Zvyknou si fenky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
25.4.12 14:18

Ty máš ségru, dokonce ti pomáhá a nemáš rodinu, ona už ti teď zrovna pomoct nemůže, tak není rodina - fakt bych chtěla být tvoje ségra a číst to, asi bych litovala, že jsem se vůbec kdy snažila ti alespoň nějak pomoct :cert:
Já se snažím nesoudit, chápu, že hormony umí udělat v hlavě pořádný tóčo, ale uvažuješ naprosto zcestně, psy bych do kotce nezavírala, protože to pro ně bude mnohem větší trest než nový domov u milujících lidí. Fakt to vidím, nějaký dva gaučáci. A to bude léto, co bude v zimě? Někteří lidé jsou svojí láskou schopní zabíjet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
25.4.12 14:19

Zakladatelko kolik si můžeš dovolit dát měsíčně za bydlení? Třeba se dá sehnat někde v ČR pokoj či garsonka kam můžeš jít s mimčem i se psy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
25.4.12 14:19
@Anonymní píše: říkám snad že dám dítě k adopci, ne. napsala jsem, že už jsem nad tím uvažovala. nemělo to co dělat se psy. prostě jsem si říkala, jestli by se dítě nemělo jinde lépe, když já mu nemůžu poskytnout ani to základní. myslím, že tohle je docela zodpvoědné, ne mít dítě za každou cenu. to udělá jen sobec.
taky píšu, že vím, že dítě má v tomhle přednost, proto se ptám, jestli psům ublíží hodně varianta toho, že budou v kotci a já třeba v azyláku. kdybych upřednostnovala psy, neřeším to, nemyslíš? to že mám ségru neznamená, že mám rodinu, nemám. jsem na to sama, na všechno. ale tohle prostě normální člověk nepochopí.

A mimochodem, až tímhle vysvětlením jsi konečně napsala, o co vlastně jde. Kdyby tohle bylo v prvním příspěvku, tak předejdeš těm zděšeným reakcím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
25.4.12 14:20
@KačuliKačka píše:
a co tak se domluvit se sestrou a pronajmout si spolu nějaký malý byteček??? Navzájem byste si pomáhaly, byly si oporou a dělily se o náklady na bydlení a ostatní?

Už jsem to psala, ale zakladatelka na to nereagovala. Jen, že rodinu prostě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.4.12 14:21
@Anonymní píše:
bydlím na nějakou dobu u kamarádky, ale dlouhodobě to nejde, je to jen na pár dní. tada, dlouhodobě by to šlo, ale v domě bez vody, elektřiny, kde se propadá strop, bordel je tam takový, že by nestačilo deset kontejnerů a to nejsem schopná dát do porodu dohromady. kdyby mi záleželo víc na psech, udělám si tam hezký pokojík a žiju tam jen se psy, ale vím, že pro dítě to není.

Bydliš ted nějakou dobu u kamarádky nebo v nemocnici? Psa ti hlídá kamarádka nebo sestra? Sestra bydlí v práci v kamrlíku, ve kterém se váží kamiony a kamarádka v barabizně bez vody elektřiny a s propadajícím stropem? Je ten příběh vůbec skutečný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
25.4.12 14:25
@APuccelli píše:
Ježiš 8o Do těhle diskusí normálně nepřispívám, ale…

Proč říkáš, že nemáš žádnou rodinu? Jsi snad těhotná, Tvoje rodina je Tvoje dítě. A v dalším příspěvku píšeš o sestře… to je mazec.

Jako, ok, někdo může být do zvířat blázen… a chápu, že k těm psům máš velký vztah. A proto je nechceš opustit. To ano, snažila bych se situaci řešit tak, abych mohla být i s psíky.

JENŽE mluvit o tom, že si nechám psy a dítě dám pryč? No, tak to fakt ne, to nepochopím nikdy… a probírat tohle na fóru, kde kupa žen se snaží o miminko, daly by za něj cokoli a nejde jim to, to je docela masakr.

Myslíš, že dítě nebude nešťastné, když jednou náhodou zjistí, kdo je jeho biologická matka a dozví se, že prostě dala přednost psům před ním? Teď jsem fakt šokovaná.

Zkus azylový dům, abys měla kde bydlet s dítětem, a jak tu někdo psal - možná Ti vyjde vstříc nějaký útulek, že by byly fenky tam a Ty jsi za nimi chodila. Ale ono to s miminkem nebude tak jednoduché, jak si představuješ, kór, když na něj budeš sama

Ach jo. :zed: :zed: :zed:

Urcite mas hodne slozitou situaci,ale s timhle prispevkem se ztotoznuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
25.4.12 14:26
@Kallkapa píše:
Bydliš ted nějakou dobu u kamarádky nebo v nemocnici? Psa ti hlídá kamarádka nebo sestra? Sestra bydlí v práci v kamrlíku, ve kterém se váží kamiony a kamarádka v barabizně bez vody elektřiny a s propadajícím stropem? Je ten příběh vůbec skutečný?

A sestře dělá problémy soused protože má svého 3 kg psa… to je soused, který bydlí na vedlejší váze pro kamiony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 14:28

To že mám sestru, neznamená, že s ní můžu počítat, pochopíš to?
Ona se mnou bydlet nepůjde, má zařízený život tak, jak ji to vyhovuje a měnit to nebude. Ano, psy mi pohlídala, ale to je vše. ted je nepohlídá, nemá na to možnosti.
Ne, před 7mi měsíci jsem v této situaci nebyla, bydlela jsem u přítele, plánovali jsme rodinu, přemlouval mě, abych si mimčo nechala, že se o nás postará, že ve dvou to v pohodě zvládneme. Ve třetím měsíci zjistil, že vlastně rodinu nechce a že se mám odstěhovat, protože chce kamarády a svobodu.
Já zase z tvého psaní cítím, že jsou lepší matky, které dítě hodí v igelitce do popelnice. Nemyslíš, že dítě, které vychovává někdo cizí, ale s láskou a zabezpečením se má lépe než to, které žije v chudobě s vlastní matkou? To je názor a úhel pohledu. O adopci jsem psala, ale pokud vím, psala jsem, že už i nad tím jsem uvažovala, ale že bych to nedokázala. Pořád hledám variantu, jakt o udělat. Když někdo napíše inzerát, dávám psa pryč z rodiných důvodů, seřvete ho, že je nezodpovědný, když tu dám dotaz,, jak to tedy udělat, tak mě seřvete, že jsem taky nezodpovědná.
Já tu tedy ani jeden návrh nenašla. Pořád jen že jsem nezodpovědná. To si nemyslím.

@APuccelli píše:
Máš pravdu, normální asi fakt ne… protože těm psům přednost dáváš. Jak můžeš říkat, že rozumné je dát dítě k adopci než ho mít za každou cenu. A proč sis ho tedy pořizovala? Před 7 měsíci (nebo kolika) jsi v téhle situaci nebyla? A mimochodem, když tedy o adopci už vůbec neuvažuješ, tak proč ji vůbec zmiňuješ?

Za další - sestra Ti hlídá psy, asi tedy je ochotná Ti někdy pomoci, tudíž s ní jsi v kontaktu a asi máte i nějaký vztah, když Ti píše, jak se psům stýská atd. Tak proč říkáš, že nemáš rodinu? Ono ve dvou (i kdyby dvě sestry) se táhne všechno mnohem líp.

Nemusíš na mě vyjíždět, ale ne, dítě se nebude mít líp bez svojí mámy. Ono totiž už teď pozná matčin tlukot srdce atd. Snad k němu máš taky vztah, ne? Mi přijde, jako bys tu psala - rozumově vím, že má mít dítě přednost. Jenže působí to na mě, že se tak jen přesvědčuješ a ve skutečnosti Ti víc záleží na psech.

Já rozumím lásce ke zvířatům, že jsi na ně fixovaná taky… ale až se narodí miminko, jak si to se psy představuješ? Myslíš, že budeš mít tolik času? Když jsou to rozmazlené fenky, nebudou na vetřelce - miminko žárlit?

A když nemáš finance - což předpokládám, že nemáš, s financemi se bydlení dá najít i kdybys psů měla deset - jak to hodláš dělat s miminkem? Miminko bude ošizeno kvůli psům?

Já nevím, je tu strašně moc věcí, které podle mě nemáš domyslené. A myslíš na psy. Několik holek Ti tu napsalo - včetně mě - nějaké návrhy. Ale všechno je špatně, hlavně že opakuješ, že nemáš rodinu. Pleteš se, máš - máš svoje nenarozené dítě, které je na Tobě mnohem závislejší, než ty fenky.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.12 14:31

jsem schopná zatím dávat tak 4 tis měsíčně. bohužel, nic takové jsem nenašla. hledám už několik měsíců

@meduzza píše:
Zakladatelko kolik si můžeš dovolit dát měsíčně za bydlení? Třeba se dá sehnat někde v ČR pokoj či garsonka kam můžeš jít s mimčem i se psy.

jinak ano, příběh skutečný je. jen lidé tady žijí v trošku jiných podmínkách, kde někdo řeší, že manžel nosí „jen“ 30 tis výplaty.

• Citovat
  • Upravit
24379
25.4.12 14:32

Ty vlastně momentálně nemáš vůbec nic :think: .Ani střechu nad hlavou kam pujdeš a připravíš vše pro mimi ani peníze předpokládám.Nemáš teda ani rodinu,sestru do ni nepočítáš.Ale řešíš co s psama 8o .Co by.Nic :zed: .Někumu je dát a jak už jsme ti radily s holkama k někomu hodnýmu a řači bych se vys**la(pardon všem) na různých variantách co s psama a upla se k jedné nejdůležitější!!!A to..KDE BUDE MÍT DÍTĚ POSTÝLKU a ne psi kotec.....proč vlastně máš dítě,určitě nezodpovědnost. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 14:34

není to o tom, že ted by mi ségra nemohla pomoci, takže to není rodina. nikdy mi ségra v takových věcech nepomohla, jsem starší, defacto jsem ji vychovala a vždycky pomáhala já jí. tu práci kde je má ode mě. skončila jsem tam v době, kdy jsem už nebyla schopná to dělat. jinak by taky neměla nic.
ne, kdyby jsi četla, tak je klidně dám pryč, ale tím je odrovnám. i u sestry, která je v minulosti hlídala byly neštastný a to se znají od štěněte.
nejsou to gaučáci, jsou to sportovní psi, kteří dost času tráví na polích, cvičácích, mají dost zkoušek, jsou vychované, doma neštěkají. jen jsou prostě na mě fixovaný. vím, že když je dám pryč, nebudou štastný. kdyby byly, už jsem to udělala.

@Gladys píše:
Ty máš ségru, dokonce ti pomáhá a nemáš rodinu, ona už ti teď zrovna pomoct nemůže, tak není rodina - fakt bych chtěla být tvoje ségra a číst to, asi bych litovala, že jsem se vůbec kdy snažila ti alespoň nějak pomoct :cert:
Já se snažím nesoudit, chápu, že hormony umí udělat v hlavě pořádný tóčo, ale uvažuješ naprosto zcestně, psy bych do kotce nezavírala, protože to pro ně bude mnohem větší trest než nový domov u milujících lidí. Fakt to vidím, nějaký dva gaučáci. A to bude léto, co bude v zimě? Někteří lidé jsou svojí láskou schopní zabíjet…
  • Citovat
  • Upravit
3447
25.4.12 14:36
@Anonymní píše:
Ona se mnou bydlet nepůjde, má zařízený život tak, jak ji to vyhovuje a měnit to nebude. Ano, psy mi pohlídala, ale to je vše. ted je nepohlídá, nemá na to možnosti.
Ne, před 7mi měsíci jsem v této situaci nebyla, bydlela jsem u přítele, plánovali jsme rodinu, přemlouval mě, abych si mimčo nechala, že se o nás postará, že ve dvou to v pohodě zvládneme. Ve třetím měsíci zjistil, že vlastně rodinu nechce a že se mám odstěhovat, protože chce kamarády a svobodu.
Já zase z tvého psaní cítím, že jsou lepší matky, které dítě hodí v igelitce do popelnice. Nemyslíš, že dítě, které vychovává někdo cizí, ale s láskou a zabezpečením se má lépe než to, které žije v chudobě s vlastní matkou? To je názor a úhel pohledu. O adopci jsem psala, ale pokud vím, psala jsem, že už i nad tím jsem uvažovala, ale že bych to nedokázala. Pořád hledám variantu, jakt o udělat. Když někdo napíše inzerát, dávám psa pryč z rodiných důvodů, seřvete ho, že je nezodpovědný, když tu dám dotaz,, jak to tedy udělat, tak mě seřvete, že jsem taky nezodpovědná.
Já tu tedy ani jeden návrh nenašla. Pořád jen že jsem nezodpovědná. To si nemyslím.

A návrhy azylák + kotec/útulek, kde by přespávaly? A ostatní moje dotazy, jak si to vlastně představuješ - sama na čerstvé miminko a dvě závislé fenky?

A kde jsem proboha řekla, že jsou lepší matky, co pohodí své dítě?? Já si prostě jen nemyslím, že jsi v tak tragické situaci. Tu si komplikuješ právě psy. A taky si nemyslím, že není možné sehnat pronájem se psy. Kolik Ti finance dovolují na pronájem? Třeba bych Ti dokázala pomoci… zejména pokud tvrdíš, že by ses přestěhovala kamkoli.

A dobře, nebavme se o adopci, kterou jsi zmínila. Co návrhy, co tu holky psaly?

A to opomíjím, že píšeš, že sestra bydlí kdesi skoro s kamiony (jako promiň, ale věřit se mi tomu vážně nechce) a bude se muset odstěhovat, a pak v druhé chvíli, že je spokojená, jak má zařízený život a nehodlá ho měnit. Pokud tak fakt bydlí, asi ho změnit bude muset ;-)

Dělám hodně rodinné právo, byla bych schopná Ti sehnat nějaký azylák, pomoci, ale musela bys chtít. A mě přijde, že chceš jen litovat. A to nebudu dělat, protože podle mého Ti to jednak nepomůže, jednak to není až tak třeba, protože taková situace se rozhodně vyřešit dá. A docela se umím představit i to, že bys byla dál se psy.

A poslední variantou je prostě dát k „adopci“ ty pejsky. Budou smutné, ale za chvíli si zvyknou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 14:36

tohle radši nekomentuji, zvedá se mi adrenalin, některý člověk to prostě nepochopí

@wildcherry píše:
Ty vlastně momentálně nemáš vůbec nic :think: .Ani střechu nad hlavou kam pujdeš a připravíš vše pro mimi ani peníze předpokládám.Nemáš teda ani rodinu,sestru do ni nepočítáš.Ale řešíš co s psama 8o .Co by.Nic :zed: .Někumu je dát a jak už jsme ti radily s holkama k někomu hodnýmu a řači bych se vys**la(pardon všem) na různých variantách co s psama a upla se k jedné nejdůležitější!!!A to..KDE BUDE MÍT DÍTĚ POSTÝLKU a ne psi kotec.....proč vlastně máš dítě,určitě nezodpovědnost. :|
  • Citovat
  • Upravit
24379
25.4.12 14:37

Tak že je ex vůl,se stává.Ditě jste chtěli tím pádem jste museli být na dítě připraveni aspon trochu finančně,aspoň neco bokem není?Já toto nepochopím.Stává se hodně blbých věcí,ale toto je divný.Stejně to půjde jen tak,že azyláč a tam pejsky asi určo neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.4.12 14:38
@Anonymní píše:
Já zase z tvého psaní cítím, že jsou lepší matky, které dítě hodí v igelitce do popelnice.Nemyslíš, že dítě, které vychovává někdo cizí, ale s láskou a zabezpečením se má lépe než to, které žije v chudobě s vlastní matkou? To je názor a úhel pohledu. O adopci jsem psala, ale pokud vím, psala jsem, že už i nad tím jsem uvažovala, ale že bych to nedokázala. Pořád hledám variantu, jakt o udělat. Když někdo napíše inzerát, dávám psa pryč z rodiných důvodů, seřvete ho, že je nezodpovědný, když tu dám dotaz,, jak to tedy udělat, tak mě seřvete, že jsem taky nezodpovědná.

(Reaguji na zvýrazněnou část) A ty si nemyslíš, že tvoji psi se budou mít lépe s někým, kdo pro ně bude mít domov, peníze na jídlo atd?? V předchozím příspěvku píšeš, že dítě za každou cenu si nechá jenom sobec.. Já si myslím, že sobec si ty, když myslíš jen na sebe, že ty chceš svoje pejsky a nechceš je nikomu dát. To, že i ti psi mají nějaké potřeby, stejně tak jako tvoje dítě má nějaké potřeby, nad tím už nepřemýšlíš. Tvoje dítě by se u jiného mělo lépe ale tvůj pes by se u nikoho než u tebe (bez domova a bez financí :roll: ) lépe neměli - tak to mi teda vysvětli?? Promiň ale nemá to ani hlavu ani patu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný