Jané Energy, Inglesina Trip vs. Bugaboo Bee

2249
14.12.11 14:40

Jané Energy nebo Inglesina Trip vs. Bugaboo Bee

Zdravím maminky a prosím o radu.
Hodně jezdím s miminkem vlakem a tak už jenom čekám na to až se posadí a chci si na cestování pořídit golfky. Nejdůležitější paramatr je pro mě váha a zároveň pohodlí dítěte (záda do lehu, polohovatelná podnožka), ale taky bych byla ráda, aby aspoň jakž takž zvládly naše rozbité chodníky a kostkovicu ve městě. Zatím se mi jako nejlepší jeví Jané Energy nebo Inglesina Trip. Zaď mě ale jedna maminka nalákala na Bugaboo Bee a navíc mám možnost jej koupit za slusnou cenu. Ale nejsem si jistá, jestli mi oproti Energy nebo Tripu může nabídnout něco navíc. Kromě značky a designu :-) Je přece jenom rozdíl kupovat jetý Bugaboo, když za tu cenu můžu mít nové golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
14.12.11 14:51

Jo a ještě, syn má už teď v sedmi měsících 10 kg, tak aby se mi tam aspoň do těch dvou let vlezl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
14.12.11 16:05

ja bych sla do bugaboo, kdybych na ne mela.. a kvalitni jete neznamena horsi kup. svagrova mela jane energy a po dvou letech vysisovany potah uplne hrozne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
14.12.11 16:06

Já teda spíš doporučuju ty bugaboo,golfky jsem měla a dala je pryč. Špatně se mi s nima jezdilo ty Jané mají rukojet na mě moc vysokou,jednou rukou se řídit nedají a pohodlné mi taky nepřijdou,možná tak pro 2leté dítě,ale roční bych tam určitě nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
14.12.11 16:06

U Bugaboo Bee by se mi líbila spojená rukojeť. Na druhou stranu si nejsem jistá, jestli má to polohování nohou. :think: . Já mám doma Jané Energy a jsem spokojená, ale přiznám se, že o Bugaboo Bee jsem chvíli také uvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
14.12.11 16:20

Mi se právě ta spojená rukojeť taky moc líbí. Na ovládání ej to určitě lepší. Ale na druhou stranu, stejně budu jezdit hlavně se sporťákem. Klidně i do města, naštěstí nám tu jezdí všechny busy do centra nízkopodlažní, tak nemám problém. Jde mi fakt jenom o tu cestu vlakem k mámě, to jezdím docela často. A tam mám zase sporťák. No a apka bych je taky využila do nákupního centra a na nákup autem. Ale to moc často taky nejezdím. Tak si říkám, jestli set mi ta investice do Bugaboo vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
14.12.11 16:24

Tak to je pak asi jedno,já myslela,že ho budeš mít i na běžné ježdění. Asi bych tedy vybrala ten nejlevnější. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
14.12.11 16:33

To jo, nejlevnější a pak najedu na obrubník a kočárek se rozpadne :-) Já jsem zastánce klasiky, když vidím napěchované půlroční děti v gofkách, jak to s nimi otřásá, tak si říkám, že jsou chudáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
14.12.11 18:15

No to jo,taky jsem psala,že bych tam malé dítě nedávala. Ty bugaboo jsou určitě lepší a kamarádka má 2,5letou dcera a v poho se tam vejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí