Už čtvrtý potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
727
6.7.11 01:27

Scharlotko,navštěvujete Car - to znamená,že už jste podstoupili umělé oplodnění nebo tam jen chodíte na vyšetření?

Já 3× potratila,mutace heterozygot,lehce protilátky protiplodu(injekce na ředění krve),lehce štítná žláza.Jinak vše ostatní včetně genetiky v poho.
Nakonec nám pomohloaž IVF s Preimplantační genetikou.To nám moc pomohlo,vybrali embryjka,která neměla vadu.Všechny,která jsme nechali oplodnit přírodně -nevydržela.Ta,která byla metodou ICSI,z těch vydrželo devět a dvě už rok běhají po světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
6.7.11 08:50

Ahoj Kočky.

Díky za rada. Je pravda, že Mojžíčce jsem se zatím vyhýbala, ale jak píšete… půjdu do ní.

Maajaa super, že ti to pomohlo… já bych to taky zkusila. To mi totiž radila gyndařka a s tím jsem šla do CAR. Tam nám ještě udělali ale pár vyšetření a stejně si myslím a stejně už i pod jejich péčí další druhý potrat, takže to k tomu spěje. Snad!!!

Samozdřejmě je dobré radit, ať se na to člověk vyprdne. Ale není to jednoduchý. Práce mě baví.. určitě nezměním. Chlap super, čekala jsem na něj několik let než ho potkám… skoro princ z pohádky. Stěhovat se nemíním… před půl rokem jsme se stěhovali.......naštěstí byt 130metrů, tak mi to zaměstnává hlavu…zařídit ho. Aby se na to člověk vyprd … já to taky říkám všem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 09:27

děkuji

ženy, ani nevíte jak jste mi pomohly..mám za sebou tři potraty resp. zamlklá těhotenství a momentálně cítím, že jsem zase těhotná..vrací se mi špatné myšlenky, tak jsem se začetla do vašich příběhů..neumíte si představit jak může být anonymní vztah založený na pár větách prospěšný, jste jako světlo v tunelu :-) děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
28.3.12 13:40

Ahoj tak náhodou jsem objevila tuto diskusi, a koukám, že už se asi všichni těch svých miminek dočkali, já mám za sebou tři zamlklá těhu a strašně se bojím co bude dál, vyšetřená jsem snad už na vše, Mojžíšovou cvičím a už ani nevím co proto všechno udělat, no ale tak snad se taky dočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 13:49

Marinko, dočkáš se..já také tři zamlklé a teď jsem v 6měsíci…s čím Ti můžu pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
28.3.12 13:50

Taky mám za sebou 3 a teď jsem ve 37 tt.Věřím že asi všechno má svůj čas,taky se dočkáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
28.3.12 13:52

jéé to je nádherné slyšet, že už je někdo tak daleko :palec: já teda ještě přemýslím co pro to udělat aby už to bylo příště OK :?: jak jsem psala vyšetřená jsem snad na vše, genetika, trombofilní mutace, imunologie infekce, štítná žláza je ještě něco co by stálo za to vyšetřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
28.3.12 13:54
@Bajča píše:
Taky mám za sebou 3 a teď jsem ve 37 tt.Věřím že asi všechno má svůj čas,taky se dočkáš :hug:

Bajčo ty už jsi tak daleko, pamatuju si tě z diskuse dubňátek, měli jsme stejný měsíc porodu, jenže já pak zase potratila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530

Ahoj Marinko,
já taky prodělala zamlklé těhu :( A v jakých rozestupech byli ty potraty? Píšeš, že jsi vyšetřená snad na vše… a co tvůj partner? Taky byl na nějakém vyšetření? Nemusí to být tvoje vina, že ta těhotenství nepokračují dál :think: Spermie může být schopná se spojit s vajíčkem, ale tím to může skončit. :nevim:
Jinak přeju pevné nervy a určitě se zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885

Vidíš tak to máš za sebou víc vyšetření než jsem měla já.My byli jen na genetice a testech na štítnou žlázu.Nevím,uvěřila jsem že to byla prostě jen blbá náhoda.Těžko se tomu věří ale může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
28.3.12 13:57
@marinka5 píše:
Bajčo ty už jsi tak daleko, pamatuju si tě z diskuse dubňátek, měli jsme stejný měsíc porodu, jenže já pak zase potratila :,(

Opravdu?já si nepamatuju :oops: ani to že bych byla v dubňátkách :mrgreen: to je mi líto no a pak už jsi neotěhotněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
28.3.12 13:57
@Sisi90 píše:
Ahoj Marinko,
já taky prodělala zamlklé těhu :( A v jakých rozestupech byli ty potraty? Píšeš, že jsi vyšetřená snad na vše… a co tvůj partner? Taky byl na nějakém vyšetření? Nemusí to být tvoje vina, že ta těhotenství nepokračují dál :think: Spermie může být schopná se spojit s vajíčkem, ale tím to může skončit. :nevim:
Jinak přeju pevné nervy a určitě se zadaří ;)

První potrat v 11tt pak jsem za tři měsíce otěhotněla znovu a znovu potrat v 11tt pak jsem otěhu za rok a znovu ten osudný 11tt, s tím, že vždy se plod přestal vyvíjet v nějakém 9tt :roll: přítel byl vyšetřený na genetice tu má OK a na imunologii mu dělali spermiogram a tam mu našli nízké proteiny na hlavičkách spermií na to dostal léky a vit. E, hořčík zinek a selen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 13:58

marinko, já prošla také kompletním vyšetřením i můj muž a z lékařského hlediska se nenašel důvod..otěhotněla jsem až v době, kdy už jsme to ani „nechtěli“ a měli jsme vážné existenční potíže.. :-) to tak bývá jak se přestane chtít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
28.3.12 13:58
@Bajča píše:
Opravdu?já si nepamatuju :oops: ani to že bych byla v dubňátkách :mrgreen: to je mi líto no a pak už jsi neotěhotněla?

jéé tak já nevím :oops: :mrgreen: ale v nějaké diskusi jsem tě viděla, tak jsem předpokládala že to byli dubňátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
28.3.12 14:00

No já mám jiné své skupiny ale přímo dubňátka to nevím ale je možné že jsem se tam objevila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty