Zvracení mléka i příkrmů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zvracení mléka i příkrmů
Ahojky, mám skoro 6ti měsíčního chlapečka a již od narození blinká. 2 měsíce jsem kojila (to zvracel také) a nyní podáváme mléko Beba HA1 a k tomu už masozeleninové příkrmy a ovocné příkrmy. Do mléka dávám Nutriton a přesto stále zvrací. Začal zvracet i příkrmy. (kupuji hotové) Tam, kde je rýžová mouka nebo rýžový škrob zvrací okamžitě a klidně několik hodin. Takže tomu se vyhýbám. Ale teď už nevím, co s tím, když začal zvracet opravdu vše. Nemáte někdo podobný problém?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ještě ne, doktor to zatim nechal být s tim, že mám dávat nutriton. Při poslední návštěvě řikal, ať začnem dávat příkrmy a od té doby jsme u něj nebyli. Jdem tam příští týden. Jak se to zjišťuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
terezka byla taky blici miminko…nikdy jsem to ale nijak specialne neresila..jen jsem prevlikala a prevlikala…taky jsem kupovala sklenicky…taky blila…zmena nastala kdyz sem ji zacala jidlo varit..nedavam ji vubec nic hotovyho kupovanyho a do tydne byl klid…ted uz mesic ani neublinkla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a z tech hotovych sklenicek se mi zdalo ze blije jeste mnohem vic jak z mlika…takze asi to zas tak BIO jak se na tom pise neni…kdyz ji domaci jidlo dela tak dobre ![]()
jo a od ty doby neblije ani z mlika…proste z niceho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hmm, tak to zkusim. zase řikaj kvůli dusičnanům ty příkrmy kupovat. to je těžký no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a zkusila jsi nutrilon antrireflux??? u nas pomahal skvele, jinak po prikrmech malej neblinka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no chtěla jsem, ale musíme dodržet HA. máme v rodině dost alergie… ale to by asi ani nevyřešilo to blití příkrmů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no druhou veci je ze my zas mame veskerou zeleninu doma pestovanou…tam dusicnany nezmerim…ale asi to bude o fous lepsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Donaga: Jenže je potřeba přečíst CELÝ článek. Není potřeba zbytečně vyvolávat paniku!!!
Na začátku zmíněného textu to sice vypadá, že svoje dítě doma vařeným příkrmem při druhé lžičce zabiju, ale na konci se píše toto:
„Pokud tedy zavádíte příkrmy okolo 6. měsíce věku, nemusíte se otravy dusičnany u dítěte obávat. Určitá opatrnost je na místě v případě zavádění zeleninových příkrmů před 6. měsícem věku. V tomto období je zřejmě bezpečnější používat kupované příkrmy a až po 6. měsíci věku přejít případně na doma připravovanou stravu. Listová zelenina (hlávkový salát, špenát, rukola), některé jiné druhy zeleniny (červená řepa, dýně) a některé bylinky (bazalka, kopr)2 mají zpravidla mnohem vyšší obsah dusičnanů oproti jiným druhům zeleniny, jejich podávání kojencům je tedy vhodné odložit na ještě pozdější dobu, popřípadě je podávat ve formě kupovaných příkrmů. “
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Donaga, Tak to pardon
To jsem sama ráda
Je to fakt, že ta čeština je někdy zrádná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mikitt, žiju, ale nějak to bylo náročný. Brzy se ukážu, už se na vás těším!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit