Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@charlottee Ne, oni mi to nedovolili
Že prý mám počkat… Jako jestli myslíš, když jí píchali tu kanylu? Jinak jsem byla u všeho…
18:32:17 Míša2323: Ahoj mam 13 denniho kluka a posledni 2 dny se ve spanku krouti rinci tlaci atd. a uz po kojeni ani neusne furt se krouti jakoby bolesti nemate prosim nekdo zkusenost co by to mohlo byt dekuji ![]()
@Míša2323 Jestli to neni vtip…? Tak je to urcite brisko, oni kluci na to celkem trpi ![]()
@verrda hm,tak to muze byt ono. V tu chvíli nevěděla co se děje, trapili ji a ty jsi u ni nebyla, chudinka, je to tve dite q ty mas pravo byt s nim! Starsimu, kdyz brali v kojeneck.veku krev-seděl mi na kline a nikdo ani nepip, ze tam nemuzu byt,ostat.bych se ani nedala. A jak jste na tom, je lepe? Spinkate spolu? ![]()
@verrda No to zní strašně i pro mě, takže bych se nedivila, kdyby z toho malá měla divoké sny. Navíc dětem to chvíli trvá, než věci zpracují, takže klidně můžou reagovat se zpožděním. Tak doufám, že postýlka pomůže oběma lépe se vyspat.
@Míša2323 Určitě bříško. Chce to zacvičit nožičkama, pořádně nechat odříhat, kouknout, aby mrňous polykal při kojení co nejméně vzduchu. Ale nějaký čas ho to trápit asi bude, než se naučí si ulevit sám. Existují i kapičky, pokud by ho to trápilo moc. Nahřátá plena na bříško nebo pytlíček s třešňovými peckami z DM… Určitě tu v diskusích najdeš na to téma spoustu tipů, co dělat.
Já mám podobnou zkušenost. S malou jsem byla týden v nemocnici, jednou jí měly brát krev a byla tam nějaká hloupá sestra, co to neuměla. Trvalo to celý asi 20 minut, než tomu mýmu došla trpělivost a šel sehnat doktora aby to udělal. Prostě se na moji dcerce zaučovala nějaká nová sestra. Trápila si s jehlou skoro tý půl hodiny. No hrůza a děs. Od tý doby dcerka je taková vážnější a taky v postýlce moc nechce spát. Budí se ze spaní a volá mami. Musím si jí vzít k sobě, aby zabrala.
Je to od ty doby v nemocnici. Před tím úplně v pohodě.