Zvyknou si fenky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
26.4.12 10:32

Já mám dva naháčky a oba se k prďousovi většinou otočí zadkem a ocasem mu vrtí přes obličej :cert: :cert: :cert: Ještě ho tak nějak částečně vnímají jako konkurenci.. I když zpočátku, když se malý rozbrečel, tak proti mě startovali a štěkali na mě :lol:

• Citovat
  • Upravit
7139
26.4.12 10:46

@Amber_1977 my máme čaua a dceru hlídá a jsou velcí kamarádi, máme ještě kočku, a jelikož se budeme časem stěhovat na barák, chtěli bychom ještě jednoho mazla, vybíráme mezi dalším čauem, nahatou kočkou nebo pražským krysaříkem u toho posledního váhám i když bych to moc chtěla, bojím se že to bude žárlivec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.12 10:51
@lukresia píše:
@Amber_1977 my máme čaua a dceru hlídá a jsou velcí kamarádi, máme ještě kočku, a jelikož se budeme časem stěhovat na barák, chtěli bychom ještě jednoho mazla, vybíráme mezi dalším čauem, nahatou kočkou nebo pražským krysaříkem u toho posledního váhám i když bych to moc chtěla, bojím se že to bude žárlivec

Krysaříci sou dost uštěkaní a útoční. I co má tchýně jorkšíra, nevěřila sem jak takovej malej pes může být takovej agresor.
Opravdoví kamarádi k dětem sou pudlíci, velcí či střední knírači, irští vlkodavi a zlatí retvíři.
Z mé vlastní zkušenosti: měla sem 4 roky a starala se o mě velká kníračka, všude se mnou chodila a hlídala mě.
Manžel když byl malej tak s ním blbnul střední pudlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
26.4.12 10:55

@LUCIPERKA-ddub babička má jorkšíra a hrůza, jak píšeš zákeřná malá potvora :D celkově myslím, že ty opravdu malinké plemena žárlí víc jak ti velcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
26.4.12 11:09
@lukresia píše:

Krysařík byl můj první pes. Polovinu jeho sourozenců do půlroku utratili pro nadměrnou agresivitu. Já si štěňátko srovnala, ale bohužel opravdu za cenu toho, že kdykoli vystartovala po člověku, dostala velkou ránu po čumáčku (velkou oproti ní). A zároveň jsem ji důsledně cvičila na všechny možné povely, aby sama neměla moc času přemýšlet, co bude zrovna dělat :mrgreen:
Obecně mi přijde, že velcí psi jsou klidnější a mají cit. Ti malí jsou zkrátka malí a skáčou a škrábou.. A mohli by nechtěně mimi ublížit třeba drápkem..
Navíc další čaučau bude parťák pro prvního.. :!

• Citovat
  • Upravit
7139
26.4.12 11:15

@Amber_1977 to je fakt, asi to bude nejrozumnější varianta, budeme připouštět tak si jednoho chlupáče necháme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťka710
26.4.12 21:07

No, trvalo mi dlouho než jsfm to dočetla až sem. ZAKLADATELKO pochopila jsem tě už z prvního příspěvku a jediné co mě nadzvedávalo ze židle byli ty reakce. O miminko se snažíme rok a moc si ho přeju a teda co tu psala zakladatelka se mě vůbec nedotklo. Možná je to tím, že sama chovám psy, mám doma dvě labradorky. Taky si nedokážu představit dát je pryč. Díky nim jsem se stala lepším člověkem. Zakladatelko prď na ty pitomé reakce, jsem ráda, že se tu našli i takoví co ti poradili ;-) držím ti pěstičky ;-) S tím kotcem nevím, sama mám gaučáky :-D a teda nevím jak by ten kotec zvládli a ještě s kombinací miminka. Sama právě vím, že až se nám mimi narodí, tak se budu snažit, aby holky (psy) neměli pocit, že je kvůli mimi odstrkuju. A souhlasím, taky budu s mimi a psy furt venku ;-) moc bych ti přála, aby jsi mohla mít pejsky u sebe ;-) Držím pěstičky a kdyby jsi cokoli potřebovala, třeba jen pokecat o pejskách nebo čímkoliv, tak mi můžeš poslat soukromně zprávu ;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.12 08:09

@Peťka710
moc děkuji za reakci a povzbuzení. vím, že holky pryč nedám. jsou pro mě všechno, naprosto mě změnily a žít bych bez nich nedokázala. život je tak pestrý, že vím, že je vždycky cesta jak to vyřešit. jsem ted bez nich týden a jsem z toho úplně vedle. dneska už je konečně uvidím a těším se na ně celou svou bytostí. jsou pro mě prostě všechno, kdo nezná, nepochopí. nemám je jako doplněk k životnímu stylu, ony jsou můj život. budu ted bojovat za to, aby to šlo a bylo to fajn, i za obětování na čas sama sebe. prostě to musí jít. moc děkuji a krásný den vám i pejskům.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný