Zvracení po antikoncepci

632
1.5.11 18:03

zvracení po antikonecpi

chtěla bych poradit co si mám dát za antikoncepci, měla jsem 4 druhy prášků a po všech mi do týdne začalo být hrozně zle a zvracím. Měla jsem i depo-proveru a po tý jsem pro změnu nezvracel ale MS jsem měla přes 3 měsíce, nevíte někdo o něčem vhodným a cenově dostupným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8179
1.5.11 19:31

Perorální ATK mi taky vadila, tak jsem nejdřív zkusila náplasti Evra, dala jsem jim rok šanci a pak je vyměnila za kroužek Nuvaring, který je naprosto bez chyby. Jak náplasti, tak kroužek stojí kolem tisícikoruny na tři měsíce, prostě patří k dražší hormonální ATK. Pokud už máš děti, tak by asi nebylo špatné uvažovat o tělísku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.5.11 19:46

Já do budoucna uvažuji o nuvaringu - kroužek, který se avdí do pochvy a vyndavá se po třech týdnech na týden, aby jsi odmenstruovala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
1.5.11 20:39

doporučuju rozhodně EVRU užívala jsem ji 10 let!!
JE SUPER. a navíc , co je důležitý, neničí zažívací trakt, nejde přes zažívací ústrojí, ale rovnou do krve, tam kam má..oproti práškům, taky jsem zvracela, tak sem zvolila evrtu a byla maximálně spokojená :-)
nejen tím, že si šetřím tělo od chemie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.19 23:30

Rychlá rada

Spolkla jsem antinu (6 den první plato) a asi za 15 minut na to zvracela :( mám vzít hned další pilulku nebo pokračovat normálně zítra? Já jsem názoru vzít ale nejsem si jistá. Děkuji. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Meredithx
1.2.19 23:52

Vzit si hned novou, pokud jsi hned zvracela, nevstrebala se a tudíž jako by jsi ji neměla. Chvíli počkej, třeba půl hodiny, abys jeste nezvracela znovu a pak si vem dalsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.19 23:58

@Meredithx děkuji, udělám to tak :* . Tudíž pak skončím brát plato o jeden dřív nic víc a chráněná budu pořád stejně když "náhradní " prášek vezmu co nejdřív (cca do hodiny) ?

• Citovat
  • Upravit
Meredithx
2.2.19 00:19

Musíš pak ale dodržet těch 7 dní mezi platíčky, jako vždy, jen se ti to o den zkrátí. Nevynechávat víc nebo míň. V příbalových letácích jasně píšou, že v případě zvracení nebo průjmu do 4 hodin (cca!) nemusí dojít ke strávení pilulky, tedy jako by sis ji nevzala. Pokud sis ji vzala do 12h(max.!, osobně si myslím, že se max. doba pohybuje někde okolo 6 hodin) od času kdy normálně bereš a znovu jsi nezvracela tak je vše v pořádku. Příště, kdyby se něco takového opakovalo si můžeš vzít třeba z posledního platíčka antikoncepce na další 3 měsíce. Nezapomeň taky, že v případě užívání anribiotik antokoncepce řádně nefunguje, je třeba se chránit i jinak. To jen pro případ. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
203
2.2.19 00:25

@Meredithx moc ti děkuji za rady v tuhle noční hodinu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat