Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ježiš
Do těhle diskusí normálně nepřispívám, ale…
Proč říkáš, že nemáš žádnou rodinu? Jsi snad těhotná, Tvoje rodina je Tvoje dítě. A v dalším příspěvku píšeš o sestře… to je mazec.
Jako, ok, někdo může být do zvířat blázen… a chápu, že k těm psům máš velký vztah. A proto je nechceš opustit. To ano, snažila bych se situaci řešit tak, abych mohla být i s psíky.
JENŽE mluvit o tom, že si nechám psy a dítě dám pryč? No, tak to fakt ne, to nepochopím nikdy… a probírat tohle na fóru, kde kupa žen se snaží o miminko, daly by za něj cokoli a nejde jim to, to je docela masakr.
Myslíš, že dítě nebude nešťastné, když jednou náhodou zjistí, kdo je jeho biologická matka a dozví se, že prostě dala přednost psům před ním? Teď jsem fakt šokovaná.
Zkus azylový dům, abys měla kde bydlet s dítětem, a jak tu někdo psal - možná Ti vyjde vstříc nějaký útulek, že by byly fenky tam a Ty jsi za nimi chodila. Ale ono to s miminkem nebude tak jednoduché, jak si představuješ, kór, když na něj budeš sama
Ach jo.
![]()
No dobře, ale přeci nedáš dítě k adopci a pejsky si necháš??? Nemyslíš, že by to mělo být obráceně?
No asi jsem natvrdlá,ale nějak nechápu
,kde teda bydlelas/bydlíš,než si šla do nemocnice,a to tam budeš až do porodu?A sestra přece je rodina ne?K tomu bych rači řešila bydlení pro tebe a dítě a chápu,že máš pejsky ráda,ale co to má s tím společného?Jakože nemůžeš najít bydlení,protože tam psi nechcou?K tomu se najdou hodní lidé,co si pejsky vezmou a můžeš je navštěvovat,dokonce jsou chovatelé a blázni do psů a věřím tomu,že by jim i dočasně poskytli domov,než si je vezměš.
Raději bych myslela na miminko ![]()
@Anonymní píše:
@Gladys proč myslíš, že na to koukám jako pes? ano, mám sestru, která bydlí v práci, má tam udělaný pokojíček z váhy, kde se váží kamiony o velikosti 2×3 metry hrozí ji vyhazov kvůli tomu, že dělá problémy soused, protože tam má svého 3kg psa. takže bohužel. na sestru se v tomhle spoléhat nemůžu. bohužel. ano, je to moje jediná rodina. nemám na koho se obrátit, ale to člověku, který tohle nezažil nepochopí.
A co pronájem i se sestrou dohromady? Jednak bys měla pomoc k psům i miminku, jednak bys měla společnost a ve dvou už se maličký pronájem utáhnout dá.
@APuccelli píše:
JežišDo těhle diskusí normálně nepřispívám, ale…
Proč říkáš, že nemáš žádnou rodinu? Jsi snad těhotná, Tvoje rodina je Tvoje dítě. A v dalším příspěvku píšeš o sestře… to je mazec.
Jako, ok, někdo může být do zvířat blázen… a chápu, že k těm psům máš velký vztah. A proto je nechceš opustit. To ano, snažila bych se situaci řešit tak, abych mohla být i s psíky.
JENŽE mluvit o tom, že si nechám psy a dítě dám pryč? No, tak to fakt ne, to nepochopím nikdy… a probírat tohle na fóru, kde kupa žen se snaží o miminko, daly by za něj cokoli a nejde jim to, to je docela masakr.
Myslíš, že dítě nebude nešťastné, když jednou náhodou zjistí, kdo je jeho biologická matka a dozví se, že prostě dala přednost psům před ním? Teď jsem fakt šokovaná.
Zkus azylový dům, abys měla kde bydlet s dítětem, a jak tu někdo psal - možná Ti vyjde vstříc nějaký útulek, že by byly fenky tam a Ty jsi za nimi chodila. Ale ono to s miminkem nebude tak jednoduché, jak si představuješ, kór, když na něj budeš sama
Ach jo.![]()
![]()
Přesně
![]()
@Granda Život je otázkou priorit. Není možné mít všechno. Ty teď řešíš existenční problém a není možné abys šla pod most s jednou rukou na kočárku, v druhý ruce jednoho psa a třetího na hlavě. Já chápu že je to opravdu nepříjemná situace ale postav se k tomu trochu zodpovědně. Ujasni si co je pro tebe přednější zda dítě nebo psi a podle toho jednej.
Tak jediné co můžu zakladatelko napsat, že držím palce. Ale mám obavy, že tato diskuze nedopadne dobře, protože málokdo pochopí jak to myslíš ![]()
Příspěvek upraven 25.04.12 v 14:11
říkám snad že dám dítě k adopci, ne. napsala jsem, že už jsem nad tím uvažovala. nemělo to co dělat se psy. prostě jsem si říkala, jestli by se dítě nemělo jinde lépe, když já mu nemůžu poskytnout ani to základní. myslím, že tohle je docela zodpvoědné, ne mít dítě za každou cenu. to udělá jen sobec.
taky píšu, že vím, že dítě má v tomhle přednost, proto se ptám, jestli psům ublíží hodně varianta toho, že budou v kotci a já třeba v azyláku. kdybych upřednostnovala psy, neřeším to, nemyslíš? to že mám ségru neznamená, že mám rodinu, nemám. jsem na to sama, na všechno. ale tohle prostě normální člověk nepochopí.
