Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky! Mám kočárek bj city mini gt, je super, ale co mě trochu vadí je, že nemá téměř žádné polohování nožiček. Chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá nepřišla na nějaký nápad, jak kočárek samo-domo upravit, aby podložka při spánku držela nahoře? Děkuji!
Máte zkušenost s Baby Hogger City Mini GT?
Přidejte zkušenost s Baby Hogger City ...Jednoduchý, vezmeš deku, nebo cokoli, sroluješ, narveš z druhé strany do prostoru mezi košík a ty nožky, tím to krásně vycpeš a ještě s sebou vozíš deku, když je třeba chladno a nezabírá ti místo v košíku:-)
Viděla jsem tam i složenou pláštěnku, to je také super, že nezabírá místo jinde.
@akata Mohu se zeptat na ta kolečka? Mají podobné vlastnosti jako klasické nafukovačky? Děkuji.
Já mám city miny, konstrukce je stejná, ale kolečka neporadím:-) taky by mě to zajímalo:-)
Kolečka jsou menší než u klasických sporťáčků, na povrchu jsou gumové, ale nejsou plněné vzduchem, ale tuším nějakou pěnou, nemají ventilky, takže se nedá regulovat hustota (je ale nastavena tak akorát) a ještě je výhoda, že se nedají píchnout:-). Jezdí se s ním super, a tím, že je sedačka zavěšená, tak to s prckem nedrncá, ale spíš tak pohupuje. Dneska vyzkouším vaše tipy, děkuju.
@akata Tak já ho stále beru více jako golfky než sporťák a s tak super udělanými kolečkami se žádný golfky nevyrovnají (až na nafukovačky u TFK, ale ten se mi nelíbí).
Chtěla bych se zeptat na Gtéčko, hodí se i do terénu? Lesní cesty, nezpevněné cesty, nějáký ten kořen či výmol? Máte zkušenosti?
Damy, nemate nektera v planu prodavat GT? nejlepe cerny, klucici, idealne Praha/stredni Cechy? ![]()
Chtěla bych se zeptat jaký nánožník jste pořizovali k BJ city miny GT.
@m.vicencova píše:
Chtěla bych se zeptat jaký nánožník jste pořizovali k BJ city miny GT.
Já z pinkie a sedí pěkně…
Zrovna mi prisel BJ City Mini a nevim, jakou vlozku/podlozku do nej. Na delku i sirku se mi zda rozmerove..atypicky..
Poradite?
Diky moc a sorry za OT
![]()
Ahoj holky, jaké máte podložky do BJ city mini gt? Vůbec nevím jakou koupit. Jediné co vím, že nechci od Emitexu…vůbec se mi nelíbí ![]()
Nejvíc si holky chválí podložky šité od pár maminek z mimibazaru. doporučuju vyhledat „podložka“ v tématu o city mini tam budou i konkrétní odkazy.
pár švadlenek už tam právě šije přímo i na baby jogger, takže to sedí na ten sklápěcí popruh. a můžeš si vybrat z různých látek podle své představy.
Mám od Little Angel podložku z materiálu outlast. Je to oficiálně podložka do autosedačky, ale mám já v BJ. Mě se líbí (to je ale subjektivní) a navíc je funkční.
@jessikka Odkaz by jsi, prosim Te, nemela? Nachazim jen fusaky a podobne.