Nabídky práce od podvodníků - varování!
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nabídky práce od podvodníků-varování!
Poslední dobou čtu různé podvodné nabídky prací, ať už v ČR nebo v cizině, práce na doma atd..
I dnes tu byla diskuze o podvodné práci, tak jsem se rohodla založit téma, které by fungovalo jako černá listina lidí, kteří nejednají v dobřé víře a snaží se napálit zájemce o práci. Toto téma bude dobré, jako varování pro ostatní. ![]()
Pokud jste se některá z Vás setkaly s podvodníky, tak přispějte svou zkušeností. Já také přispěju.
Jistě to znáte: jedinečná nabídka… Patnáct tisíc týdně bez námahy… Vydělávejte, kolik potřebujete… Takové inzeráty na domácí práci známe všichni. Obvykle ale jde u přehnaných nabídek o podvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jak poznat podvod?
- vstupní poplatek, někdy i v řádech tisíců. (Nikdy neplaťte žádné peníze předem!),
- příslib větších zisků, a to již krátce po vstupu do systému,
- ptejte se na podstatu práce a vše, co Vás zajímá. Poctiví lidé většinou na Vaše otázky odpoví,
- u nepoctivců, pokud máte více dotazů, často už ani neodpoví, už nejste pro něj snadnou kořistí,
- u podvodů Váš příjem je většinou založen na poplatcích členů, které registrujete,
- zajímejte se o firmu, o IČO, jestli je zapsaná v obchodním rejstříku nebo u krajského soudu.
- pokud jedete za prací do zahraničí, tak nevěřte tomu, že Vám někdo sežene práci předem. Nikdy nedávejte peníze dopředu a nevěřte, že už druhý den budete pracovat. (Např. v Anglii se nejdříve musíte registrovat na úřadě, a poté dostanete NIN – national identification number, a až potom můžete pracovat).
Nejčastější podvody:
1.Typ Pyramida (letadlo) – peníze vydělávají pouze ti, kdo do systému přišli jako první. Nejde o prodej výrobků, ale registraci dalších zájemců. Provize jsou financovány ze vstupních poplatků registrovaných lidí. Poplatek je často vysvětlován jako startovací balíček. Většinou se jedná o nadepisování a kompletace obálek, propisek, kopírování CD atd.,
2.Domácí práce na internetu – firmy nabízejí dolarové zisky za klikání na reklamy nebo za čtení reklamních emailů.
3.Domácí práce a výdělek – inzerát bývá solidní typu 20.000,– za práci z domova. Někdy požadují vstupní provizi za zaškolení. Uvedu Herbalife, která se zabývá prodejem potravinových doplňků. Slibuje i 80.0000,– měsíčně, ale firma tají počáteční náklady na podnikání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
První uvedu práci na doma, co se objevila v diskuzi tady. Je to typ podvodu pyramida. Předem zaplatíte za startovací balíček a pak sháníte další lidi. Je to práce na doma od pana Denise Vinčeka z Ostravy.
I když diskuze byla založena v r. 2009, takoví podvodníci rádi pokračují dále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud budete chtít jet do Anglie, nebo vaše děti, syn, dcera, tak určitě si dávat pozor na inzerát, kde nabízejí práci v Tescu ve skladě, nebo pekárně a ani nemusíte umět anglicky, práci Vám seženou hned. Tato firma vystupuje pod mnoha jmény např The first point of contact. Podvodník Milan Tkáč. Bylo to i v televizi a je na něj podáno i několik trestních oznámení. Tento pán, chce podvést spíše lidi, co neumí moc anglicky, aby pak nepodávali na tamní policii oznámení.
Kontakty, které podvodníci používají jsou:
Tomáš ? (Žabenský?) +447871982828
Milan Tkáč +447762325630
Milan Tkáč solid link 01215536212
English interview Tony +447931525542
Tel. on contract: 0845 459 1777.
