Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
chtěla bych koupit tento kočárek.nevíte někdo jaký je?chtěla bych ho místo golfek,mám nuna pepp,ale ty jsou strašně úzké.....díky
Máte zkušenost s Baby Hogger City Mini GT?
Přidejte zkušenost s Baby Hogger City ...Hmm, a právě mezi City mini a Nuna Pepp se rozhoduji, tak snad sem někdo něco dopíše ![]()
Nuna je hodně úzká a má malou boudičku,na skládání je super.mám jí jen do města.budu jí prodávat.na ten jogger se pojedu podívat během ledna.
Tak to jsem zvědavá. Mě se Nuna líbí, viděla jsem ji u doktorky u jedné maminky, ale odrazují mě ty malé kolečka. Jogger mi zase nepřijde jako golfáč, ale sporťák, ale moooc se mi líbí.
jogger není úplný golfáč,ale je super a i to skládání!!!chci ho na dovolenou.a je lehký.jinak nuna je hodně stabilní,dá se dát do lehu,ale je úzká…dám pak vědět
Dnes jsem viděla a zkoušela Baby Jogger Citi Mini,je naprosto bezvadný, lehoučký, krásně jezdí, žáden kostitřas jako golfky, Jezdí jako sporťák, vypadá jako golfky, je velice kvalitní a uvnitř PROSTORNÝ !!! Mé široké a tlusté dítě se tam vleze krásně, jeho vynikající výhoda je délka lůžka zádíček !!! Perfektně uvnitř dlouhý. Kolečka má dokonalé i brzdu:
http://cache.vendaria.com/…/VpopV6.html?…
mohu se ještě zeptat na polohování?má vevná zádíčka?a jestli se polohuje pomocí zipů jako nuna nebo jako sporťák.já do něj půjdu.v malvíkovi ho mají v akci a vyjde 5 tisíc a něco,o 1000 levněji než normálně
Doporučuji detskydum.cz v Praze. Zádíčka, jsou pevná, dává se tam pevná vložka, ale dá se i vyndat. Polohuje se pomocí pásků, je vynikající. Váhám akorát zda tříkolku nebo 4-kolku. Viděla jsem vystavenou 4-kolku a malý ji dnes v obchodě testoval a fakt, perfektní. nemá chybu Máme 10 měsíců, jsme přerostlí velcí, širocí v ramenou a úplně ideální až do 3-let, fakt, jediný, co nám vyhovuje. To jsem si šla pův. pro Peg Perego Sí nebo Pliko - obě děsně úzké pro nás.
A který je mu podobný? Který je ta Nuna, prosím o odkaz,díky. Zhodnotím i já…:)). Jo blbé jsou akorát barvy u toho Baby Jogger citi mini, ty jsou nic moc. Je jedna, krásně fialková, ale ta se snad v ČR nedá sehnat nebo ví někdo kde jí mají? Nebo jak kontaktovat dovozce?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
odkaz na nunu.je hodně uzonká,v bundičce tam byla malinká narvaná.ten fialkovej jogger dělají jen v trojkolce,ta čtyřkolka jen černá,červená co jsem koukala.koukněte na
www.eshopbaby.cz tam i poradí,krámek mají v praze.já se tam chystám.
A nezajdem tam spolu??? více hlav ,více ví. Byla jsem v tom. detskydum v Kunraticích a perfektní prodavačky fakt. A vy chccete jen 4-kolku, proč né tu 3-kolku? Ta 3-kolka je lehčí, levnější a zadní kola jsou hodně od sebe, takže i stabilní je prý dost, ale neměli ji na prodejně
Já teda dneska testovala4-kolku a nádherně se s ní jezdí, nejlepší a nejširší kočár, co znám a lehoučký. Má perfektní i boudičku - jako clonu, dá se až k madlu dát. Blbý jeu toho kočárku, že cena je bez madla, to je tuším za 590 a dále bez pláštěnky a nánožníku. Pasuje prý ale Emitex pláštěnka za 250 a nánožník za 500
ten obchod na Hájích neznám a vypadá dobře. Hlavně tam mají ten fialkový, ten je krásný. Moc ráda bych ho šla vyzkoušet ještě v té 3-kolce.
Ahoj holky mam mini city, jezdim s nim zatim jen tyden ale je fakt super, akorat mam trojkolku, vozim v nem dvouletaka, prostorny, lehouky, asi uplne nejsuprovejsi je skladani a strecha!! moc doporucuji ![]()