Zvyknu si na dotykový telefon?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15455
11.12.14 00:31

Zvyknu si na dotykový telefon

Mám malý tlačítkový telefon - vysouvací. Je lehounký, příjemný do ruky. Když jste přešly z tlačítkového telefonu na dotykový, jak dlouho vám trvalo, než jste si zvykli? Nebo jste si nezvykli? Co vám vadilo a už nevadí nebo pořád vadí? Zatím, co jsem si zkusila u někoho, tak mě to moc neoslovilo - spíš naopak - ale určitě tam hraje velkou roli zvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31269
11.12.14 00:43

Na dotykáč sem si zvykla asi za týden, fakt to není žádná tragedie.
Ale popravdě, další bude asi tlačítkový. Rozčiluje mě, že je takový náhlý - párkrát mi upadl a asi po roce používání už mi na ten dotyk občas nereaguje, musím vypnout/zapnout, chytne se a za pár hodin, někdy dní zase blbne. Taky mě rozčiluje rolování v seznamu, občas místo popojetí se rozklikne dané jméno a je to k vzteku.
Zlatá stará nokia :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.12.14 00:45

Já si nezvykla ani po nějakých 2 měsících, raději jsem dotykáč, který jsem dostala jako náhradní, zahodila do skříně a vytáhla svůj obstarožní Sony Ericsson :) No, doufám, že brzo mi zbude nějaká koruna na opravu mého miláška :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15455
11.12.14 00:46

@Mar__tanka1983 Hm. Tak to není pro mě moc pozitivní. Když chceš zpátky tlačítkový. Když jsem si zkoušela dotykový, tak jsem kolikrát hned někam volala - nechtěně. Ještě to rozmýšlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.12.14 00:48

Zvykla a je fajn. Obcas naprd to psani pismenek, stava se ze se netrefim. Jinak si ho nemuzu vynachvalit, nepotrebuju ani notebook protoze (skoro) vse zvladnu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15455
11.12.14 01:04
@Fjodorka píše:
Já si nezvykla ani po nějakých 2 měsících, raději jsem dotykáč, který jsem dostala jako náhradní, zahodila do skříně a vytáhla svůj obstarožní Sony Ericsson :) No, doufám, že brzo mi zbude nějaká koruna na opravu mého miláška :cert:

Který to je ten milášek? Asi ještě zvážím celkově koupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15455
11.12.14 01:05

@Kofolová Nerada píšu sms - i když… píšu se slovníkem, takže to jde rychle - nabízejí se slova a já to ani nemusím kolikrát cvakat celé. Internet v mobilu si neplatím, takže na to ho nevyužiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.12.14 01:10

Zvykla jsem si hned, jako že jsem ho zvládala. ale není nad tlačítkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.12.14 01:14

@Sára 1 Sony Ericsson Elm (J10i) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.12.14 01:15
@Sára 1 píše:
@Kofolová Nerada píšu sms - i když… píšu se slovníkem, takže to jde rychle - nabízejí se slova a já to ani nemusím kolikrát cvakat celé. Internet v mobilu si neplatím, takže na to ho nevyužiju.

Ja jedu vetsinou pres wifi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15455
11.12.14 01:36

@Kofolová A to jen doma nebo i někde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.12.14 02:20

Zvykla hodne brzy, nevadi mi uz nic, jen pisu obcas jak Tatar, ukliknout se je dost jednoduche :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
11.12.14 02:34

Zvykla jsem si rychle, občas je to pro zlost, na druhou stranu přes telefon chodím často na net a to si s tlačítkovým neumím už představit. Za mě do toho jdi :pankac: změna je život :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.12.14 05:55

Zvykla jsem si hned. Mam Tesco mobil a dobijim mesicne tak 200, nekdy 300 oni mi to same pridaji, takze to v klidu vystaci na Internet i na volani a sms. Jediny co me sere, je vydrz baterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21488
11.12.14 05:58

Já bych bez dotykace nemohla existovat. Zvykla jsem si rychle. Mam na dvě SIM, takže už netahám dva mobily a je to moje prava ruka a mobilní kancelář. Zrovna z něj píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák