Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Baby Hogger City Mini GT?
Přidejte zkušenost s Baby Hogger City ...na stříšce jsou dvě okénka,tak na mimčo uvidíš.malinkej je rok a půl.určitě k němu kup i madýlko.je to nej kočárek co jsem měla,a to už jsem jich měla
určitě doporučuji
tento 4-kolák je alternativa golfek a sporťáku, vleze se super do auta, je lehký, skladný a prostorný. Golfky jsou lehoučké, ale větší dítě je v nich jak sardinka. Já si ho vybrala, protože mám doma cvalíka, hlavně přes ramena a pak, že mi u golfek šíleně vadí, že do nich dole, do té brzdy kopu, to mě rozčilovalo. Tady není do čeho kopat. Včera v obchoďáku v něm malý spinkal supr 1,5 hodinky, ovládala jsem ho 1 rokou, perfektně se s ním jezdí, nahoře v boudičce má průhlené okénko, na kouknutí, za dítě spí.
my taky máme madlo, bez něj to není ono, a když jsem nechtěla tahat fusak, tak jsem přes madlo přehodila deku, která krásně přikryje nožičky, i při spinkání
Ahoj dievčatá.
Tak som včera bola poprvykrát s kočiarom vonku.Naštastie sa osvedčil,takže paráda
malý si v ňom pekne pospinkal a je fakt priestranný a na cestách sedí pekne
Manžel síce zažil šok,ked prišiel z práce a uvidel další kočiar,ale prežil to
takže ostaneme už pri ňom a na dalšie kočiare už nepokukujem
Ešte by som chcela doňho nejakú peknú vložku,madlo mi príde a snáď budem vybavená
Jo,a ešte nejaký cestovný obal,často cestujeme aj na Slovensko,ideme na dovolenku,tak radšej nech ho mám v obale,kedže sa skladá tou stranou,kde mimčo sedí ![]()
Ahojky,
Tak jsem precetla celou diskuzi…
Uz od zacatku ledna sedim pomalu vecer co vecer na netu a vybiram kocarek…
Mam rocni holcicku, hodne jezdim autem a potrebuju lehkej, skladnej a dobre ovladatelnej kocarek… A porad se nemuzu rozhodnout:-(
Mam v merku tento, nuna peep a britax b-mobile 4 2012…
Jinak mame jeste Mutsy UR a ten si chceme nechat, pac planujem jeste jedno mimi…
O kolik tak cca je vetsi nez golfky??? A je odpruzeny a tim padem vhodny i do lehciho terenu??? A co zadova operka-u nekterych kociku jsem si vsimla ze nejdou dat do sedu/jen do takoveho polosedu/…
Diky za info… Uz mi z toho jde vazne hlava kolem:-(
je o hodně větší než golfky!!!nuna je uzonká!!!!britax jsem také přemýšlela,ale nebylo to ono.jednoznečně tento je nej,má větší kolečka,super skladný do auta,je lehký.polohování má do lehu.do lehčího terenu ano.
Diky za odpovedi…
Jeste prosim jak je to s tim sedem? Ze jde do lehu vim, koukala jsem na video…
A s tou velikosti-kdyz si budem nechavat sportak tak bych nerada mela dva skoro stejny kocarky:-(
Dobrý večer mohu se zeptat jak je to s tím polohováním nožiček? Jde to alespoň pomocí třeba sucháče k madlu jako u jiných kočárků, nebo jak to je kdž tam bude díte spinkat tak mu budou viset nohy dolů? Děkuji ![]()
nožičky se dají zvednout tím, že se ten prostor zespodu něčím vypodloží, vycpe. ona látka, která už je na té části vedoucí dolů, tvoří vlastně jakousi kapsu (dá se do ní dostat z košíku). no a z toho košíku se tam dovnitř něco vloží - třeba nějaký polštářek, nebo se to vycpe pláštěnkou, kterou člověk vozí s sebou atd. záleží, jak moc to chceš mít zvedlé.
snad jsem to napsala aspoň trochu srotumitelně.
přikládám fotku, kterou jsem si uložila z modrého koníka slovenského (holky tam mají už asi 60stránkovou diskuzi k mini, doporučuji pročíst, nebo třeba jen prohlédnout fotky)
Aha tak to jo, děkuji moc za odpověď
našla jsem prodejn kde ho mají tak ho obhlídnu osobně ![]()
Ahoj…Dodneška jsem tento zázrak neznala. Dnes jsem se jela mrknout do Dětského domu na golfky, uviděla Baby Jogger 4kolku, projela se s ní po prodejně a nechci jiný! ![]()
Chci se před objednáním ještě zeptat - kupovala jste některá místo madla tácek? Já měla tácek u staršího syna u Peg Perega Arie a bylo to super (když prudil, stačilo nasypat tam jídlo a byl klid
). Aria je ale trošku jinak stavěný kočárek, tak se chci zeptat, jestli ten tácek někdo nemáte nebo jestli jste to neviděli na předváděčce v prodejně (a jaké jsou teda zkušenosti).
A ještě jeden dotaz - viděla jsem, že se k City Mini prodává i výstuž na záda. Teď nevím, zda ten kočárek, co jsem viděla v prodejně, jí měl nebo ne (opěrka se mi zdála v pohodě..teď jen prostě nevím, jestli tam uvnitř byla vystuž, co se musí extra přikoupit, nebo ne). Tak jestli může někdo poradit ještě s tímto..
No a ještě řeším barvu..ale to si asi sama u sebe losnu ![]()
Dííky!
Ahoj,tak ja som kočiar kúpila aj s tou výstužou,zádička sú pevná,akurát ak chceš,tak si dokúp madlo-)
Já mám kočárek a zádíčka jsou dost pevná.mám čtyřkolový v černé barvě a je opravdu super.co se týče tácku,tak jsem ho nekupovala,ale uvažovala jsem o něm.koupila jsem madýlko a v německu jsem si objednala termo box.tady se bohužel sehnat nedá.