Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Phil&Teds E3 Classic?
Přidejte zkušenost s Phil&Teds E3 Cla...@madamecrazy píše:
holky takhle nad kolečkem jezdíme myJulinka už ani nechce být v dk nebo klasicky vepředu, už chce jezdit jenom takto
Jéé, madamecrazy, teď koukám na ty děti…včera jsem ti odepisovala na inzerát na Sbazaru
…tak jen, že mě pobavila ta náhoda ![]()
Ahoj maminky, můžete mi poradit. Přemýšlím o koupi tohoto kočárku - mám děti 18. měsíců od sebe s tím, že staršímu je teď 2,5 a mladšímu 1 rok. Starší toho sice ujde hodně, ale jen tak kam potřebuje.. tak kam chci já to ne, to se sekne, lehne na zem a je hotovo!
Máme teď x-lander x-twin, ale je to klasicka široký kočárek pro dvojčata a tak mám omezený přístup např. do obchodů, mhd atd.. tak by mě zajímalo zda bych mohla používat tento kočárek pro takhle staré děti. Díky všem za odpovědi
@Niiikitka píše:
Ahoj maminky, můžete mi poradit. Přemýšlím o koupi tohoto kočárku - mám děti 18. měsíců od sebe s tím, že staršímu je teď 2,5 a mladšímu 1 rok. Starší toho sice ujde hodně, ale jen tak kam potřebuje.. tak kam chci já to ne, to se sekne, lehne na zem a je hotovo!Máme teď x-lander x-twin, ale je to klasicka široký kočárek pro dvojčata a tak mám omezený přístup např. do obchodů, mhd atd.. tak by mě zajímalo zda bych mohla používat tento kočárek pro takhle staré děti. Díky všem za odpovědi
mam temer stejne stare deti ![]()
@Andule je, co to je? A vibe tu strisku nema? Ja ziju v domneni, ze jsem ji tam videla, ale jsem zkousela tri, tak se mi to mozna pomotalo…
ja jsem ted malinko dostala depku (pote co je kocar zaplacen na ceste), jestli ho fakt vyuziju, kdyz mam deti dva roky od sebe. Ale dcera se porad dost vozi (dobrovolne), na peskobus na ni nemam nervy, ona stejne vzdy miri smer hriste a ja nemam sanci ji presvedcit ze jdeme jinam, to je takovej rev a bes, ze to nejde.
od zari, kdy se male narodi jde snad do skolky, kterou mame par kroku, v ramci rychleho presunu ji ale do kocarku dam, ale zase nemame auto a nakupy delame pesky ve dvou -manzel tahne vozik, ja zbytek nakupu v kocaru. Plus vylety po okoli.
hodne lidi pise, ze ma phila jen na miminko, to si nejak neumim predstavit, to je tam uplne nekryte? Me se to moc nezda a radsi bych pouzila korbu, kterou si jeste nechavam.
tak jsem dneska testovala a pridavny skejt je s DK naprosto nerealny, clovek by musel jit vedle kocarku
Suik -jo nove Vibe uz strisku maji, muj jeste ne …
tady na kamaradcine sportu
http://www.imagehosting.cz/…s/clonka.jpg
Suik nedávno jsme to tu řešily… samotné miminko ve philovi je totéž jako v jakémkoliv jiném sporťáku s vložnou taškou. Já teda nemám moc přehled v jednokočárech, ale u kočárků pro dvojčata jsem to viděla často.
Mě to neuráží a naše malá tak zimu přežila úplně v pohodě a ani v nejmenším jsem neměla pocit, že by nějak strádala. Teď v půlroce jí už tam akorát začalo být trochu těsno, takže teď už jezdí ve sporťáku.
Kdybych měla doma nějaký hluboký kočárek s korbou, tak bych jí vozila v tom, ale nemám ![]()
Andule ta stříška vypadá super, jak má to stínění i na bocích.
@Andule píše:
tak a mame vyresenou strisku na DK a dokonce s UV stitem
super, presne tohle jsem si take objednala, je to ta clona od Sunshine Kids??
drzi tam dobre?
@Andule píše:
Antche - gratuluji, ze se povedlo treti a trosku zavidimjinak u vibe se takhle na spici asi moc sedet neda, co?
u Vibe to bohuzel nejde, ma to moc zkoseny a to ditko si nema kam sednout ![]()
jj sunshine a drzi dobre, jen budu muset navlect nejakou snurku, pac ten klip je hodne ostry jsem si totim rozrizla, tak abych to pripinala k te snurce
A kočárek vyhovuje? vyspí se v něm děti když je třeba? Starší mi v kočárku spí pouze v sedu, nebo max. v polosedu, když ho položím, tak se hned se řevem vzbudí. Takže jestli nejde dát přední sedačka dolů by mi ani nevadilo..
Suik, já jsem kočár využila už na dva první a to jsou 2 a čtvrt roku od sebe. Když jezdíš delší trasy, potřebuješ se dostat jinam, než na konec ulice, potřebuješ se dostat v rozumném čase kamkoliv… Myslím, že já ho užiju ještě tohle léto na větší výlety - abychom nemuseli omezovat délku výletu na 2-3 km. ![]()
Miminka jsem v troubě odvozila dvě a v pohodě. Ale hluboký kočár jsem si k tomu nechala, třeba na spaní na zahradě, nebo když jsem chtěla, aby starší šlapali a nechtěli se vozit.
U nás naštěstí nebyl problém s místem na kočárek, máme velkou předsíň, takže dva se vešly.
@Titty diky, uklidnila jsi me, my je budeme mit vsechny ve sklepe, taky se vejdou. Jeste mam golfky, ty teda slozim a schovam.
my hodne jezdime i MHD, vlakem a tak, tak budu rada, kdyz budou oba pri nastupu prikurtovany.
@Elik je fakt, ze pro me je to nezvyk. Treba na to budu koukat taky jinak…
@Niiikitka ta predni nejde, me dcera nespi v kocare vubec, kdyz vytuhne, tak s ni taky radsi nemanipuluju.
@Niiikitka píše:
A kočárek vyhovuje? vyspí se v něm děti když je třeba? Starší mi v kočárku spí pouze v sedu, nebo max. v polosedu, když ho položím, tak se hned se řevem vzbudí. Takže jestli nejde dát přední sedačka dolů by mi ani nevadilo..
jojo bez problemu… oba mam kocarkove space, usnou hned pred barakem ![]()