Už čtvrtý potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
260
11.4.16 19:54

@Jitýs1 Nám to vyšetření dělali v Brně Heliosu, stálo to navíc kolem 3000,–Kč. Podívej se na diskuzi Heliosu, je tam hodně holek, které potraty řeší ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
12.4.16 08:29

Děkuji moc za radu. My jsme registrování u CAR FN Olomouc, ale jelikož nám vyšly výsledky (včetně imuna z Plzně) dobře, přemýšlíme ještě jednou nadpřirozeným - posledním pokusem. Ale co si budeme vykládat, mám z toho strach, že se to bude vše opakovat po čtvrté…V Hélosu jsi spokojená? Zvažovali jste i metodu PGD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
12.4.16 08:32

Já jsem poprvé zdárně otěhotněla na 5. pokus. Takže předtím 4 potraty. Nám Car udělal vyšetření, které se na klasické gynekologii nedělají. Udělali nám genetické vyšetření páru, poslali nás na imunologii do Prahy. Genetika byla v pořádku a tak nám IVF s genetikou vůbec nedoporučili. Psali nám ale pak léky, co byly potřeba vzhledem k ostatním vyšetřením. Sama gynekoložka je psát nemohla. Za mě CAR doporučiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
12.4.16 08:36

@Scharlota Ahoj, můžu se zeptat jaké léky ti CAR doporučil? My máme s mužem také genetiku v pořádku, ale embrya byla geneticky poškozená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
12.4.16 08:39

@Jitýs1 Chápu, já taky moc nevím co dál. Někdy bych to znovu i zkusila, ale pak se začnu bát a říkám si, že bych měla jít raději na ivf. Dělají nám vždy pgs, proto to podstupuji, jinak bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
12.4.16 08:54

Já jsem si píchala injekce na ředění krve, brala jsem prednison, anopyrin… a opravdu už ani nevím co :-D tuto diskusi jsem zakládala já, tak na začátku je asi víc napsáno. Druhé těhu už jsem píchala jen injekce na ředění krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
12.4.16 08:58

@Scharlota Ahoj, tak uz mas i druhatko? My bychom male chteli poridit sourozence, ale mam strach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
12.4.16 17:38

U nás doktoři jasně neví co doporučit víc jestli ivf nebo to ještě zkusit přirozeně. PGD prý taky není 100% a neodhalí všechny vady. U třetího těhotenství jsem měla krátce i srdeční akci. Můj gyndař mi říkal, že mi hned ze začátku těh. nasadí různé podpory. Je mi ale už 37, tak nevím jestli to ještě risknout. Toto ale musím rozštípnout sama, jen jsem pátrala, jestli to měl někdo chuť zkusit to po čtvrté přirozeně a klaplo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
14.4.16 14:10

@Jitýs1 Já bych to zkoušela dál přirozeně ale už bych vzhledem k tvému věku vyhledala odbornou pomoc. Ať si to za rok za dva nevyčítáš… Mě všichni říkali ať se snažím, že to prostě jednou vyjde, ale bylo mi 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.16 12:06

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Jsem přibližně v pátém týdnu a hrozne se bojím potratu. Skoro cele dny me bolí v podbřišku, mam vodovy výtok a prijdu si hrozne unavena. Musím se přiznat, ze jsem před otehotnenim kourila treba krabičku denne, hned jsem jsem to zjistila, omezila jsem na jednu cigaretu denne. I tak jsem hrozne ustrasena, k doktorovi mam jít až 17. června a neustále si dělat testy, jestli čárka nemizi nechci. Vim, ze co se ma stát se stane, ale můžete me prosím nejak uklidnit :(.

• Citovat
  • Upravit
6869
1.6.16 12:13
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Jsem přibližně v pátém týdnu a hrozne se bojím potratu. Skoro cele dny me bolí v podbřišku, mam vodovy výtok a prijdu si hrozne unavena. Musím se přiznat, ze jsem před otehotnenim kourila treba krabičku denne, hned jsem jsem to zjistila, omezila jsem na jednu cigaretu denne. I tak jsem hrozne ustrasena, k doktorovi mam jít až 17. června a neustále si dělat testy, jestli čárka nemizi nechci. Vim, ze co se ma stát se stane, ale můžete me prosím nejak uklidnit :(.

Uklidňuji tě :hug: ;) proč tak blaznis? Už si nekdy potratila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.16 12:34

Ne, to ne, ja jsem proste uz takova povaha. Mam ze vseho hrozny strach, dokud nemam 100%, ze to dopadne dobre :oops:

• Citovat
  • Upravit
5993
1.6.16 12:36

Tak proč jsi obnovila diskuzi o 4 potratech? To chce hlavně klid a věřit, nic jiného ti stejně nezbývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
1.6.16 12:44
@Anonymní píše:
Ne, to ne, ja jsem proste uz takova povaha. Mam ze vseho hrozny strach, dokud nemam 100%, ze to dopadne dobre :oops:

Jistotu, ze neco dobre dopadne nemas nikdy, vse co popisujes jsou bezne priznaky tehotenstvi, hod nohy hore a nestresuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
1.6.16 13:06
@Anonymní píše:
Ne, to ne, ja jsem proste uz takova povaha. Mam ze vseho hrozny strach, dokud nemam 100%, ze to dopadne dobre :oops:

nechci tě strašit, ale 100% není nikdy nic…ale věř tomu, že tento stres a nervování to může akorát zhoršit. Uklidni se, vše bude v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty