Zvyknou si fenky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
25.4.12 14:59
@APuccelli píše:
Mně to vždycky nedá, přestat reagovat - a kde ty věci máš, když nemáš bydlení? Někde v rozpadlém domě bez elektriky a čeho ještě? A to Ti to nikdo nevezme?Celý je to fakt divný.

taky nevím,tak začátek je,že je bez bydlení a bez peněz a rodiny a to víme,kolik dítě prachů stojí.K tomu já si nemůžu stěžovat na peníze,ale misto 400kč na žrádlo pro psy má na balík plínek.Kdy ty věci nakoupila,když od třetího měsíce je v takové situai?A ano,kde ty věci jsou? :) …A ty 4.000 jsou za co,když nepracuje? já fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 15:00

prominte, že jem vás tím otravovala, díky za názory, končím, nemá to cenu. děkuji

• Citovat
  • Upravit
8566
25.4.12 15:02
@Anonymní píše:
prominte, že jem vás tím otravovala, díky za názory, končím, nemá to cenu. děkuji

Nikoho neotravuješ, jen si to podle mě představuješ moc jednoduše. Jestli ty pejsky nechceš týrat někomu je daruj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
25.4.12 15:04
@Kallkapa píše:
(Reaguji na zvýrazněnou část) A ty si nemyslíš, že tvoji psi se budou mít lépe s někým, kdo pro ně bude mít domov, peníze na jídlo atd?? V předchozím příspěvku píšeš, že dítě za každou cenu si nechá jenom sobec.. Já si myslím, že sobec si ty, když myslíš jen na sebe, že ty chceš svoje pejsky a nechceš je nikomu dát. To, že i ti psi mají nějaké potřeby, stejně tak jako tvoje dítě má nějaké potřeby, nad tím už nepřemýšlíš. Tvoje dítě by se u jiného mělo lépe ale tvůj pes by se u nikoho než u tebe (bez domova a bez financí :roll: ) lépe neměli - tak to mi teda vysvětli?? Promiň ale nemá to ani hlavu ani patu..

přesně

• Citovat
  • Upravit
137
25.4.12 15:04

Teď mě tak napadlo… V kotci trpět budou. Už z důvodu, že tebe neuvidí každou minutu a ty k nim budeš docházet s miminkem. Myslím, že to budou brát jako podraz, žes je vyměnila za mimi. Možná bych se i bála, aby se pak na miminku nechtěli mstít.
Brácha je kynolog a když jsem si chtěla pořídit psa v těhu, tak mi radil, až po porodu, protože „pes tě bere jako svoji smečku a mohl by miminko brát jako vetřelce“. Jestli je to opravdu pravda, tak si vem, že ty je chtě-něchtě od sebe vlastně odstrčíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
25.4.12 15:05
@wildcherry píše:
taky nevím,tak začátek je,že je bez bydlení a bez peněz a rodiny a to víme,kolik dítě prachů stojí.K tomu já si nemůžu stěžovat na peníze,ale misto 400kč na žrádlo pro psy má na balík plínek.Kdy ty věci nakoupila,když od třetího měsíce je v takové situai?A ano,kde ty věci jsou? :) …A ty 4.000 jsou za co,když nepracuje? já fakt nevím :nevim:

Asi tak…

Prostě nevím, ale působí to na mě, jako když si někdo řekl - udělám ze sebe chudinku před vykojenými mozky matek, co jsou doma a jsou přecitlivělé, tak mi pomohou. Budu naprosto v nevyhovujících podmínkách, bez peněz, bez rodiny. Pak mi nějak ujede, že mi volala sestra, tak ale budu dál tvrdit, že jsem bez rodiny. I z ní udělám chudáka, aby je nenapadlo, že bych šla bydlet k ní. A když je napadne, že obě žijeme blbě, tak že bychom mohly spolu, tak to ne. Tak si radši přimyslím, že ségra je tak spokojená. (mimochodem, jako právnička vím, že takhle bydlet sestra nemůže, a pokud ano, zaměstnavatel za to může mít dosti problémy)

No a pak to radši ukončím. Nikdo psy nechce koupit, ani mi moct tak, že by mi něco poslal, tak to skončím. Jsem přeci chudinka a do té se nikdo neobouvá.

Mohla mi třeba poslal zprávu, mohla jsem pomoc, nabízela jsem to několikrát.

No, tak hodně štěstí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 15:06

ale to není řešení, to je jen útěk od problému. proč to mám udělat, když vím, že to není správné.
kde mám věci? známá má v paneláku sklep. takže mi to tam nechala, včetně kočárku. nemyslím si, že je takový problém uskladnit dvě velké krabice oblečení a věciček. a kde jsem na to vzala. většina je na inzerát za pár korun.
to že ted nechodím do práce neznamená přeci že si nevydělávám. snažím se jak se dá.

@Kallkapa píše:
Nikoho neotravuješ, jen si to podle mě představuješ moc jednoduše. Jestli ty pejsky nechceš týrat někomu je daruj!
  • Citovat
  • Upravit
3447
25.4.12 15:07
@Mili199 píše:
Teď mě tak napadlo… V kotci trpět budou. Už z důvodu, že tebe neuvidí každou minutu a ty k nim budeš docházet s miminkem. Myslím, že to budou brát jako podraz, žes je vyměnila za mimi. Možná bych se i bála, aby se pak na miminku nechtěli mstít.
Brácha je kynolog a když jsem si chtěla pořídit psa v těhu, tak mi radil, až po porodu, protože „pes tě bere jako svoji smečku a mohl by miminko brát jako vetřelce“. Jestli je to opravdu pravda, tak si vem, že ty je chtě-něchtě od sebe vlastně odstrčíš.

Však i to jsem zmiňovala. Reakce na to nebyla. Zakladatelka se přeci ptá jen, jestli budou v kotci trpět. Nic víc slyšet nechce ;-)

A jinak - máš pravdu. Pokud jsou opravdu tolik závislé na paničce, tak v tom případě bych se hodně bála je mít s miminkem u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 15:09

@APuccelli nemyslíš, že tohle jsi už trošku přehnala? nikoho jsem o nic nežebrala neprosila. ptala jsem se na názor. to že mi nevěříš moji situaci, za to já bohužel nemůžu. prostě s tím nic neudělám. nepotřebuji dělat chudinku. to co potřebuji mám, hlady zatím neumírám, vyžít umím s málem. ptala jsem se na jednu konkrétní věc. to že se tu ostatní ptaly na detaily, kterým je těžko věřit, za to já nemůžu. tak se pak neptejte, když nevěříte, to je jednoduché.
myslíte, že v dnešní době je vše legální? i práce? svět je trošku širší než tvoje obzory. promin, ale je to tak.

• Citovat
  • Upravit
137
25.4.12 15:09
@Anonymní píše:
proč to mám udělat, když vím, že to není správné.

Někdy prostě musme udělat věci, které se nám nelíbí, ale je to jediné východisko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.4.12 15:11
@Anonymní píše:
ale to není řešení, to je jen útěk od problému. proč to mám udělat, když vím, že to není správné.
kde mám věci? známá má v paneláku sklep. takže mi to tam nechala, včetně kočárku. nemyslím si, že je takový problém uskladnit dvě velké krabice oblečení a věciček. a kde jsem na to vzala. většina je na inzerát za pár korun.
to že ted nechodím do práce neznamená přeci že si nevydělávám. snažím se jak se dá.

No chtěla si odpověď na to jestli budou trpět. Ano jako odpověď zřejmě nebereš. Trpět budou už jen tím, že jsou zvyklí žít v bytě a ty je zavřeš venku do kotce. To že na ně nebudeš mít čas a zřejmě ani peníze už ani nezmňuji.(pokud budeš někde bydlet budeš platit i nájem, plíny možná UM a to jsou pálky jak blázen) . Na jak to budeš teda provozovat (jestli budeš chodit celé dny s miminem a psama po venku) si neodpověděla - asi sama cítíš, že to je nemožné a nereálné. Hlavně, že podle tebe není správné je dát pryč. Asi si ještě hodně nevyzrálá, doufám jen, že pejsky a dítě nedáš pryč až v momentě kdy budou utýraní !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.4.12 15:11

Teda já nestačím zírat, jak jste některé zlé a uštěpačné dámy. Co je vám do toho, kde vzala peníze na výbavu pro dítě? Co je vám do toho, jestli se dokáže vžít do nové role matky? Co je vám do toho, kde má uložené věci pro svoje děcko, jak a kde žije její sestra, jaké mají mezi sebou vztahy a že dá 400 za žrádlo pro psy??? Ptal se vás na to někdo?? A i kdyby! To, že nenapíše, že se na svoje dítě těší a má ho ráda, ještě neznamená, že to tak není!! (A nechytejte mě za slovíčko, tohle je jen příklad a dá se aplikovat na cokoli, za co ji tady peskujete.) Ona nemá povinnost se vám s čímkoli svěřovat. Zajímal ji názor na to, jak se asi budou cítit její psi, pokud udělá to, nad čím momentálně uvažuje. Propírá se tady spousta věcí, tak doufala, že se najde třeba někdo zkušený, někdo kdo tomu rozumí nebo něco podobného zažil či viděl. Nic víc se po vás nechtělo. Na svoji otázku odpovědi dostala, tak nazdar, tím to hasne ne? To, jestli se radama bude řídit, je už jenom na ní.

