Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám malý tlačítkový telefon - vysouvací. Je lehounký, příjemný do ruky. Když jste přešly z tlačítkového telefonu na dotykový, jak dlouho vám trvalo, než jste si zvykli? Nebo jste si nezvykli? Co vám vadilo a už nevadí nebo pořád vadí? Zatím, co jsem si zkusila u někoho, tak mě to moc neoslovilo - spíš naopak - ale určitě tam hraje velkou roli zvyk.
Na dotykáč sem si zvykla asi za týden, fakt to není žádná tragedie.
Ale popravdě, další bude asi tlačítkový. Rozčiluje mě, že je takový náhlý - párkrát mi upadl a asi po roce používání už mi na ten dotyk občas nereaguje, musím vypnout/zapnout, chytne se a za pár hodin, někdy dní zase blbne. Taky mě rozčiluje rolování v seznamu, občas místo popojetí se rozklikne dané jméno a je to k vzteku.
Zlatá stará nokia ![]()
Já si nezvykla ani po nějakých 2 měsících, raději jsem dotykáč, který jsem dostala jako náhradní, zahodila do skříně a vytáhla svůj obstarožní Sony Ericsson
No, doufám, že brzo mi zbude nějaká koruna na opravu mého miláška ![]()
@Mar__tanka1983 Hm. Tak to není pro mě moc pozitivní. Když chceš zpátky tlačítkový. Když jsem si zkoušela dotykový, tak jsem kolikrát hned někam volala - nechtěně. Ještě to rozmýšlím…
Zvykla a je fajn. Obcas naprd to psani pismenek, stava se ze se netrefim. Jinak si ho nemuzu vynachvalit, nepotrebuju ani notebook protoze (skoro) vse zvladnu z mobilu
@Fjodorka píše:
Já si nezvykla ani po nějakých 2 měsících, raději jsem dotykáč, který jsem dostala jako náhradní, zahodila do skříně a vytáhla svůj obstarožní Sony EricssonNo, doufám, že brzo mi zbude nějaká koruna na opravu mého miláška
Který to je ten milášek? Asi ještě zvážím celkově koupi.
@Kofolová Nerada píšu sms - i když… píšu se slovníkem, takže to jde rychle - nabízejí se slova a já to ani nemusím kolikrát cvakat celé. Internet v mobilu si neplatím, takže na to ho nevyužiju.
Zvykla jsem si hned, jako že jsem ho zvládala. ale není nad tlačítkový.
@Sára 1 píše:
@Kofolová Nerada píšu sms - i když… píšu se slovníkem, takže to jde rychle - nabízejí se slova a já to ani nemusím kolikrát cvakat celé. Internet v mobilu si neplatím, takže na to ho nevyužiju.
Ja jedu vetsinou pres wifi
Zvykla hodne brzy, nevadi mi uz nic, jen pisu obcas jak Tatar, ukliknout se je dost jednoduche ![]()
Zvykla jsem si rychle, občas je to pro zlost, na druhou stranu přes telefon chodím často na net a to si s tlačítkovým neumím už představit. Za mě do toho jdi
změna je život ![]()
Zvykla jsem si hned. Mam Tesco mobil a dobijim mesicne tak 200, nekdy 300 oni mi to same pridaji, takze to v klidu vystaci na Internet i na volani a sms. Jediny co me sere, je vydrz baterie.
Já bych bez dotykace nemohla existovat. Zvykla jsem si rychle. Mam na dvě SIM, takže už netahám dva mobily a je to moje prava ruka a mobilní kancelář. Zrovna z něj píšu.