E-maily, které užívají:
praceprilezitost@yahoo.co.uk
ukprace@yahoo.co.uk
tfpc@ymail.com
Adresa, kterou používají:
101 High Street, West Bronwich,
B70 6NZ
West Midlands
Jejich tel. čísla jsem našla i po odvisílání kauzy v TV a to na začátku února tohoto roku. Takže oni v tom pokračují dál!! Pozor na ně!!
Tady je zkušenost člověka, který mu naletěl:
Ak sa niekto chystate ist s tfpc, tak si to rozmyslite.. My sme tam boli - v Birminghame, nelegalne nam otvoril ucty v Lloyds s debetom a my sme mu ten debet dali. A potom sme len cakali a cakali, a cakali, a potom nedvihal telefon a stale sa nic nedialo. A potom sme boli 48 hodin zbaleni a cakali na transport, ktory asi ani neexistoval.. a uroky v banke rastli… a rastli.. a nase bankomatove karty si dal bez nasho vedomia poslat na svoju adresu domov do west bromwichu, veselo si na ne tankoval a nakupoval, vsak mu aj pin kody k nim prisli.. a uroky nam stale rastu, lebo uz sme nemali sil zostat v GB a na uzavretie uctov sme nemali… Takze je to teraz asi tak, ze mame minus okolo 600 libier kazdy… A to sa tvaril, ze nam chce straaaaasne pomoct.. Charakter to je, len co vam poviem.. Pozor na takýchto, a hlavne v zahranici… Slovak Slovaka ojebe a Afganec Vam pomoze.. Ironia osudu......
Je pravda, obere Vás o 10.000,– kč a více, a ještě lidem otevírá účty v bance nelegálně! Vybírá z Vašeho účtu a jde do mínusu. Vy tam potom jedete za pár let na výlet a zjistíte, že Vás stíhá policie.
Takto okradených lidí jsou hádám stovky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Firma podvodníků z Birmingham Milana Tkáče, Tomáše Žabenského a spol. opravdu stále působí.
Pozor ale také na slovensku agenturu ProPersonal, která se nedávno přejmenovala na ProLeas. Slibují, že zprostředkují práci v zahraničí, např. v Rakousku. Vyžádají si od vás fotokopii OP a 50 Eur jako „administrativní poplatek“ a zálohu na bydlení. Pak už se jimi nedovoláte, žádnou přáci vám nezajistí. Spousta podvedených!
Více jak nenaletět:
http://www.vitalia.cz/…k-nenaletet/
- Citovat
- Upravit
Podvod
Dobry den ja tiez pridam jeden prispevok Pana tkaca som nasla na internete ponukal pracu v zeleninovej fabrike prisli sme na stanicu dosiel pre nas odviezli nas na hotel a hned od nas pytal peniaze 1000 libier za ubytovanie vybavenie uctova insurance a co javiem co vsetko. nakoniec sme mu zaplatili len 200 lebo viac sme nemali 4 dni nedvihal mobil potom sa ozval donoiesol nam 40 libier a povedal ze pre nas pracu nema a odviezol nas na stanicu takze fakt ludia pozor na Pana Tkaca. je to podvodnik 1 triedy. ![]()
- Citovat
- Upravit
Milan Tkáč - TFPC
Zdravím všechny podvedené i včas varované.
Tito páni se mi zjevili po odpověď na inzerát „Praca pre Mark&Spencer v Anglicku“ na pohyby.co.uk. V telefonu se poté pán (podle hlasu z TV pořadu Tkáč) se představil jako Kalivoda s tím že pracuje pro TFPC.
Telefonní číslo, které přišlo mailem: 0044 75 8110 9240
e-mail: job.inuk@yahoo.co.uk
Už dopředu mě upozornil, že bude chtít:
L 300 za ubytování
L 90 za pomoc s přihlášením a home office (+ L 90 poplatek pro úřad - ten se fakt platí), zdrav. poj. a potvrzením o zaměstnání
L 20 za boty = L 500 !!!
Díky za tenhle web i za to, že jste se podělili o zkušenosti. Pomohlo to nám ostatním taky nenaletět.