Zakladatelko. V kotci fenky jistojistě spokojené nebudou. Budeš od nich denně někam odcházet, jak už tu někdo správně poznamenal a ony se s tebou budou muset denně loučit a budou pořád tesknit a bude to pro ně šíleně stresující. Proto se i já přimlouvám za to, někomu je darovat. Pokud jsou s PP, rozhodně se smlouvou, kde si třeba můžeš napsat podmínku, že je smíš navštěvovat minimálně třeba jednou za 3 měsíce, abys mohla být v klidu a viděla, že se mají dobře. Pak taky s právem přednostního odkupu, kdyby je náhodou nový majitel chtěl poslat dál. A v neposlední řadě, aby zůstaly spolu. Ony si za pár měsíců zvyknou a budou v pohodě.

Přeju ti klid a ať se dobře rozhodneš..

Příspěvek upraven 25.04.12 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.4.12 15:13
@APuccelli píše:
Však i to jsem zmiňovala. Reakce na to nebyla. Zakladatelka se přeci ptá jen, jestli budou v kotci trpět. Nic víc slyšet nechce ;-)A jinak - máš pravdu. Pokud jsou opravdu tolik závislé na paničce, tak v tom případě bych se hodně bála je mít s miminkem u sebe.

Holky když už chcete radit tak raďte aspoň o věcech kterým rozumíte a ne co máte jenom z doslechu.
To jestli pes přijme nového člena do smečky je na pánovi, ten to musí ukočírovat. Jestli zakladatelka má chovné pejsky asi o tom něco bude vědět, ale o tomhle diskuze fakt není.
Zakladatelko, rádím znova a opravdu to myslím dobře, zkus jiný server, tady se budeš jenom obhajovat. Někde kde ti třeba poradí s tím kotcem, sama zkušenost nemám ( i když mám psa).A to, že se nechceš psů vzdát taky chápu, ale máš toho dost na řešení, takže bych možná nejdřív zkusila ten kotec, možná by se ti ta situace aspoň trochu zjednodušila.

Příspěvek upraven 25.04.12 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.4.12 15:13

Nevím, napsala jsem se několik příspěvků. Zakladatelku neodsuzuji, ani nijak neurážím. Ale ani na jeden příspěvek mi zakladatelka nedala žádnou reakci. A myslím, že témata se držím - pejskové a kotec.
Takže, dámy, zjevně končím.

Zakladatelko, stejně rozhodneš podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
25.4.12 15:15
@Anonymní píše:
@APuccelli nemyslíš, že tohle jsi už trošku přehnala? nikoho jsem o nic nežebrala neprosila. ptala jsem se na názor. to že mi nevěříš moji situaci, za to já bohužel nemůžu. prostě s tím nic neudělám. nepotřebuji dělat chudinku. to co potřebuji mám, hlady zatím neumírám, vyžít umím s málem. ptala jsem se na jednu konkrétní věc. to že se tu ostatní ptaly na detaily, kterým je těžko věřit, za to já nemůžu. tak se pak neptejte, když nevěříte, to je jednoduché.
myslíte, že v dnešní době je vše legální? i práce? svět je trošku širší než tvoje obzory. promin, ale je to tak.

Já mám obzory poměrně hodně široké ;-) Proto vím, že až bude mít ten zaměstnavatel kontrolu, bude z toho průser.

Stejně jako to, že ty psy dáš dřív nebo později stejně pryč. Protože teď absolutně nemáš představu o tom, jaké to bude s dítětem. A že zodpovědný přístup opravdu nemáš, pokud máš pocit, že není správné obětovat dvě fenky proto, aby Tvoje dítě mělo kde žít, nemuselo být neustále jen venku se psy, protože máma dává přednost psům, než zájmům dítěte.

Co když bude miminko nemocné, budou mrazy - psy v kotci, za nimi kvůli dítěti nebudeš moct a mrazy fakt velké? Hm? Co pak?

Proč pořád odmítáš ten azylák a dát psy hodným chovatelům?

A mimochodem teď mi dochází - jsi v nemocnici? A máš tam notebook? Tak to na tom opravdu nebudeš tak špatně.

A další mimochodem - opravdu lze najít pronájem i s možností zvířat.

Ne, prostě pořád přidáváš a přidáváš, odpovídáš jen na co chceš, je tu moc nesrovnalostí. Ne, věřila jsem na začátku, ale teď už ne.

Nespočetněkrát jsem Ti řekla, ať se na mě obrátíš. Kdybych věděla o koho jde, nechala bych Ti klidně i náš byt, ze kterého se stěhujeme - i za to, že bys platila jen energie. Ale Ty se neozveš vůbec, jen se nesmyslně obhajuješ. A to ještě špatně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný