Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky a prosím o radu.
Hodně jezdím s miminkem vlakem a tak už jenom čekám na to až se posadí a chci si na cestování pořídit golfky. Nejdůležitější paramatr je pro mě váha a zároveň pohodlí dítěte (záda do lehu, polohovatelná podnožka), ale taky bych byla ráda, aby aspoň jakž takž zvládly naše rozbité chodníky a kostkovicu ve městě. Zatím se mi jako nejlepší jeví Jané Energy nebo Inglesina Trip. Zaď mě ale jedna maminka nalákala na Bugaboo Bee a navíc mám možnost jej koupit za slusnou cenu. Ale nejsem si jistá, jestli mi oproti Energy nebo Tripu může nabídnout něco navíc. Kromě značky a designu
Je přece jenom rozdíl kupovat jetý Bugaboo, když za tu cenu můžu mít nové golfky.
Jo a ještě, syn má už teď v sedmi měsících 10 kg, tak aby se mi tam aspoň do těch dvou let vlezl ![]()
ja bych sla do bugaboo, kdybych na ne mela.. a kvalitni jete neznamena horsi kup. svagrova mela jane energy a po dvou letech vysisovany potah uplne hrozne ![]()
Já teda spíš doporučuju ty bugaboo,golfky jsem měla a dala je pryč. Špatně se mi s nima jezdilo ty Jané mají rukojet na mě moc vysokou,jednou rukou se řídit nedají a pohodlné mi taky nepřijdou,možná tak pro 2leté dítě,ale roční bych tam určitě nedávala.
U Bugaboo Bee by se mi líbila spojená rukojeť. Na druhou stranu si nejsem jistá, jestli má to polohování nohou.
. Já mám doma Jané Energy a jsem spokojená, ale přiznám se, že o Bugaboo Bee jsem chvíli také uvažovala.
Mi se právě ta spojená rukojeť taky moc líbí. Na ovládání ej to určitě lepší. Ale na druhou stranu, stejně budu jezdit hlavně se sporťákem. Klidně i do města, naštěstí nám tu jezdí všechny busy do centra nízkopodlažní, tak nemám problém. Jde mi fakt jenom o tu cestu vlakem k mámě, to jezdím docela často. A tam mám zase sporťák. No a apka bych je taky využila do nákupního centra a na nákup autem. Ale to moc často taky nejezdím. Tak si říkám, jestli set mi ta investice do Bugaboo vyplatí.
Tak to je pak asi jedno,já myslela,že ho budeš mít i na běžné ježdění. Asi bych tedy vybrala ten nejlevnější. ![]()
To jo, nejlevnější a pak najedu na obrubník a kočárek se rozpadne
Já jsem zastánce klasiky, když vidím napěchované půlroční děti v gofkách, jak to s nimi otřásá, tak si říkám, že jsou chudáci.
No to jo,taky jsem psala,že bych tam malé dítě nedávala. Ty bugaboo jsou určitě lepší a kamarádka má 2,5letou dcera a v poho se tam vejde ![]()