Zatím zdar Frank
Kalivoda, práce v GB UK Anglii, TFPC
- Citovat
- Upravit
Inzeráty v Pohybech
Fajn, zkuste objevit místa, kde inzerují, a vždy tam přidat jeden varovný inzerát. Právě jsem jeden takový přidal na Pohyby.co.uk. Kromě „Marks a Spencera“ tam mají ještě jeden inzerát „Zarabajte v Anglicku“. Podvodné inzeráty objevíte úplně snadno - odepište na ně, jako že se ucházíte o práci, a potom buď už poznáte e-mail nebo číslo podvodníků (progůglujete si je), nebo jim zavoláte a poznáte je podle hlasu nebo že vás směřují někam k Birminghamu. Každý jejich nový kontakt nebo jméno dejte do vyhledávače, a všude, kde se objeví v inzerci, umístěte další varovný inzerát. S takovou už Tkáčova banda zakrátko nebude mít kde inzerovat a zachráníte tím před nimi spoustu lidí.
- Citovat
- Upravit
,,Brigáda v Anglii - nikdy více"
Milan Tkáč, Tomáš a ostatní
Jsem taky jedna z dalších, kdo naletěli! Ale není to podle mě naše chyba. Jen jsme sháněli práci a (na první dojem) sehnali, i se smlouvou - oficiálně. Slušný zaměstnavatel se takhle nechová; taky když vidím v Čechách inzerát: ,,přijmeme brigádnici ke zmrzlině„, věřím, že shání holku, která bude prodávat zmrzlinu a ani mě nenapadne si ověřovat, zda náhodou nejde o podvodníky.. Takže všichni, kteří naletěli, jsou vlastně normální, slušní lidi, kteří si totéž myslí i o druhých(na což pak doplatí). Jenže tohle jsou svině, které se ale takhle budou živit, zdá se, do smrti. Jsou to lidi, kteří nemají vůbec žádné svědomí - tím pádem jim nedělá problém zájemcům o práci nalhat, naslibovat úplně všechno, co chtějí slyšet, ,,stoprocentně s tím můžete počítat, nehrozí, že by to nedopadlo“ (konkrétně moje sms, kterou mi Tomáš v létě potvrzoval tuto narychlo sehnanou ,skvělou´ brigádu),dostat je do Anglie, zkásnout, podepsat smlouvu, doklad o ubytování… a starejte se. Práce nikde žádná není a nebude. ,,My už jsme peníze dostali, přestáváme brát mobily a hurá shánět další klienty…" Zhruba tak nějak jejich strategie vypadá.
Ještě k nim patří jistá Vanda, Erik, Jugy, Alex a nevím, kdo další. Ten Jugy, další slovenský mafián, nám v létě 2010 tvrdil, že on je ze všech těchto hajzlů ten nejvyšší. Těžko říct. Jistý zážitek s ním mám. Tím se můj příběh trochu liší od těch tisíců ostatních, velice podobných, co tu všude na netu jsou…
Můj příběh je, až na jedno vybočení, které bych (i kromě samotné klasiky, kterou tu líčí všichni a kde taky není o co stát) už nikdy v životě nechtěla zažít, podobný všem mrakům těch ostatních…Sehnala jsem přes internet slušnou brigádu pro studenty, legální, přes agenturu, na 5 týdnů jet balit čokolády do Birminghamu. Po odčtení všech nákladů si měl člověk za tuto pětitýdenní brigádu vydělat minimálně 15 tisíc, možná víc, to se mělo vidět podle přesčasů atd. Prostě super nabídka na to, že mělo jít o oficiální studentskou brigádu se smlouvou.....
Samozřejmě šlo o totéž, co u všech ostatních. Zaplatit za práci, ubytování, pak hotel, čekat, čekat, Alexem být odvezena do úplně prázdného baráku plného zoufalců, čekat, čekat, volat, telefon nebrali… Když už jsme tam byli a nechtěli se jako idioti vrátit bez peněz domů, zkoušeli jsme něco sehnat sami. Naprostá marnost, beznaděj, myšlenky na provaz (hlavně u starších, kteří třeba v Čechách odešli z práce a bytu a teď jsou bez peněz tady, anglicky neumí…).
Birmingham a další průmyslová města jsou narvaná přistěhovalci a v létě tam práce není ani pro místní, natož pro zkrachovalce, kteří neumí kváknout, nemají peníze a tak, prostě nic pro nás.
Po necelých 3 týdnech jsem byla rozhodnutá jet domů. Fakt nemělo smysl dál zůstávat. V pondělí jsem měla jet, v neděli večer, skoro o půlnoci, přijel Alex, že by měl brigádu pro jednu holku - uklízet nějakému Chorvatovi firmu. Říkám mu, že na nás na baráku víc, kdo shání práci. Jen pro jednu holku, paní přes 50 jsou moc staré.. Divná doba na domlouvání práce, divné řeči, ale po nějaké době, kdy bydlíte narvaní s plno dalšími lidmi v prázdném baráku, spíte na zemi, naprosto marně stále dokola sháníte práci, utrácíte poslední libru po libře za chleba a nejnutnější věci, už podivné věci neřešíte. Řekla jsem si, že není co ztratit, peníze už nikomu žádné nedám, tak proč to nezkusit. Proč se za ty tři týdny, co mi tu zbývají, (pak začne škola), aspoň nezkusit dostat na nulu. Skvělý cíl, že?
Jeli jsme asi čtvrt hodiny nočním Birminghamem, pár odboček, vůbec jsem netušila, kam. Domluvit se s Chorvatem, samozřejmě. Po té chvilce jízdy jsme dosáhli cíle - žádný Chorvat, žádná firma, slovenský cikán, ten již zmiňovaný Jugy, z kterého po pár divných otázkách, poznámkách, jak jsem hezká… a nabídkách večeře a vína (při pracovním pohovoru!!!) vylezla konečně ta mně nabízená ,,práce" = spát s ním.
Natolik mi to myslelo, že jsem odmítla, ale pocitově úplně nejhorší zážitek v životě, hlavně ty minuty poté, co jsem odmítla a čekala, až mě Alex odveze zpátky ,,domů". Zkuste si to představit: půlnoc, někde v cizím domě, cizí chlapi, ve velkoměstě, které neznáte ani za dne, nevíte pořádně, kde jste, kudy případně odsud a hlavně vůbec nevíte, co přijde, co se stane, jak na vaše odmítnutí zareaguje, nevíte, co udělá, jestli vůbec přežijete.......Proti své vůli se klepete a nevím, prostě cítíte úplně nepopsatelně nepříjemný, dosud nikdy nepoznaný pocit, asi strach, hrůza, nevíte… Nikdy jsem nic horšího nezažila. Ještě i teď, po půl roce, když o tom česky mluvím, nebo i jen přemýšlím, cítím to samé v trochu slabším vydání…
Každopádně zážitek na celý život. A mnohem silnější než jen samotné naletění a vyhození peněz.
Po chvilce už se naštěstí jen zeptal, zda mu aspoň neprodám svou anglickou platební kartu (s 5 librami), ale pin, moje adresa v ČR a v Angli.. Vyslechla jsem si, že ,,jiný kurvy choděj i za 20 liber" a mně se nelíbí nevím kolik, prostě že jsem divná…a nakonec mě Alex teda odvezl zpátky a tady už můj anglický zážitek končí, jela jsem domů. Naštěstí.
Nevím, kolik podobných příběhů je, možná jsou, jen se jimi holky na netu nechlubí. Tenhle je jediný, o kterém vím, tak na to chci upozornit, ať se i tato jména rozšíří, nejen Milan a Tomáš působí lidem maléry. Stejně si ale nejsem jistá, jestli tyto naše spisy tady k něčemu budou.
Připadne mi, jako by Milan a všichni ostatní měli podplacenou veškerou policii, i mezinárodní, soudy, ambasády a prostě všechno na světě, co by nám, podvedeným, umožňovalo se bránit… Opravdu to tak vypadá. Jak je možné, že zrovna třeba tento Milan, který údajně nesmí na Slovensko a který už způsobil průserů tolika lidem, je stále na svobodě??? Všichni ho tu na netu zmiňují, ví se jméno této agentury, Tomáš Žabenský atd...... Letos v únoru byli v televizi - 2.2.20111 tuším, pořad Klímy - Anglický sen se, myslím, jmenoval. Tomáš, Milan a pár podvedených jsou natočeni skrytou kamerou, celý národ je mohl v TV vidět, krom toho je ten pořad k nalezení na internetu… Jak to, že někdo takový je pořád na svobodě a beztrestně ničí životy dalším a dalším lidem??? Když už oni sami nejsou lidi, že můžou s tím, co dělají, spát (už to normální člověk nechápe), tak jak je možné, že nějaký orgán nezakročí???
To není prostě možný. Kdyby se jen trochu chtělo, musela by v dnešní moderní době přece být možnost takové hajzly dostat do vězení. Ambasády, policie, soudy.....a nic, podvodníci mají zelenou! Strašný!
Na závěr snad jedině: Kdo z dosud nepodvedených byste chtěl zažít zajímavé pracovní prázdniny v cizině, rozhodně NE přes The first point of contact!!! Když nic jiného neseženete, radši prodávejte tady v Čechách zmrzlinu nebo prostě dělejte něco i za málo peněz, ale u normálního, poctivého, slušného, zaměstnavatele.. I takoví přece vedle mnoha a mnoha sviní existujou.
Eva
- Citovat
- Upravit
Bacha na KODEX AGENCY o.s.
Já se setkala a hloupě a najivně naletěla
.Hledala jsem na diskuzích něco o ING.DUŠAN NOVÁK,který nabízel práci jako Asistent promo,měla jsem poslat peníze a později vyplněný formulář na adresu KODEX AGENCY O.S. Koupelní 2, Hodonín. Dopis mi ale došel zpět,s tím,že taková firma na této adrese neexistuje. Tak si dejte pozor
- Citovat
- Upravit
KODEX
Já jsem sice nenaletěl, ale mohu potvrdit po e-mailové korespondenci, že se jedná o podvodníka. Pozor na něj.
Osoby a obsazení: Ing. Dušan Novák, Kodex Interprax o.s.,
KODEX o.s.
personální středisko Jungmannova
poštovní přihrádka 12
KYJOV
697 01
Mgr. Radovan Škrabal
předseda KODEX INTERPRAX o.s.
Penzion Régio na Třídě Palackého 205/6 taktéž v Kyjově
IČO: 70812225 email: kodex-interprax@seznam.cz
KODEX o.s., Koupelní 2, 695 01 Hodonín č.ú. 177320536/0600
- Citovat
- Upravit
SKUTEČNĚ !!!
Tak si představte, že potřebujete brigádu. Hledáte a nabízí se toto:
- odběr tiskovin z daného místa
- rozvoz do uzlových středisek nebo k jednotlivým distributorům v teritoriu čtyř až pěti
sousedících okresů
- spojené administrativní činnosti
- reporting po internetu
- Činnost budete provádět z místa bydliště nebo studia dle dohody.
- Přesné termíny v období 1. 7. až 31. 8. 2011 budou upřesněny podle konkrétních
záměrů individuálně
- dobré komunikační schopnosti
- samostatnost
- praxe v řízení jeden rok
- spolehlivost a dochvilnost
- dobrá fyzická kondice
- práce čtyři hodiny denně
- čtyřikrát až pětkrát v týdnu
- vlastní automobil není podmínkou
- zajímavá, atraktivní a různorodá práce
- možnost získání cenných zkušeností pro další sebeuplatnění, osvědčení
o absolvované praxi
- dobré finanční ohodnocení
- bezplatná školení
- Takže stručně: V krajském městě nafasujete letáky a odvezete je do okresních či jiných uzlů. Toť vše.
- Odmailujete, že je splněno, budete s tím člověkem mluvit: pane x přivezl jsem 1000 letáků je potřeba je roznést do pátku – vše, to vše samostatně – bez závozníka, praxi v řízení jeden rok mám, asi tak 500 km – hm, dovezu to včas – normální, nevím co je na tom atraktivní. Získám osvědčení, že jsem odpracoval 4×5×4×2 hodin = 160 hodin za 2 měsíce. Opravdu atraktivní. A k tomu ještě bezplatná školení – o čem ?
- Dobré finanční ohodnocení: 80 – 100,–/hod (ø=90,–/hod) takže 14 400 za 2 měsíce brutto.
- K tomu ovšem musíte absolvovat toto:
připravenost k absolvování vstupních testů (dle pozvánky nebo distanční formou z domova)
Abychom vás však mohli co nejdříve oslovit již s konkrétními nabídkami, potřebujeme co nejdříve doručit přiložené řádně vyplněné a podepsané dotazníky (nemusíte je tisknout barevně). Zašlete je proto tak, aby nám byli doručeny nejpozději ve středu 25. 5. 2011 na adresu: KODEX o.s. personální středisko Jungmannova poštovní přihrádka 12 KYJOV
Vzali jsme v úvahu vaše podněty v tom smyslu, že osobní účast na testech a pohovoru může být pro vás časově náročná a finančně nákladná, nemohli byste se dostavit, a tak ztratili možnost se o práci ucházet. Proto jsme pro vás připravili ve spolupráci se zadávací a hodnotitelskou agenturou také korespondenční možnost testového vyhodnocení. Avšak tato distanční forma testování je vzhledem k vyšším nákladům takového způsobu zpracování zpoplatněna částkou 100 Kč, přestože cena této služby spolu s výslednou hodnotou takové investice je bezesporu několikanásobně vyšší. K dotazníku neopomeňte přiložit i obálku formátu A5, na které bude předepsaná vaše adresa a nalepena známka v hodnotě 14 Kč. Testy jsou v rozsahu 13 stran formátu A4 (nelze je digitalizovat) a jejich zpracování představuje asi 90 minut. První část cca 90 otázek je zaměřena na vaše osobnostní charakteristiky a postoje. Další části jsou věnovány vašim komunikativním, tvořivostním, rozhodovacím a jiným předpokladům. Cílem testování není selekce uchazečů, ale jejich správné zařazení pro takový výkon činností, které jim samotným budou co nejlépe vyhovovat. O výsledcích testů budete do 21 dní od jejich přijetí individuálně informováni.
NESKUTEČNÉ
To vše musíte absolvovat kvůli 160 hodinám práce. Náklady zatím: 116,– • Objednávám zaslání testů „na dobírku“ na mou adresu uvedenou v dotazníku a to za cenu 100,– Kč plus poštovné 81,– Kč celkem tedy 181,– Kč. • Částku zasílám v hotovosti spolu s dotazníkem. Požadovanou obálku se zpáteční adresou a známkou na zaslání testů přikládám.
116 + 181 = 297,–
DOTAZNÍK MŮŽETE ZPRACOVAT I ELEKTRONICKY A PŘILOŽIT DIGITALIZOVANOU FOTOGRAFII.
S OHLEDEM NA NUTNOST VLASTNÍHO PODPISU JEJ PAK VYTISKNĚTE A ZAŠLETE POŠTOU.
Dotazník má 13 stran tj. dalších asi 13 – 20,– = 310,– celkem + čas (vyplnění, nekolikrát pošta, tisk = 3 – 4 hodiny)
Toto vše musíte absolvovat kvůli 160-ti hodinám práce a 14 000,– brutto.
A to samozřejmě není jisté, že budete vybráni ( na jeden kraj jeden brigádník). Kolik lidí se přihlásí na atraktivní brigádu z kraje ? Jeden anebo 100. Vzhledem k tomu, že inzerát byl avizován s dostatečným předstihem, řekneme 100 na kraj a máme 14 krajů. Takže:
Zpoplatnění = 100,– a dobírka (testy) = 100,– = 200,–
200×100×14 = 280 000,– slušné
Ale je tady i jiná varianta: • Dostavím se dne 2. června 2011 ve 14.00 do multimediální posluchárny Střední odborné školy
zdravotnické a sociální na Komenského třídě 46/5 v Kyjově okr. Hodonín nebo seminárního centra
Penzionu Régio na Třídě Palackého 205/6 taktéž v Kyjově k všeobecnému pohovoru a testům. Přesné
místo bude zájemcům telefonicky nebo jinak včas upřesněno.
Zde najsou uvedeny žádné fin. Částky, ale kdo pojede z Děčína kvůli 160-ti hodinám do Kyjova ? KDO ? ptám se.
A pokud někdo ano, tak je tady taky nabídka penzionu. Cena minipokoj standard jedna noc:
990,– včetně snídaně.
Zadavatelem brigády je veřejně prospěšná společnost - nezisková organizace
(korektní IČ IČO: 70812225)
KODEX INTERPRAX o.s. Ing. Dušan Novák
Pokud budete mít potřebu ověřit si identifikační údaje naší společnosti, nehledejte je v obchodním rejstříku, ale v registru asociací založených na základě stanov schválených Ministerstvem vnitra ČR.
Reference z dvanáctileté činnosti naší organizace naleznete v archivech tisku nebo u desítek uspokojených zájemců o brigády z řady odvětví.
A co GOOGLE ? mlčí, anebo:
Asociace pro podporu a rozvoj
mezinárodních vztahů v oblasti
zaměstnanosti.
Jsme plně otevřenou organizací pro
jednotlivce, firmy a instituce.
Jsme spolehlivým partnerem a garantem
seriozních služeb pro své členy.
Jsme aktivním propagátorem pozitivních
změn na trhu práce.
Jsme připraveni využívat a napomáhat při
rozšiřování možností hodnotného
pracovního uplatnění v souvislosti se
vstupem české republiky do Evropské
unie.
To jsem se toho dověděl.
Pokud Vám toto nestačí, tak se můžete této atraktivity zůčastnit ….
- Citovat
- Upravit
Kde je problém?
Pořád jsem nepochopila v čem by měl být nějaký podvod.
Já jsem společnost taky kontaktovala, odpověděli mi na všechny otázky. Žádný poplatek po mně nikdo nechtěl. Protože jsem taky nechtěla ztratit před maturitami den a utratit za jízdné a byla jsem zvědavá, objednala jsem si testy zaslat za stovku poštou, což je ještě přijatelné. Nejsem naivka a samozřejmě jsem nečekala, že tím, že zaplatím 100 Kč a samozřejmě mě vezmou. Stejně jako když jsem si dala za 500 přihlášku na VŠ, nečekám, že budou taky štěstím bez sebe, že mě mají. Stovku jsem platila přímo u přepážky GE Money, kde mi pokladní potvrdila, že se skutečně jedná o účet KODEX o.s. a byla jsem klidná. Testy mi do týdne došly (a nechala jsem si poslat i kopii stanov s registrací) a včera došla i odpověď s vyhodnocením. A se společností budu dál v jednání o práci, i když nakonec rozvážet možná ani nebudu. Vím, že pro ně už dříve lidé pracovali, dokonce lidé ze STP od nás ze Sokolova.
A nevím jak vy, ale pro mě je těch necelých 8000 za 4 hodiny denně dost dobrejch. Rozhodně lepší než šestnáctihodinové šichty v lokále za 50 na hodinu.
- Citovat
- Upravit
Dáma asi nepochopila. Je fakt, že příspěvek jsem napsal hodně narychlo, ale je to tam.
- Citovat
- Upravit
Ahoj Evi, tvoj opis zodpoveda aj mojim skusenostiam s pracou v zahranici, akurat meno je ine. Jankovič. Podla mna ide o tu istu partiu. Dakujem ti, vdaka tebe som si to rozmyslela.
Gabi
- Citovat
- Upravit