Rýma a odsávání

1666
20.10.05 12:10

Rýma a odsávání

Ahojky.

Prosím poraďte mi jak správně odsávat rýmu.Jestli odsávat co nejčastěji, nebo jen když teče nudle. Ještě bych chtěla poradit ohledně používaní vincentky. Jak ji použít, kdy a jaké množství a čemu vlastně pomáhá.

Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
20.10.05 13:39

Ahojky,my davame Vincentku po vysmrkani-odsati,ale i pred pokud jsou nudlicky huste,aby se lepe vysmrkaly-odsaly.Jinak ma spis preventivni ucinky.Petra

• Citovat
  • Upravit
60
20.10.05 13:44

Ahoj Marci, ja malé odsávám rýmu až když slyším, že to v ní hodně „chrčí“, takže ne moc často. A odsávám vysavačem :roll: (než jsem to poprvé zkusila, tak jsem za to všechny maminy odsuzovala). Ale mluvila jsem o tom i s naší dětskou doktorkou a ta mi to také poradila. Samozřejmě se to musí opatrně a na nejmenší sílu vysavače :! , ale odsaješ toho víc a nenamáháš se tak jako pusou. Místo Vincentky máme Sterimar, rozpouští rýmu a usnadňuje dýchání.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
20.10.05 14:47

Taky moc chválím Sterimar nebo Sinomarin - zkrátka spraye s mořskou vodou a pantenolem. Když to fouknu do nosánku, spousta rýmy sama vyteče. Odsávám vysavačem (taky jsem se toho zpočátku děsila) a je to nesrovnatelné. Jo a ne často, protože trošku „rýmičku“ má František pořád.
 Et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
21.10.05 08:35

Ahojky.

Zrovna nás taky trápí rymička. Nevím, asi jsem úplný antitalent, ale odsávačkou se mi nedaří nic vytáhnout :oops: . Jak to myslíte že odsáváte vysavačem???

Díky Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.10.05 08:42

Ahoj tu vysavačovou odsávačku si můžeš udělat tak že si vezmeš víčko třeba od tekuté vitalinei uděláš do víčka otvůrek kterým prostrčíš hadičku kterou odsáváš dáš to na hadici vysavače a pak už jenom ten konec co patří do nosánku zasuneš a rýmu odsáváš, už to tu někdo radil ale nevím kde, taky sem si jí udělala a super :D , jo a musí to být ta hadičková odsávačka, nebo prodávaj už i odsávačku přímo na vysavač
ať radši odsávačky nepotřebujem hezkej den Peta

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí