Už čtvrtý potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3106
29.3.12 15:22

Scharloto, moc dekuji za info. A ty jsi byla v Plzni nebo v Praze? Ja mam bliz Plzen, tak pujdu spis tam. Ja mam prave celkove hodne alergii, tak me napadlo, ze to mohlo byt to, co mas ty. A vyvinulo se ti u plodu nekdy :srdce: ? A mela jsi treba nejake priznaky, ze jsi citila, ze to nebude v poradku? Vim, hrozne otazek, ale me to proste nejde do hlavy. A za jak dlouho se ti spustil potrat? Taky uz nechci na revizi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
29.3.12 15:28

Já si myslím, že každej kdo jednou potratí, ví, že je blížící se potrat na blízku… poznala jsem tu stejnou bolest v kříži a hlavně, vždycky ze dne na den vymyzely příznaky!
Ono je to s tím vyšetřením v Plzni těžší… tam chtějí k vyšetření i plodový hlen a to jsem nechtěla riskovat, abych to ovulku v objednávání nějak prošvihla. V praze berou ženský jen krev a mužíkovi sperma.

Jinak na srdíčko máš ještě chvilku času, tak to nevzdávej a chvíli vydrž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
29.3.12 15:30

potrat se spustil pokaždý jinak… někdy u Hcg 100O a někdy až když kleslo na 20…

Srdíčko jsem nikdy před tímhle těhu neměla… někdy se ale vyvíjel váček a rostl a rostl ale srdíčko nikde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
29.3.12 16:34

I plodový hken? Wau, tak to vychytat je těžký. Každopádně se tomu vyšetření nevyhnu a ani nechci. Já právě měla minule v 8+ott hcg i 50000, ale plod se nevyvijel, ale vacek taky rostl a priznaky pretrvavali. Dnes jsem byla na odberu hcg, tak jsem zvedava kolik budu mit. Prave je mi divné, ze se nevyvine ani :srdce: , říkám si, že někde v tom musí být zakopaný pes..A žloutkový váček jsi měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
29.3.12 16:43

Ahoj tak v Plzni na imunu jsem byla já a měla jsem obrovský štěstí, že jsme ovu vychytali takže mi rovnou vzala ten ovulační hlen, takže to bylo velké štěstí.

Jinak Scharlot tak to je super, že už jsi vlastně na konci těhu :palec: já si dnes byla pro výsledky infekcí a naštěstí je to Ok, ne mám zvýšené protilátky proti streptokokovi, ale brali mi znovu krev tak doufám, že už to bude taky dobré, akorát mě dr. docela vystrašila, prý jsem dost hubená a mohu mít problém kvůli tomu, tak musím než se začneme znovu snažit alespoň pět kg nabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
29.3.12 21:47

Žloutkový váček jsem měla vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
2.4.12 05:56
@Scharlota píše:
Kočky díky,Femibion já i muž už skoro rok poctivě berem, kontryhel piju a štítná žláza v pořádku…

Scharlot náhodou jsem narazila na to co jsi tu psala, ten femibion má význam i pro muže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
2.4.12 09:47

chlapovi bych ho fakt nekupovala… kdyžtak obyč kys. listovou, selen a zinek na spermie ale jinak nic… ono to na měsíc stojí docela dost a fakt si myslím, že je to total zbytečný!!! Můj muž nikdy nic nechtěl brát…

Femibion… naštěpená kyselina listová, pokud máš nějakou tu trombofilní mutaci, tak se ta kyselina listová sama v těle neštěpí… a tak proto ten femibion!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.4.12 00:27

Musíš vydržet

Ahoj,nevzdávej to.Já to taky nevzdala a mám ted 2,5 ročního zdravýho a hrozně ukecanýho kluka.Nech se vyšetřit na imunologii a genetice.Je mi 38 let a o otěhotnění jsme se pokoušely od mých 25 let.Napíšu ti to velice obecně.Já měla 4× zamlký těhu-revize.V roce 2009 jsem zjistila další těhu a bylo nám přáno.Měla jsem ukázkové těhotenství a super porod.Malej byl donošenej a zdravej.2011 zam­lklé těhotenství-revize.Tet na velikonoce jsem se vrátila z nemocnice byla jsem opět těhotná a už v 18tt ale bohužel velké komplikace.O dítě jsme přišly.Už tet vím že až budu OK pokusíme se znova a věřím že náš malej bude mít sourozence.Držím palce.
Jen jsem ještě zapomněla napsat,že něž jsem otěhotněla s malým,tak jsme jezdily na umělý oplodnění do Prahy,kde mi to nikdy nevyšlo a došly jsme tak daleko,že jsme si zažádaly o adopci a jen jsme čekaly na to až zavolají že mají pro nás mimi.A pak se narodil Adámek.Všem kdo tohle čtou přeji aby vydržely a vyšlo jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
8.4.16 20:43

@ekores dockaly jsme se zdrave a krasne holcicky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.4.16 15:58

Ahoj,

ráda bych se k vám holky přidala do diskuse…
Mám za sebou 2ZT a 1SP. Je mi 37. Máme za sebou už snad všechny testy - všechny OK. Teď se rozhodujeme, zda to ještě zkusit přirozeně či jít do CAR. Máte někdo pozitivní zkušenost, že by to na počtvrté vyšlo - přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.4.16 16:05
@Jitýs1 píše:
Ahoj,ráda bych se k vám holky přidala do diskuse…
Mám za sebou 2ZT a 1SP. Je mi 37. Máme za sebou už snad všechny testy - všechny OK. Teď se rozhodujeme, zda to ještě zkusit přirozeně či jít do CAR. Máte někdo pozitivní zkušenost, že by to na počtvrté vyšlo - přirozeně?

Tak bylo by dobré zjisti příčiny potratů, ale to by měla zvládnout klasická gynda. Důvody mohou být anatomické, genetické, imunitní, ale často i hematologické (porucha krevní srážlivosti), což se léčí poměrně snadno. Pokud nemáš problém s otěhotněním, nač CAR? To je předčasné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
11.4.16 16:58

@Jitýs1 Ahoj, já bohužel dobrou zkušenost nemám, na po čtvrté to u nás znovu nevyšlo. V loni jsem byla 2× na ivf a výsledek byl genet. poškozená embrya. Teď mám před sebou další pokus. Snad ti za nějakou dobu napíšu něco pozitivního. Ještě jsem chtěla, že příčina potratů může být i na straně muže, vyšetřuje se proto fragmentace DNA na spermiích. Najdi si o tom nějaké info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.4.16 19:01

Tak to mě mrzí, ale pevně doufám, že ti to vyjde! Děkuji za info..Otěhotnět se nám daří okamžitě, kolem 9T však příjde nezdar.
Při tom třetím byla i srdeční akce, ale potom opět ZT. U žádného z těchto 3 těhotenství jsem neměla těhotenské nevolnosti, jen chutě. Dělali nám spermiogram, ale nevím jestli byla jeho součástí právě ta fragmentace DNA…o to se musí extra žádat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
11.4.16 19:54

@Jitýs1 Nám to vyšetření dělali v Brně Heliosu, stálo to navíc kolem 3000,–Kč. Podívej se na diskuzi Heliosu, je tam hodně holek, které potraty řeší ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty