal zvracet i příkrmy. (kupuji hotové) Tam, kde je rýžová mouka nebo rýžový škrob zvrací okamžitě a klidně několik hodin. Takže tomu se vyhýbám. Ale teď už nevím, co s tím, když začal zvracet opravdu vše. Nemáte někdo podobný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
29.9.10 16:11

Napadá mě silný reflux, vyšetřovali u vás tuto možnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.9.10 16:24

Ještě ne, doktor to zatim nechal být s tim, že mám dávat nutriton. Při poslední návštěvě řikal, ať začnem dávat příkrmy a od té doby jsme u něj nebyli. Jdem tam příští týden. Jak se to zjišťuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.9.10 16:46

terezka byla taky blici miminko…nikdy jsem to ale nijak specialne neresila..jen jsem prevlikala a prevlikala…taky jsem kupovala sklenicky…taky blila…zmena nastala kdyz sem ji zacala jidlo varit..nedavam ji vubec nic hotovyho kupovanyho a do tydne byl klid…ted uz mesic ani neublinkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.9.10 16:48

jo a z tech hotovych sklenicek se mi zdalo ze blije jeste mnohem vic jak z mlika…takze asi to zas tak BIO jak se na tom pise neni…kdyz ji domaci jidlo dela tak dobre :wink:

jo a od ty doby neblije ani z mlika…proste z niceho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.9.10 16:50

a mlíko už ti taky neblije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.9.10 16:52

hmm, tak to zkusim. zase řikaj kvůli dusičnanům ty příkrmy kupovat. to je těžký no :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
29.9.10 16:54

a zkusila jsi nutrilon antrireflux??? u nas pomahal skvele, jinak po prikrmech malej neblinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.9.10 16:56

no chtěla jsem, ale musíme dodržet HA. máme v rodině dost alergie… ale to by asi ani nevyřešilo to blití příkrmů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.9.10 17:05

fakt covece neblije nic od ty doby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.9.10 17:08

no druhou veci je ze my zas mame veskerou zeleninu doma pestovanou…tam dusicnany nezmerim…ale asi to bude o fous lepsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
29.9.10 17:14

Donaga: Jenže je potřeba přečíst CELÝ článek. Není potřeba zbytečně vyvolávat paniku!!! :roll: Na začátku zmíněného textu to sice vypadá, že svoje dítě doma vařeným příkrmem při druhé lžičce zabiju, ale na konci se píše toto:

„Pokud tedy zavádíte příkrmy okolo 6. měsíce věku, nemusíte se otravy dusičnany u dítěte obávat. Určitá opatrnost je na místě v případě zavádění zeleninových příkrmů před 6. měsícem věku. V tomto období je zřejmě bezpečnější používat kupované příkrmy a až po 6. měsíci věku přejít případně na doma připravovanou stravu. Listová zelenina (hlávkový salát, špenát, rukola), některé jiné druhy zeleniny (červená řepa, dýně) a některé bylinky (bazalka, kopr)2 mají zpravidla mnohem vyšší obsah dusičnanů oproti jiným druhům zeleniny, jejich podávání kojencům je tedy vhodné odložit na ještě pozdější dobu, popřípadě je podávat ve formě kupovaných příkrmů. “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.9.10 17:52

tynko: ty zijes :srdce: kde te mame? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
29.9.10 19:17

Donaga, Tak to pardon :oops: To jsem sama ráda :kytka: Je to fakt, že ta čeština je někdy zrádná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
29.9.10 19:18

Mikitt, žiju, ale nějak to bylo náročný. Brzy se ukážu, už se na vás těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí