Zvýšení platu - důvod k vyhazovu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Říkat si o vyšší plat moc nefunguje, je potřeba občas změnit práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdamMoudrý No ale proč odcházet, když tě ta práce tam baví? To nedává logiku.
- Citovat
- Upravit
Napsala jsi toho málo, ale dneska se spíš nepropouští. Nicméně je divné, že ty si myslíš, že si zasloužíš vyšší finanční ohodnocení a zaměstnavatel si myslí, že tě vůbec nepotřebuje. To se ve svých představách zásadně rozcházíte. Zřejmě tvá pozice tak silná nebyla a je dost možné, že by ti smlouvu na neurčito nedali ani kdyby sis o zvýšení platu nepožádala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Jinde může bavit taky, nebo bavit za víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magical-eyes Chápu jak to myslíš. Ale 5 let není tak krátká doba, aby nepoznali, že pro ně nejsem přínosem. Bylo mi vyčteno, že jsem si dovolila požádat o zvýšení platu.
- Citovat
- Upravit
Bud ráda za příležitost najít si lepší práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doba pořád shánění nové práce přeje. Hledej nějakou jinou, za více peněz, která tě bude bavit stejně. Zaměstnavatel ti udělal laskavost, pracovat pět let za stejné peníze je strašný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podívej, buď plat zvýšit chceš nebo ne. Pokud ano, musíš počítat s variantou nezvýšení nebo i vyhazovu / neprodloužení smlouvy. A počítat s variantou nové práce, kde ten vyšší plat dostaneš.
Vyhazuje a šetří se teď úplně všude. U nás v práci jsme za poslední 2 roky propustili plánovaně kolem 300+ lidí a zbylo nás lehce přes 100. Aby firma nezkrachovala úplně. I tak jsem si požádala o výrazné zvýšení ( mám k tomu opodstatněné důvody). A počítám s tím, že mi přidají a když ne, přinejhorším půjdu jinam, kdyby mě vyrazili. Vím, že jinde bych ty KČ dostala. Pointa je, že s tím prostě musíš v dnešní době počítat… nikdo ti nic nezaručí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas v korporatu maji novacci vic, nez zamestanci, kteri jsou tam delsi dobu.
Pro vedeni je ocividne lepsi nabirat a zaucovat neustale nove
Vsak je to nepali, zaucovani hodi na nas.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, zrovna včera jsem v televizi viděla reportáž ohledně toho jak se Češi bojí říkat o zvýšení platu. Jakou máte zkušenost? Kladnou nebo negativní? Já to zkusila a byl to důvod k neprodloužení pracovní smlouvy. Nejsem v té společnosti nováček, něco už tam mám odpracováno. Zvyšováno nebylo delší dobu. Nejde o žert.