1 den po ivf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
17.12.14 10:41

@Missandei Děkuju ti, jsi hodná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
17.12.14 18:31

Tak už se mi to zlepšilo, celý zbytek dne kromě bolení břicha jako u ms silné tak nic, ted nevím zda je to tak dobře nebo tamto bylo dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
18.12.14 06:58

Co neudělá chvilku klidu, vid :-) Kdy jsi měla ET? Za jak dlouho budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.12.14 08:04

@Missandei Et jsem měla v sobotu, 13.12, no mám se testovat prý 25.12 a 27.12 pak by se jelo na krev, popřípadě ulz, jenže já se tak bojím toho, jak budu testovat, mám z toho fakt strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.12.14 08:05

Jinak dneska jsem se vzbudila, bolí mě hlava, v kříži, břicho a ještě se mě navaluje, no prostě super kombinace :D :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.12.14 12:35

Jsem blbá, blbá, blbá… mám 5 dní po ET a nedalo mě to a dnes jsem zkusila jen tak první test, no samozřejmně negativní :zed: :zed: někdo z vás tam něco měl takhle brzo nebo to ještě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
18.12.14 17:28

@Elis321 Já jsem taky byla blbá. Zkoušela jsem 9 den, ač mi říkal Dr. NEJDŘÍV 10.den. Ten test od nich vůbec nevyšel. Měla jsem den v háji. Ač jsem ho vyhodila do koše, furt jsem ho tahala ven a odpo koukám, že tam něco je. pro jistotu jsem koupila další a pak to začalo stoupat. Zapomeň už na testování! Nemluvě o tom, že jsme narvaný pilulema, injekcema a dalším. Může to také ovlivňovat Nekaž si dny ;) Zabav se ženská. Zaměstnej hlavu, ruce. Někomu to vyjde 5. den, ale kdo se chytá později má dny hrůzy místo pohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
18.12.14 17:42

@Elis321 ahoj holky, mě ET teprve čeká… asi v pondělí :think:
A musím říct, že když si čtu, píše @Missandei - má svatou pravdu! :mrgreen: Chce to klid a kašlat na práci… :hug: :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
18.12.14 18:36

@Janice78 Jenže jak to uklidnit? Mně furt buší srdce, jak o život. Do ET to bylo nekonečné. Do testu to bylo nekonečné. Na krev to bylo ještě horší. Zítra mě čeká 1.UTZ. Těším se. Bojím se. V klidu nejsem, jen na to hraju. A lépe se radí, než koná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.12.14 19:10

To jako fakt až tak strašně moc hrajou roli dny jo? nechápu jak jeden den může být test negativní a druhej den pozitivní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
18.12.14 19:14
@Missandei píše:
@Janice78 Jenže jak to uklidnit? Mně furt buší srdce, jak o život. Do ET to bylo nekonečné. Do testu to bylo nekonečné. Na krev to bylo ještě horší. Zítra mě čeká 1.UTZ. Těším se. Bojím se. V klidu nejsem, jen na to hraju. A lépe se radí, než koná :D

no takže zítra bude velký den! :mrgreen: :hug:
Držím palce - a myslíš, že tě to pak uklidní? :D :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
18.12.14 19:16
@Elis321 píše:
To jako fakt až tak strašně moc hrajou roli dny jo? nechápu jak jeden den může být test negativní a druhej den pozitivní :think:

někdy to přijít musí - a tak jeden den je tak málo hcg že test nezareaguje, zato další den už mrňavka vypouští do krve tolik hcg, že naběhne dálnice jak do Brna! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
18.12.14 19:58

@Janice78 Pokud bude vše v pořádku, tak dost. Třeba mi doktor může vysvětlit, proč navečer krvácím. Proč bolí břicho jako u MS, atd. atd. Stále se s chlapem doma bojíme jenom o tom mluvit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.12.14 19:58

Tak uvidíme no, kéž by tam byla dálnička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
18.12.14 20:00
@Missandei píše:
@Janice78 Pokud bude vše v pořádku, tak dost. Třeba mi doktor může vysvětlit, proč navečer krvácím. Proč bolí břicho jako u MS, atd. atd. Stále se s chlapem doma bojíme jenom o tom mluvit :roll:

no to všechno může patřit k těhu :hug: :hug: :hug: :hug:
Zítra budeš moudřejší - držím palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.