@APuccelli píše:
JežišDo těhle diskusí normálně nepřispívám, ale…
Ach jo.![]()
![]()
Hloupej dotaz,ale kolik ti je let
.Přijde mi to,jakoby to psala mladá holka co netuší co je život a co je v něm opravdu důležité.Jsou tu taky maminky co je opusti chlap,ale první co tu řeší je jak se postarat o dítě,kam jít a jak vydělat na jejich zajištění.Jsem zmatená ![]()
@Anonymní píše: říkám snad že dám dítě k adopci, ne. napsala jsem, že už jsem nad tím uvažovala. nemělo to co dělat se psy. prostě jsem si říkala, jestli by se dítě nemělo jinde lépe, když já mu nemůžu poskytnout ani to základní. myslím, že tohle je docela zodpvoědné, ne mít dítě za každou cenu. to udělá jen sobec.
taky píšu, že vím, že dítě má v tomhle přednost, proto se ptám, jestli psům ublíží hodně varianta toho, že budou v kotci a já třeba v azyláku. kdybych upřednostnovala psy, neřeším to, nemyslíš? to že mám ségru neznamená, že mám rodinu, nemám. jsem na to sama, na všechno. ale tohle prostě normální člověk nepochopí.
Teď si to napsala mnohem srozumitelněji.Mohu se znova zeptat kde teď teda bydlíš?Držím palce,ať vše ti dopadne dobře ![]()
možná proto, že vím, jak zabezepčit dítě i všechny ostatní otázky, možná proto, že už něco za sebou mám, jen jsem se chtěla zeptat, jak to vidí někdo jiný, protože vím, že víc očí víc vidí.
@wildcherry píše:
Hloupej dotaz,ale kolik ti je let.Přijde mi to,jakoby to psala mladá holka co netuší co je život a co je v něm opravdu důležité.Jsou tu taky maminky co je opusti chlap,ale první co tu řeší je jak se postarat o dítě,kam jít a jak vydělat na jejich zajištění.Jsem zmatená
bydlím na nějakou dobu u kamarádky, ale dlouhodobě to nejde, je to jen na pár dní. tada, dlouhodobě by to šlo, ale v domě bez vody, elektřiny, kde se propadá strop, bordel je tam takový, že by nestačilo deset kontejnerů a to nejsem schopná dát do porodu dohromady. kdyby mi záleželo víc na psech, udělám si tam hezký pokojík a žiju tam jen se psy, ale vím, že pro dítě to není.
@wildcherry píše:
Teď si to napsala mnohem srozumitelněji.Mohu se znova zeptat kde teď teda bydlíš?Držím palce,ať vše ti dopadne dobře
a co tak se domluvit se sestrou a pronajmout si spolu nějaký malý byteček??? Navzájem byste si pomáhaly, byly si oporou a dělily se o náklady na bydlení a ostatní?
@Anonymní píše: říkám snad že dám dítě k adopci, ne. napsala jsem, že už jsem nad tím uvažovala. nemělo to co dělat se psy. prostě jsem si říkala, jestli by se dítě nemělo jinde lépe, když já mu nemůžu poskytnout ani to základní. myslím, že tohle je docela zodpvoědné, ne mít dítě za každou cenu. to udělá jen sobec.
Máš pravdu, normální asi fakt ne… protože těm psům přednost dáváš. Jak můžeš říkat, že rozumné je dát dítě k adopci než ho mít za každou cenu. A proč sis ho tedy pořizovala? Před 7 měsíci (nebo kolika) jsi v téhle situaci nebyla? A mimochodem, když tedy o adopci už vůbec neuvažuješ, tak proč ji vůbec zmiňuješ?
Za další - sestra Ti hlídá psy, asi tedy je ochotná Ti někdy pomoci, tudíž s ní jsi v kontaktu a asi máte i nějaký vztah, když Ti píše, jak se psům stýská atd. Tak proč říkáš, že nemáš rodinu? Ono ve dvou (i kdyby dvě sestry) se táhne všechno mnohem líp.
Nemusíš na mě vyjíždět, ale ne, dítě se nebude mít líp bez svojí mámy. Ono totiž už teď pozná matčin tlukot srdce atd. Snad k němu máš taky vztah, ne? Mi přijde, jako bys tu psala - rozumově vím, že má mít dítě přednost. Jenže působí to na mě, že se tak jen přesvědčuješ a ve skutečnosti Ti víc záleží na psech.
Já rozumím lásce ke zvířatům, že jsi na ně fixovaná taky… ale až se narodí miminko, jak si to se psy představuješ? Myslíš, že budeš mít tolik času? Když jsou to rozmazlené fenky, nebudou na vetřelce - miminko žárlit?
A když nemáš finance - což předpokládám, že nemáš, s financemi se bydlení dá najít i kdybys psů měla deset - jak to hodláš dělat s miminkem? Miminko bude ošizeno kvůli psům?
Já nevím, je tu strašně moc věcí, které podle mě nemáš domyslené. A myslíš na psy. Několik holek Ti tu napsalo - včetně mě - nějaké návrhy. Ale všechno je špatně, hlavně že opakuješ, že nemáš rodinu. Pleteš se, máš - máš svoje nenarozené dítě, které je na Tobě mnohem závislejší, než ty fenky.